< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.
|
Yav Cihan biraz akıl fikir mantık yahu, cr-v denilen arabaya 150bin verilir mi insaf!?? 320ed parasına honda almışsın. Hayır nedir yani dizel otm diye bu tip bir araca 150bin verilir mi?
|
Cihanair ve senersongur, yorumu ve konulari dikkate alinmamasi gereken kisiler bence.
|
cihanair error
aldığınız araç s60'dan daha fazla yakıyor, çok daha konforsuz, yalıtım olarak çok daha kötü, 4*4 falan değil standart haldex'in en adi versiyonunu kullanıyor, direksiyon hissi ve sürüş zevki olarak inanılmaz başarısız. süspansiyonu at arabasından hallice. tüm bunlar için daha iyi bir araç ve ekstra 80.000 tl vermiş oldunuz tebrik ederim. |
Napayım senin arabanı..
Hatayı ilk başta yapmışsın zaten.Volvo alacaksan uzun yıllar bineceksin.3-4 Yıl sonra satacaksan neden volvo aldın?Ailen zengin olmasa bu kafayla açlıktan bitin yerdin.. |
Çok boş adamsın.
|
İkinci elinin zayif olmasi bir araci satma degil kullanma sebebidir diye biliyorum ben, denk araci almak icin ustune 75 bin tl verebilen insanin bakima pahali demesi sadece komik geliyor...
Hayirli olsun almissiniz artik, ben s60 i cr-v ile degistirmek icin 75 bin tl versem 75 gun gozume uyku girmezdi. |
Volvoyu ölü fiyatına verip C-SUV'a 150 vermek? Fıkra gibi
|
Vag'dan soğuduk, sırada Honda var.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|