Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize zimmetli bir s60 vardi satamadik arabayi kurtulmanin tek yolu takastı
    2012 model 89.000 km de
    Advence paket sunroof 17 jant kor nokta vardi aracta
    2 ay ilanda kaldi ciddi alici cikmadi arayanlar mezarciydi

Yeni crv 1.6 dizel otomatik executive plus aldik

Araba yok nisanda gelicek arabaya kapora verdim
    72.500'e takasa aldilar volvoyu 105.000 liraya almistik araci 2012 yilinda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihanair error

aldığınız araç

s60'dan daha fazla yakıyor, çok daha konforsuz, yalıtım olarak çok daha kötü, 4*4 falan değil standart haldex'in en adi versiyonunu kullanıyor, direksiyon hissi ve sürüş zevki olarak inanılmaz başarısız. süspansiyonu at arabasından hallice.

tüm bunlar için daha iyi bir araç ve ekstra 80.000 tl vermiş oldunuz tebrik ederim.
  • Hayırlı olsun.Fiyat çok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Hayırlı olsun.Fiyat çok

Ucuz araba kalmadi ki :(

• cihanair ve honda hmmm

• Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.

Sana satim madem ucuz verdim yada sen sat bana 72.500 ver ustu senin olsun ?

• Volvo ucuza gitmiş. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın neyi vardı ki satılmadı?

• Hayırlı olsun abi kendin mi kullanacaksın yoksa şirket aracı olarak mı alındı ? Bu arada Taner Göde'de de aynı araç var bilgi verir belki.

• Yav Cihan biraz akıl fikir mantık yahu, cr-v denilen arabaya 150bin verilir mi insaf!?? 320ed parasına honda almışsın. Hayır nedir yani dizel otm diye bu tip bir araca 150bin verilir mi?
  • Volvoyu neden kullanmadiniz ? S60 gibi cr-v ile denk bir arac icin neden ustune 75 bin tl gibi cok ciddi bir rakam odediniz merak ettim.

• Hayrlı olsun yeni aracınız.
    Bugün honda bayisindeydim. Showroomda birsürü crv vardı hepsi de executive donanım ve 151 bin tl etiket fiyatları vardı. Alt donanım araç getirmiyorlarmış hiç istenmiyor diye. 1.6 l sırf dizel otomatik diye istenen paraya acıdım resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende s60 arıyorum bir süredir aracım 2015 advance auris mds ,kısmet bende takasla s60 bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Yav Cihan biraz akıl fikir mantık yahu, cr-v denilen arabaya 150bin verilir mi insaf!?? 320ed parasına honda almışsın. Hayır nedir yani dizel otm diye bu tip bir araca 150bin verilir mi?

3.20 ile crv yi nasil bir tuttun anlamadim gercekten
    Ayni aracmi ya
    Birisi 1.6 dizel otomatik suv 4 ceker digeri binek araba benzinli el insaf yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Volvoyu neden kullanmadiniz ? S60 gibi cr-v ile denk bir arac icin neden ustune 75 bin tl gibi cok ciddi bir rakam odediniz merak ettim.

Aractan sikildik 4 sene oldu parcasi bakini cidden pahali ikinci eli yok suv araca almak istedik ve aldik
    Parasi pahali dogrudur ama ucuz araba varsa soyleyin onu alalim ?
    1.6 dizel otomatik suv 4 ceker 6 sene garanti agzina kadar dolu araba varsa hemen iptal edelim
    Onu alalim

• Geçen hafta aynı özelliklere sahip aracıma 87 bin verdiler vermedim. (İlave Anahtarsız çalıştırma vs. var) Zaten satılık falan değil, ilan vermedim.
    Adam kendi gelip fiyat biçti. Satılık değil dedim.

Arabanda, buraya yazmadığın bir sıkıntı vardır, yoksa o modeldeki S60 Advance, o fiyata verilmez.

Sorun yoktu o fiyata verdim diyorsan seni harbiden fena yemişler. Gün gelir o zaman Crv'yi de 90-100 bine alırlar elinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 12 Mart 2016; 19:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.

Sana satim madem ucuz verdim yada sen sat bana 72.500 ver ustu senin olsun ?

Napayım senin arabanı..

Hatayı ilk başta yapmışsın zaten.Volvo alacaksan uzun yıllar bineceksin.3-4 Yıl sonra satacaksan neden volvo aldın?Ailen zengin olmasa bu kafayla açlıktan bitin yerdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Geçen hafta aynı özelliklere sahip aracıma 87 bin verdiler vermedim. (İlave Anahtarsız çalıştırma vs. var) Zaten satılık falan değil, ilan vermedim.
    Adam kendi gelip fiyat biçti. Satılık değil dedim.

Arabanda, buraya yazmadığın bir sıkıntı vardır, yoksa o modeldeki S60 Advance, o fiyata verilmez.

Sorun yoktu o fiyata verdim diyorsan seni harbiden fena yemişler. Gün gelir o zaman Crv'yi de 90-100 bine alırlar elinden..

1 parca boya disinda ufak tefek cizikler var arka tamponda baska birsey yok
    Aracina cok iyi fiyat vermisler ben olsam saniye dusunmem satarim
    Ben direk volvo mezcara gittim dun 70.000 verdiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Volvoyu neden kullanmadiniz ? S60 gibi cr-v ile denk bir arac icin neden ustune 75 bin tl gibi cok ciddi bir rakam odediniz merak ettim.

Aractan sikildik 4 sene oldu parcasi bakini cidden pahali ikinci eli yok suv araca almak istedik ve aldik
    Parasi pahali dogrudur ama ucuz araba varsa soyleyin onu alalim ?
    1.6 dizel otomatik suv 4 ceker 6 sene garanti agzina kadar dolu araba varsa hemen iptal edelim
    Onu alalim

İkinci elinin zayif olmasi bir araci satma degil kullanma sebebidir diye biliyorum ben, denk araci almak icin ustune 75 bin tl verebilen insanin bakima pahali demesi sadece komik geliyor...

Hayirli olsun almissiniz artik, ben s60 i cr-v ile degistirmek icin 75 bin tl versem 75 gun gozume uyku girmezdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Yav Cihan biraz akıl fikir mantık yahu, cr-v denilen arabaya 150bin verilir mi insaf!?? 320ed parasına honda almışsın. Hayır nedir yani dizel otm diye bu tip bir araca 150bin verilir mi?

3.20 ile crv yi nasil bir tuttun anlamadim gercekten
    Ayni aracmi ya
    Birisi 1.6 dizel otomatik suv 4 ceker digeri binek araba benzinli el insaf yahu

Bir araçlar demiyorum ki, paranın hakkını vermek anlamında. Subaru dışındaki bütün çakma suvların 4 çeker sistemleri bagaj üstü süsü olmaktan ibaret. Cr-v denilen arabanın kalitesi ve markasının imajına karşılık olarak istediği para absürd bunu diyorum. Gider 320 ed alırsın, premium araç almış olursun, arkadan itiş, iyi motor hadi değer denir. Bu crv denen araç daha 1-2 yıl önce 90binlere gidiyordu ne oldu da içinde molekül ayrıştırma düzeneği mi kuruldu fiyatlarını bu şekilde şişirdiler? Çakma suv istiyorduysan kadjar alırdın o da dizel, o da sözde 4x4 en azından 50bin liran cebinde kalırdı. Neyse para senin, zevk senin, benim için cr-vye 150bin vermek parayı camdan sokağa savurmakla aynı şey.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.