Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence s60 ucuza gitmiş gidip 2katı parayı crv ye baymak hiçte akıl karı bir iş değil keske başka bir arac alsaydın 320i gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRV çok çok çok pahalı bir araç. Ben yerinizde olsam çok daha ucuza Renault Kadjar alırdım. Yalıtımı crvden daha iyi, crvden daha az yakıyor tipi güzel, icon donanım baya dolu, malzeme kalitesi olarak eksiği yok fazlası var dokunmatik ekran kalitesi daha iyi ve güncel bir araç 100 bine dci edc icon alınabilir. Volvo da ucuza gitmiş gerçekten. 150 bine Mercedes GLA alırdınız hocam ufakta olsa en azından Premium bir araç. Ayrıca CRV karmada 8 litre yakıyor ve performansı çokta yüksek değil. 1.6 dizel 120 beygirlik kompakt bir araçtan daha iyi performans sunmuyor. 1800kglık ağırlığı var. 4x4 olması şart mı gerçekten? Crvnin 4 çekeri çokta iyi değil hatta fos çıkmıştı, fazladan ağırlık ve yüksek tüketim olarak geri gelecek araziye dağa bayıra girmiyorsanız. Ufak demezseniz 95 bine Opel Mokka 1.6 CDTi otm var.

• Cihan ve japon
    Hemde cihan japonu savunuyor.
    İlahi adalet.

• olayın özeti attan inip eşşeğe biniyorsun ve üstüne birde fazladan para veriyorsun.
  • Bildiğim kadarı ile markalara ve modellerine hakaret,forum kurallarına aykırı...
    Yöneticilerden ricam özellikle Volvo markası hakkında yapılan hakaretleri gözden geçirip gerekirse bu mesajları silmesidir.

• Hayırlı olsun kazasız ve keyifli kullanmanızı diliyorum.
    Burda eleştirenler olmuş bazıları kalitesiz,at arabası vs. yazmış onlara katılmıyorum kesinlikle.Makyajsız modeli gerçekten çok kötüydü ama makyajla bunları dikkate alıp ilerleme kaydettiler.
    Zamanında 2013 tigun 1.4 dsg,kuga 2013 180 bg 4x4 otomatik ve sportage 2014 otomatik 135 bg araç sahipleri oldum tabi sonra hepsini sattım suv sınıfını az çok tanıyorum o yüzden bunu belirtmenin nedeni bu araçlar suv segmentini oluşturan temel araçlardan bir kaç tanesi.
    Crv 160 bg dizel otomatik test ederken sahip olduğum araçlara göre hiçte at arabası değildi karalama kampanyası olmuş biraz sonuçta adam almış aracını mok atmamak lazım.Hatta kadjar ve qashqaiden daha iyi bir araç
    Sonuçta 160 bg dizel,4x4 otomatik 1.5 tonun üzerinde bir Suv tamam 150 bin edicek değil kafadan 50 bin fazlası var orası okey ama kötü bir araçta değil

• Sevgili arkadaslar arabayi alma sebebim
    Honda = sorunsuzluk
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf ve 4 ceker olmasi

Pahali oldugu tamam dogrudur
    Ha bu arada 1.5 dci 110 ps 5 yillik reno motoruna asla para vermem renonun hic bir aracina 100.000 vermem zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Mart 2016; 20:59:03 >
  • Hayırlı olsun, CR-V'lerde turbo hortumunda sorun varmış yerinden çıkıyormuş yola çıkmadan ya da aracı almadan kontrol ettirin. Güle güle kullanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    adam volvo'ya kalitesiz dedi ya ahahaha
  • Son olarak crv c sinifi bir araba degil 1 tik daha daha buyuk
    Qq'den kadrajdan daha genis daha buyuk

6 yil tas gibi garantisi var kafan rahat bir kere
    Boyle bir motoru bu kombinasyon ile vw asla yapmaz zaten 1.6 tdi 116 ps tiguan mi alsaydim manuel onden ceker

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sevgili arkadaslar arabayi alma sebebim
    Honda = sorunsuzluk
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf ve 4 ceker olmasi

Pahali oldugu tamam dogrudur
    Ha bu arada 1.5 dci 110 ps 5 yillik reno motoruna asla para vermem renonun hic bir aracina 100.000 vermem zaten

sevgili cihan

rica ediyorum aldığın araçla 120 km sürate çık, tırtıklı asfalta gir, bir tane sert kısa darbenin üstünden geç.

bu aracın yol yalıtımı kötü, rüzgar yalıtımı kötü, süspansiyonu çok kötü.

üstlelik bu düzeltilmiş hali birde.

ardından aracı sıkışık trafikte kullanır gibi kullan. gaz fren yap, araç 1-2 geçişlerinde bariz sarsıyor.

sonra araçla bir tapa gaz yap. tork steering diye bir şey var ya bu araçta yok, direksiyonu çevir şu anda 40 derece çevirdim de sonra ne kadar çevirdiğini kontrol et. zira aracın direksiyon hissi yok. hiç yok.

ardından arazi kabiliyetini biraz dene, olmadığını gör. araç 4*4 diyorsun tamamen hikayeden ibaret.

aldığın aracın turbo hortumu sorunu var yolda kalabilirsin haberin olsun.

ha birde yakıtına bak, 9 litre yakıyor 20 km ortalama hızda gidilen trafikte

bunları sallamıyorsan parasını ver ve aracı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Mart 2016; 21:10:19 >

• Hayırlı olsun.

Arabayı millete mi aldın? Kendine aldın. Bakma sen herkese.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    ben araci test ettim yol sesi aliyor dogrudur cozumu basit onu gectik
    Yol tutusu kotu degildi arabayi zorladim beni tatmin etti zaten binek arac ile suv ayni sey degil yol tutus illahaki binek araca gore daha kotu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Hayırlı olsun.

Abi aile araci bizdeki araclar agirlik yengem kullanir simdilik

• quote:

ben araci test ettim yol sesi aliyor dogrudur cozumu basit onu gectik
    Yol tutusu kotu degildi arabayi zorladim beni tatmin etti zaten binek arac ile suv ayni sey degil yol tutus illahaki binek araca gore daha kotu olur

cihan lütfen o zaman git tucson ya da kuga dene.

arada uçurum var, sadece yol tutuş açısından da değil, lütfen alacağın o araçla biraz bozuk bir yola gir ve sert kısa bir engelin üstünden geç.

aradaki farkı anında göreceksin.
  • Bildiğim kadarı ile markalara ve modellerine hakaret,forum kurallarına aykırı...

Yöneticilerden ricam özellikle Honda markası hakkında yapılan hakaretleri gözden geçirip gerekirse bu mesajları silmesidir.

Başka markalarla ilgili ise dobra dobra gerçekler aktarılmış. Onlar kalabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk'ün dizel otomatik fetişistliği ve zaafını başta Honda, Nissan, VW gibi firmalar çok iyi istismar ediyorlar. Bu da tipik bir örneği olmuş.

• Vallaha cihan c4 picasso veya xtrail bile alsan çok daha iyi ederdin. Garantisi var diye 100bin edecek arabaya 150bin veriyorsun işte. Hayır parayı verirken kendini böyle mi hafifletiyorsun, sanki diğer markalar ayda 2 kere arıza çıkarıyor da honda hiç bozulmuyor ondan fazladan 50bin lira para vermek normal mi? Bence de arkadaşların sözünü dinle parasını vermediysen kadjar dizel otm al paran cebinde kalsın.

c4 picasso blue hdi ve eat6 ile o cr-vden çok daha iyi bir araç ve hydractive süspansiyonları var. Test ettik içi çok ferah arka koltuklarda yatma özelliği var, kliması başarılı, ortada devasa ekran var. Sürüş konforu oldukça yüksek, izolasyonu memnun edici vs vs. Hem dış görünüşü hem içten çevresel görünüşü de çok iyi. Blue hdi zaten dillere destan. Çakma suv alacağına böyle adam gibi mpv düşün bence. 50bin cepte kalsın. Peugeot 3008'i de değerlendirin feline donanım blue hdi ile çok harika bir araba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Hayırlı olsun.

Abi aile araci bizdeki araclar agirlik yengem kullanir simdilik

Araştırılmış, hesap edilmiş, karar verilmiş, kullanacak kişinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusun da alınmış.

Bizlere, hayırlı olsun demek düşer...

*Kendi hesabına ve beklentisine uymayan almaz zaten! Tartışmak anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bildiğim kadarı ile markalara ve modellerine hakaret,forum kurallarına aykırı...

Yöneticilerden ricam özellikle Honda markası hakkında yapılan hakaretleri gözden geçirip gerekirse bu mesajları silmesidir.

Başka markalarla ilgili ise dobra dobra gerçekler aktarılmış. Onlar kalabilir.

honda über alles
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.