Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihan yeni araciniz hayırlı olsun. Sen buradaki elemanlara bakma. Ben honda civic satarken (fb7) 55e kim alir 3 yillik arabayi fln diyorlardı. Elegance orjinal, hatasizdi. 2 günde sattım. Bu forumda konuşan çok ama bilip bilmeden salliyorlar. Arkadaşta s40 vardi hatasız 4-5 ay satamadi. Bir daha volvo tövbe dedi. Ayrica baktim s60 advanceler 70ten başlıyor, forum ise saçma sapan fiyat söylüyor. Crvde 4x4 ne kadar verimli bilmiyorum ama ne zaman hondadaki arkadaşın yanina gitsem kesin crvye iç geçiriyorum. Arabani al ve zevkini çıkar. Allah kaza bela vermesin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimi ayirtayim,aksam konuyla itinayla ilgileniciim

• cr-v iyi hoş ta araba 150bin, iç plastik 60binlik araba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Cakmada olsa 4 ceker subaru foroster 170.000'di onu alsak hayatta satamazdik bir omur bize zimmetli kalirdi

Cümleleriniz de noktalama ve imla kurallarına lütfen dikkat edin, zira yazdığınız cümleden subaru forester'a "ÇAKMA DÖRT ÇEKER" dediğiniz anlamı çıkıyor, umarım ben yanlış anlamışımdır zira forester'a çakma dört çeker diyen bir insanın otomobil bilgisinden şüphe ederim...
  • volvo çok fena zarar ettirmiş. araç kullanmak bir keyif ama gözünün önünde değer kaybetmesi de hiç hoş bir şey değil.

crv için ise, dizel otomatik tiguan veya seat ateca belki beklentileri karşılardı. zor bir tercih. crv'nin ikinci elde değeri 5 yıla 100 bin civarına iner bu durum hesaba katılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Mart 2016; 20:09:24 >
  • Cihanair ve senersongur, yorumu ve konulari dikkate alinmamasi gereken kisiler bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTalliCaLi

Cihan yeni araciniz hayırlı olsun. Sen buradaki elemanlara bakma. Ben honda civic satarken (fb7) 55e kim alir 3 yillik arabayi fln diyorlardı. Elegance orjinal, hatasizdi. 2 günde sattım. Bu forumda konuşan çok ama bilip bilmeden salliyorlar. Arkadaşta s40 vardi hatasız 4-5 ay satamadi. Bir daha volvo tövbe dedi. Ayrica baktim s60 advanceler 70ten başlıyor, forum ise saçma sapan fiyat söylüyor. Crvde 4x4 ne kadar verimli bilmiyorum ama ne zaman hondadaki arkadaşın yanina gitsem kesin crvye iç geçiriyorum. Arabani al ve zevkini çıkar. Allah kaza bela vermesin dostum

Tesekkur ederim sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Cihanair ve senersongur, yorumu ve konulari dikkate alinmamasi gereken kisiler bence.

Sende actigim konuya girme yorum yapma o zaman kfan rahat etsin

• Hayırlı olsun da bende volvodan sonra honda almazdım sahsen. Belli bir meblanın üzerini basıyorsan ici de o anlamda güzel olacak. Cakma bir ekran koymuslar oraya. Cin malı tabletten bozma. Tuslari sol da sacma sapan bir gögüs.

Clio alan adam icini düsünmez mesela. Cunku fiyat belli sundugu belli. Honda crv kesinlikle parasının arabası degil. Kadjar al daha iyi. 50 bin de daha ucuza. İc mekanı da 10 basar. Özellik desen asagi kalmaz. Yakıt desen keza öyle.

Tabi herkes ayni dusunmek zorunda da degil. Beklentiler baska. Hayirli olsun. Kazasiz belasiz

• Vag'dan soğuduk, sırada Honda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir sorum var volvoyu takasa verdiginiz fiyata sahibindene koysaydiniz kac gune satilirdi? Yada kac saate satilirdi? Anlamiyorum veriyorsunuz bayiye bayi kar koyup satiyor. Sonra bayilere sovuyorsunuz. Vicdansizlar bayinin teklif ettigi fiyattan satin daha su arabayi belki bir muslumanda ucuza araba alabilir. Ama yooo olurmu kimse ucuza araba satmaz bu eziklik sebebidir.

• Honda CRV'de bazı plastikler serttir ama çok kalitelidir.

Tuşlar kolay kolay aşınmaz, boyaları dökülmez.

Krom yerler dökülmez. Bazı markalarda 6 ayda bir direksiyon falan soyulur ama Honda'da soyulmaz.

Amacım Honda'yı savunmak değil ve hatta yeni aracım Honda olmayacak ama bu gerçeği de belirtmek isterim.

İlave olarak Honda'nın motorları çok akıcıdır. Yağ gibi gider. Dizel olanı da segmentin en az tüketen ve en performanslılarındandır. 1.6 160PS, 2.0 190PS gibidir.

• Öncelikle hayırlı olsun.. Millet ne derse desin su anki araç piyasasında kimse crvye o parayı çok gormemeli.. Performans-yakit-aracin dis gorunumu ideal bir suv almissiniz.. Hondanin donanim yetersizligi malum bir konu tek eksigi o anladigim kadariyla..
    Bence cihan beyin hatası volvoyu çok ucuza vermek olmuş.. bir araçtan 30 bin zarar etsem kafayi çok takarim..
    Neyse para sizin neticede keyfini çıkarın aracinizin

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Konudaki aracın ederi nedir?

• crv ye 150 bin vermem diyenlere güldüm, araç donanım olarak göz doyuruyor mu doyuruyor ,alan güle güle alır. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Bence passat alsaydin cihan sen seversin

• Bu arada araba 150.000 degil
    145.000 lira ek paketi isterseniz almayin size kalmis bir olay benim hosuma gitti ve aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Tek bir sorum var volvoyu takasa verdiginiz fiyata sahibindene koysaydiniz kac gune satilirdi? Yada kac saate satilirdi? Anlamiyorum veriyorsunuz bayiye bayi kar koyup satiyor. Sonra bayilere sovuyorsunuz. Vicdansizlar bayinin teklif ettigi fiyattan satin daha su arabayi belki bir muslumanda ucuza araba alabilir. Ama yooo olurmu kimse ucuza araba satmaz bu eziklik sebebidir.

Ya yazdim ya 2 ay sahibinden .comda kaldi sadece mezArcilar aradi bende sikildim
    Takasa verdim arabayi verip yeni aracimi alicam hepsi bu

• Her volvo konusunda ayni sahis
    Markayi karalama diye birsey olmasi lazim Bol keseden sallamak olamaz. Marka degerine zarar søz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 12 Mart 2016; 21:39:09 >
  • Sonra japonlar salak araba satmayi bilmiyor bak adamlar çatır çatır 140 150 bine cr-v satiyolar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.