Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güle güle kullan kardeşim güzel bir tercih yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sevgili arkadaslar arabayi alma sebebim
    Honda = sorunsuzluk
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf ve 4 ceker olmasi

Pahali oldugu tamam dogrudur
    Ha bu arada 1.5 dci 110 ps 5 yillik reno motoruna asla para vermem renonun hic bir aracina 100.000 vermem zaten

1.5 i begenmiyorsan 1.6 dci verelim sana o zaman ;) Ayrıca motor 5 yıllık olsa ne olmasa ne. Yakıtı az mı,gidisi tatmin eder mi. Bitti.

Renoya 100 bin vermezsin ama hondaya 150 bin veriyorsun. Güldürdün hocam. Sanki biri halk markasıyken digeri premium marka.

150 bin + sorunsuzluk ayagina yetkili servislerde öpülme = Honda

Renonun 100.000 liralık bir imajı yok benim gözümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda adamı yola getirir(nokta)
  • 155 bin tl yi hondaya bağlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu mesajım geneledir, Cihan ile ilgisi yoktur.

150.000 TL civarı bütçem olsa alacağım araç bu tarz olurdu.

Dizel bir araçtan ayda 100-200TL civarı fazla yakar en fazla.

Hocam trolsun ama ilk defa doğruyu bulmusun.

150 ye alinacak tek araba var parasini hakeden sıfır km de. E 180. isteyenle sabaha kadar tartisirim.

Ayrica konu csb kokuyor.

• Bende hemen borca girip para kasip,gerekirse tefecilik yapip rehabilitasyon merkezi acmaya calisacagim.Esek gibi kpss kamu polislik asgariye bosuna kurek cekiyormusuz adamlar c segmentinden yukariya binemiyorlar hep focus punto fiesta 308 bilmem ne bosuna cirpiniyoruz demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bende hemen borca girip para kasip,gerekirse tefecilik yapip rehabilitasyon merkezi acmaya calisacagim.Esek gibi kpss kamu polislik asgariye bosuna kurek cekiyormusuz adamlar c segmentinden yukariya binemiyorlar hep focus punto fiesta 308 bilmem ne bosuna cirpiniyoruz demek ki.

Yapsaydın seni tutanmı oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Bu mesajım geneledir, Cihan ile ilgisi yoktur.

150.000 TL civarı bütçem olsa alacağım araç bu tarz olurdu.

Dizel bir araçtan ayda 100-200TL civarı fazla yakar en fazla.

Hocam trolsun ama ilk defa doğruyu bulmusun.

150 ye alinacak tek araba var parasini hakeden sıfır km de. E 180. isteyenle sabaha kadar tartisirim.

Ayrica konu csb kokuyor.

Bak sen demek csb kokuyor nasıl anladım bunu anlatsana bizde öğrenelim

• quote:

Honda CRV'de bazı plastikler serttir ama çok kalitelidir.

Tuşlar kolay kolay aşınmaz, boyaları dökülmez.

Krom yerler dökülmez. Bazı markalarda 6 ayda bir direksiyon falan soyulur ama Honda'da soyulmaz.

Amacım Honda'yı savunmak değil ve hatta yeni aracım Honda olmayacak ama bu gerçeği de belirtmek isterim.

İlave olarak Honda'nın motorları çok akıcıdır. Yağ gibi gider. Dizel olanı da segmentin en az tüketen ve en performanslılarındandır. 1.6 160PS, 2.0 190PS gibidir.

volvo'da da tuşlar hep aşınır, boyalar ise hep dökülür. krom yerler ise nasıl olur hayret paslanır.
  • quote:

quote:

Bende hemen borca girip para kasip,gerekirse tefecilik yapip rehabilitasyon merkezi acmaya calisacagim.Esek gibi kpss kamu polislik asgariye bosuna kurek cekiyormusuz adamlar c segmentinden yukariya binemiyorlar hep focus punto fiesta 308 bilmem ne bosuna cirpiniyoruz demek ki.

Vermiyor bankalar o kadar kredi tefecilerde vermiyor hırsızlık yapmak lazim vergi kacirip zengin oluyor millet rehabilitasyon is yapmaz deli insanlar parasizlar gider demislerdi oyle degilmis.

• Konu köylü kayniyor.

• quote:

quote:

quote:

Vermiyor bankalar o kadar kredi tefecilerde vermiyor hırsızlık yapmak lazim vergi kacirip zengin oluyor millet rehabilitasyon is yapmaz deli insanlar parasizlar gider demislerdi oyle degilmis.

Bu kafayla hiç bir şey yapamazsın biliyorsun dimi ?

• 4x4?
    fena öpülmüşsün,sonradan çok üzülmezsin umarım.

• Crv yakışıklı son derece kaliteli bir suv. hayırlı olsun. Honda da zarar edeni görmedim. İlerde anlıyacaksınız. Boş beleş konuşanları kaale almayın bu ülke de herkes her şeyi çok bilir.

• Colugun cocugun sacma sapan yorumlarina bakmayin, arac gayet guzel. Hayirli ugurlu olsun; kazasiz belasiz hocam.

• Valla ben baya kullandım
    Dağlık bir yerde tatilde
    3.20 ied 2014
    Ve senin aldığın crv

Ben crv ile dağda taşta 3.20ied'den çok daha fazla rahat ettim
    Güçlü rahat sessiz ve iyi bir araba

Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı bi dövmedikleri kalmış size ne la ne aldıysa almış hayırlı olsun deyip geçin, yok Volvo'yu ucuz vermiş de yok pahalı almış da bilmem ne. Satamamış işte ne sallayıp duruyorsunuz adama. Şu ortamda fiyatını hak eden bir araba söyleyin de onu alsın madem.
  • Burası bir forum. Akrabalarla kahvede oturmuyoruz ki aldıgı arabaya 6 sayfa hayırlı olsun yazalım.

Herkes hayırlı olsun yazacaksa bu forumun ne anlamı kaldı. Buraya konu acan zaten bunun bilincinde acıyor iyi ya da kötü.

Kafasına yatan elestirmez. Kafasına yatmayan elestirir. Konu sahibi arkadas zaten bunun bilincinde.

O yüzden herkes herseye karısmasın sevgili arkadaslar

• Hayırlısı olsun Cihan. S60'ı en başından beri sevememiştin elden çıkarmanız iyi olmuş umarım cr-v ile iyi anlaşırsınız. 1.6 160 bg dizel 9 ileri zf ve 4x4 güzel kombinasyon,fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim, bana göre sıfır araçların hepsi abartı fiyata sahip. Cr-v yerine X-trail de almış olsanız onunda fiyatı abartılı olacaktı benim için.

• Aylardır yazmıyorum, bu konuyu görünce artık öh dedim, yazayım.

Arkadaşlar siz hiç evden çıkmıyor musunuz? Araba bayiisi gezmiyor musunuz? Zira atıp tutmanızdan o anlaşılıyor. Şu an B segmenti BENZİNLİ ful arabalar 70 bin seviyelerinde, C segmentleri 100-110 u geçti, haberiniz mi yok? Piyasadan bihaber halde iken oturup otomobil forumunda ahkam mı kesiyorsunuz?
    Cehaletiniz akmış paçalarınızdan da haberiniz yok.

Yok efendim ucuza gitmiş, ya hu bu adam denemedi mi satmayı? Aa hemen vereyim mi dedi sanki? Bi türlü satılamadı dediğine göre normal yollardan satmayı denemiş hem de uzun bir süre denemiş ve gitmemiş. 2011 model makyajsız ve 100 bin km ye dayanmış bir s60'a kimse 90 bin vermez, geçin o işleri hayal aleminde yaşamayın, gideceği 76.500 gibi bir rakamdı, 3-4 bin lira için bekleyip milletin ağız kokusunu çekmeye değmez demiş adam ve takasa vermiş. Sizin için 4 bin Tl muazzam bir para olabilir ama belli ki adam için değil, size ne?

Yok efendim rehabilitasyon merkezi açıcakmış bir paşamız, kolaydı bir işletme açıp yürütmek, açınca herkes koşa koşa gelip senin zenginleşmen için çabalıyordu değil mi? Vizyonsuzluk, başka şey değil.

Her malın kendi ederi gideri var, CR-V almış bir adama f30 önerilmez, demek ki ihtiyacı o değil, bayan kullanacaktır, arka itiş istenmiyordur, birçok sebebi olabilir. Her arabayı kendi segmentinde değerlendirin, öğrenin şunu artık. Bugün CR-V size ütopik gelebilir ama en az zarar yazacak araçlardan birisi, hani S60'ı takasa verince ikinci el uzmanı kesilen arkadaşlar var ya, onlara bu lafım, 1.6 dizel otomatik bir Honda hem de bu donanım bu kasada, zarar ettirir mi ettirmez mi? Ettirmeyeceğini şu forumu yeni okumaya başlamış birisinin bile bilmesi lazım.

Evin tek aracı gibi düşünüyorsunuz, adam diyor ki yengem kullanacak, demek ki evde başka araçlarda var, o zaman attan indin eşeğe bindin demenin bir mantığı yok değil mi? Yeni bir ihtiyaç çıkmış, ona göre tercih yapmış adamlar, ne var bunda?

O kadar atıp tutmayın Dh ahalisi, kusura bakmayın da biliyoruz yani 5 yıl buralarda takıldık, bir çoğunuzun Şahin-Doğan alacak parası yokken burada 'Ben Mercedes alırdım o paraya' dediğinizi. Kardeşim sen hiç kendin bir araba sahibi oldun mu? Yakıtını kendi cebinden koydun mu? Hiç araba satmaya çalıştın mı?
    Burada bol keseden atan adamların çoğu bunları hiç yapmadığı halde uzman kesiliveriyor.

Buraya bir konu açılmış, adam sevincini paylaşıyor, hayırlı olsun de, aracı biliyorsan şöyle şöyle de, bilmiyorsan işkembe i kübradan sallama, soracağın soru varsa sor, geç.

Senin ne haddine adamın yaptığı işi diline dolamak veya bilgisiz ilan etmek?

Konu hakikaten köylü kaynıyor demek ki...

İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.