Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihan azcık ayrangönüllüsün ...Hayırlı olsun aracın...
  • Hayırlı olsun cihan. Az daha ekleyip forester almak daha mantıklı idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hayırlı olsun cihan. Az daha ekleyip forester almak daha mantıklı idi.

Volvodan dili yanmis biri subaru alirmi alirmi abi
    Bayi bile yok dogru duzgun 2000 motor gereksiz vergisi ikinci el deger kaybi v.s

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Son olarak crv c sinifi bir araba degil 1 tik daha daha buyuk
    Qq'den kadrajdan daha genis daha buyuk

6 yil tas gibi garantisi var kafan rahat bir kere
    Boyle bir motoru bu kombinasyon ile vw asla yapmaz zaten 1.6 tdi 116 ps tiguan mi alsaydim manuel onden ceker

Aynen aynen C değil

• Mercedes Benz GLA 180d AMG Dizel 7 ileri otomatik vites aracın 158 bin liste fiyatı vardı bir ay evvel. Tercih yapacak olsam Mercedesten yana yapardım. Hayırlısı olsun.
  • Önce yazılmıştır belki ama Tuscon alternatif olurdu, aradaki fiyat farkı yakıt farkını uzun yıllar amorti eder. Hayırlı olsun, para sizin tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Mercedes Benz GLA 180d AMG Dizel 7 ileri otomatik vites aracın 158 bin liste fiyatı vardı bir ay evvel. Tercih yapacak olsam Mercedesten yana yapardım. Hayırlısı olsun.

Sonu a ile biten ve baslayan mercedesler benim icin yok hukmundedir
    Onden ceker 1.5 dci 110 ps arabaya 160.000 versek mercedes diye millet neler yazardi kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: armany

Önce yazılmıştır belki ama Tuscon alternatif olurdu, aradaki fiyat farkı yakıt farkını uzun yıllar amorti eder. Hayırlı olsun, para sizin tercih sizin.

Tusconun ici cidden rezalet o kadar kotuki ben hayatta almam o arabayi distan 10 numara ama ici feci kotu
    Birde baya yakiyor benzinli olani aradaki farki benzine vermekte sacmalik bence dizel alip kafan rahat binmek daha mantikli

• Hayalleri ve ufku 1.4 passatla sınırlı olan sener bile bu araç iyidir diyorsa o zaman alırken 2 kere düşünmek gerek..

Tekrar hayırlı olsun cihan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 12 Mart 2016; 21:41:54 >
  • Her zaman söylerim, Volvo alınır ama ikinci elde alınır. Forumdaki Volvo goygoy ekibinin gazıyla o arabayı sıfır alırsan ikinci elde ciddi zarar edersin. CR-V açısından hayırlı olsun güzel tercih, iyi günlerde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Her zaman söylerim, Volvo alınır ama ikinci elde alınır. Forumdaki Volvo goygoy ekibinin gazıyla o arabayı sıfır alırsan ikinci elde ciddi zarar edersin. CR-V açısından hayırlı olsun güzel tercih, iyi günlerde kullan.

Bekara kari bosamak kolay kardes

• Hayırlı olsun.
    S60 hâlâ sizde mi Nisan da mı alacaklar yoksa verdiniz mi.
    Eğer siz de ise bu sırada aracın başına birsey gelse nasıl bir yol izleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Iyi de honda malzeme kalitesi olarak tucson'dan daha kotu yakiti da berbat

• Bu mesajım geneledir, Cihan ile ilgisi yoktur.

150.000 TL civarı bütçem olsa alacağım araç bu tarz olurdu.

Dizel bir araçtan ayda 100-200TL civarı fazla yakar en fazla.

• Arkadasim hayirli olsun. Crv nin kapisina degmemis adamlar birkac embesilin cektigi videoya gore camur atmaktan ileri gitmemis. Ben 2013 den bu yana benzinlisini kullaniyorum kayak sporu ile ilgiliyim aracla girip cikmadigim zemin kar buz camur kalmadi ustelik uzerindeki suv lastikler ile. Gercek yol sartlarinda goreceksin. 4 ceker, tank kadar saglam, seri zf9hp sanziman en saglam 160 hp 1.6 motor hepsini bir arada aliyorsun. Dunyada hickimse daha kotusunu yapmadan daha ucuza satamaz. Gecen gun yere gore sigmayan tucson u test ettim tamam arac seri ancak o nasil bir malzeme cr v nin yaninda plastikten suv gibi kaliyor. Sanziman desen abuk subuk birşeyler yapiyor arada. Herkesin tercihi farkli millet neyin derdinde anlamadim benim keseme 9 bine uno uyar onu alirim baskasina 500 bine masserati abi kime ne. O paraya bilmemne alinirmis bu alinirmis git sen o kadar parayi biriktir bakalim ne aliyorsun onca arastirmadan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sevgili arkadaslar arabayi alma sebebim
    Honda = sorunsuzluk
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf ve 4 ceker olmasi

Pahali oldugu tamam dogrudur
    Ha bu arada 1.5 dci 110 ps 5 yillik reno motoruna asla para vermem renonun hic bir aracina 100.000 vermem zaten

1.5 i begenmiyorsan 1.6 dci verelim sana o zaman ;) Ayrıca motor 5 yıllık olsa ne olmasa ne. Yakıtı az mı,gidisi tatmin eder mi. Bitti.

Renoya 100 bin vermezsin ama hondaya 150 bin veriyorsun. Güldürdün hocam. Sanki biri halk markasıyken digeri premium marka.

150 bin + sorunsuzluk ayagina yetkili servislerde öpülme = Honda

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Iyi de honda malzeme kalitesi olarak tucson'dan daha kotu yakiti da berbat

Malzeme kalitesu tuscondan bariz iyi yakiti da fazla değil baya uzun test ettik araci

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Eh ben baska araclar test ettim o zaman

• Konuyu açan kişi başka biri olsa eminim yorumlar daha yapıcı olurdu, sırf cihanair diye milletin demediği kalmamış. Ayıptır yahu, alınmış mala hayırlı olsun denir geçilir. Tavsiye vereninden tut hakaret edenine kadar...
  • honda ; zf şanzıman , motor ve de çekiş sistemiyle on numara kombinasyona sahipken s60 neden bu kadar abartılıyor oradan buradan şasi al , şanzıman - motor uydur ... doğru karar fiyatı fazla ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 12 Mart 2016; 22:23:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.