Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    volvo konusunda araba iyidir ama satışa gelmez 2. eli yok hastasını bulcan da satcan zor iş bu aracı aldınmı nüfusuna geçirecen
    honda crv eski kasasını arkadaşım aldı iyi hoş fakat satarken baya sıkıntı çekti. yeni kasasının fiyatı, konforu, motoru nasıldır bilemem ama ikinci elde çok tercih edilen bir araba değil bilginize olsun. son olarak crv nin arkası çok kötü görünüyor hiç beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 13 Mart 2016; 1:13:44 >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Volvonun hondadan iyi marka olduğunu söyleyenler var sizlerde olmasanız biz kime güleceğiz bu forumda:) Beykozda bir mükellefim 2012 yilinda v60 aldı. Araç 60 bin kmde aktarması değişti. 2015 yılında da 2 bucuk ay beklemeyle ancak satabildi aracı. Volvo bizim forumun şişirilmiş markasıdır ötesi yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar.Öncelikle arkadaşımızın ağabeyi almış aracı,kendisi değil.Zaten volvonun sahibi de ağabeyiydi bunu belirterek başlayayım.
    Crv ye laf edenler olmuş,otomobil cehaletinin dik alasıdır bu durum.Crv dediğiniz araç 1.6lt hacimden 160 beygir güç almış,zf gibi şahane bir şanzımanla kombine edilen,yıllardır bu segmentte söz sahibi bir otomobil.Üstüne üstlük bu üyemizin dalga geçtiği iihs güvenlik testlerinden de tam not almış tank gibi bir araç.Yani kendisi değil belki ama ağabeyi anlaşılan arabaya binerken canını da düşünen bir şahsiyet,tebrik etmek lazım.150bin ona bağlanır mı buna bağlanır mı bu iş kullanıcının kişisel tercihidir,bana kalsa 70k civarına jaguar alır kalanı da arabaya masraf olarak ayırırım.Veya 150k yı e 180e bağlar kullanırım.Yani bu konuda arkadaşımızın ağabeyini eleştirmek haksızlık olur.Hele ki araç fiyatları bu seviyedeyken.
    S60la crv kıyaslayan olmuş,el insaf be kardeşim biri premium D segment sedan,öteki SUV.Kasa alakasız amaç alakasız araç alakasız.Volvonun SUV modeli belli,varsa hece üretebilecek cesaretiniz xc60la CRV kıyaslayan bir konu açar alırsınız boyunuzun ölçüsünü
    Gelelim işin diğer boyutuna.
    Şimdi deniyor ya volvonun ikinci eli yok bilmemne falan filan diye.Yıllarca bu arkadaşımız burada volvoyu kötüledi durdu,fakat maalesef her seferinde vahim sonuçlarla karşılaştı,örneklemek gerekirse biraz geçmişe götüreyim sizi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_75632440/mpage_3/tm.htm
    Arabanın ikinci eli ölü deniyor,72.500e darbeli boyalı anası ağlatılmış bir volvoyu(gecmisten kendi beyanatıdır) hem de ölücünün dibi araç plazasına vermek 2. eli ölüyle açıklanmaz,esnaflık dersi olarak okullarda okutulur bunu belirtelim.yarın plaza ona 3 5 ekler elinden çıkarır.
    Bu tabirde devam edecek arkadaşım varsa benim mesajımı alıntılasın,volvodan 15 20 bin pahalıya hem de bomboş haliyle satılan almanın bugünkü fiyatını yazarım buraya,hani sözde volvo goygoyu varmış ya forumda,beraberce bakarız bakalım kim kime ne goygoyu yapmış.
    Tucson'a laf edilmiş.Tucson crv ile aynı güvenlik standartına sahip,iç mekanı gayet kaliteli,yüksek donanımlı ve performanslı tank gibi bir araçtır,ha tucsona esnaf aracı değil diye laf edildiği bariz ortada ya hani,aradaki fiyat farkıyla ne benzin masrafınız kalır ortada,ne esnaflığınız.Ayrıca tucsonun içi de kalitesiz falan değildir.
    En sonunda beni tebessüm ettiren olay,A serisi mercedes değil falan denmiş,renault'a laf itelenmiş,geçmişte volvo oradan buradan motor topluyor diyen üye A serisi lafı geçince mercedes istesin o motorun kralını yapar diyordu,vay be ne günlere kaldık
    http://forum.donanimhaber.com/m_82055430/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Mart 2016; 1:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Herkese merhabalar.Öncelikle arkadaşımızın ağabeyi almış aracı,kendisi değil.Zaten volvonun sahibi de ağabeyiydi bunu belirterek başlayayım.
    Crv ye laf edenler olmuş,otomobil cehaletinin dik alasıdır bu durum.Crv dediğiniz araç 1.6lt hacimden 160 beygir güç almış,zf gibi şahane bir şanzımanla kombine edilen,yıllardır bu segmentte söz sahibi bir otomobil.Üstüne üstlük bu üyemizin dalga geçtiği iihs güvenlik testlerinden de tam not almış tank gibi bir araç.Yani kendisi değil belki ama ağabeyi anlaşılan arabaya binerken canını da düşünen bir şahsiyet,tebrik etmek lazım.150bin ona bağlanır mı buna bağlanır mı bu iş kullanıcının kişisel tercihidir,bana kalsa 70k civarına jaguar alır kalanı da arabaya masraf olarak ayırırım.Veya 150k yı e 180e bağlar kullanırım.Yani bu konuda arkadaşımızın ağabeyini eleştirmek haksızlık olur.Hele ki araç fiyatları bu seviyedeyken.
    S60la crv kıyaslayan olmuş,el insaf be kardeşim biri premium D segment sedan,öteki SUV.Kasa alakasız amaç alakasız araç alakasız.Volvonun SUV modeli belli,varsa hece üretebilecek cesaretiniz xc60la CRV kıyaslayan bir konu açar alırsınız boyunuzun ölçüsünü
    Gelelim işin diğer boyutuna.
    Şimdi deniyor ya volvonun ikinci eli yok bilmemne falan filan diye.Yıllarca bu arkadaşımız burada volvoyu kötüledi durdu,fakat maalesef her seferinde vahim sonuçlarla karşılaştı,örneklemek gerekirse biraz geçmişe götüreyim sizi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_75632440/mpage_3/tm.htm
    Arabanın ikinci eli ölü deniyor,72.500e darbeli boyalı anası ağlatılmış bir volvoyu(gecmisten kendi beyanatıdır) hem de ölücünün dibi araç plazasına vermek 2. eli ölüyle açıklanmaz,esnaflık dersi olarak okullarda okutulur bunu belirtelim.yarın plaza ona 3 5 ekler elinden çıkarır.
    Bu tabirde devam edecek arkadaşım varsa benim mesajımı alıntılasın,volvodan 15 20 bin pahalıya hem de bomboş haliyle satılan almanın bugünkü fiyatını yazarım buraya,hani sözde volvo goygoyu varmış ya forumda,beraberce bakarız bakalım kim kime ne goygoyu yapmış.
    Tucson'a laf edilmiş.Tucson crv ile aynı güvenlik standartına sahip,iç mekanı gayet kaliteli,yüksek donanımlı ve performanslı tank gibi bir araçtır,ha tucsona esnaf aracı değil diye laf edildiği bariz ortada ya hani,aradaki fiyat farkıyla ne benzin masrafınız kalır ortada,ne esnaflığınız.Ayrıca tucsonun içi de kalitesiz falan değildir.
    En sonunda beni tebessüm ettiren olay,A serisi mercedes değil falan denmiş,renault'a laf itelenmiş,geçmişte volvo oradan buradan motor topluyor diyen üye A serisi lafı geçince mercedes istesin o motorun kralını yapar diyordu,vay be ne günlere kaldık
    http://forum.donanimhaber.com/m_82055430/mpage_2/tm.htm

Tucson'un mu içi kalitesiz değil?

İncelememişsin, atıyorsun derdim de karıştırma ihtimaline veriyorum.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Haksızlık yapıyorsun o da ters köşe mağduru.
  • S60 takasa verdik crv aldık
    S60 takasa verdik crv aldık
    Ben plazada incelediğimde bu alttaki arabaya 50 bin tl fazladan para verecek bir fark göremedim,siz karıştırmış olmayasınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa Ayrılmaz

Haksızlık yapıyorsun o da ters köşe mağduru.

hangi anlamda?
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Abisinin,sayın Cihan'ın forumdaki tutumundan haberi yokmuş anlaşılan.
  • 1.6 dizel 160 beygir zf otomatik 4*4 suv, Japon sağlamlığı ve altı yıl garanti..Bu kombinasyonu sağlayan başka marka yok piyasada.Tabi fiyatı aşırı pahalı onu belirtmek gerek.Benö de tercihim forester olurdu; yeni kasa geldi yalıtım işini büyük oranda halletmişler.

• Araba bölümüne ilk defa girdim, hayallerimi yıktın

• volvo nun bakimlari pahali demissin ama honda nin bakimlari volvoyu gececek Honda parca ve bakim fiyatlarinda zirveye oynuyor
    6 yil garanti olayina da kanmayin aracin garantisi aslinda 3 yil. 3 yildan sonra bircok sey garantiden cikiyor zaten o ilk 3 yil icinde bisey olursa kulllanici hatasi dememeleri anormal olur
    bu arada fd6 kullandim 2011 model 5 yil 44 e almistim sifir 50 bine sattim subatta
    crv nin fiyatina laf etmekte hakli herkes amerikada civic parasina yakin satilan araba ayni vergi diliminde nasil civic in 2 kati fiyata satiliyor anlamis degilim
    tr de fiyatlar malum ama boyle fiyat farki olan arabalari almamak lazim yoksa ayni tas ayni hamam devam edecek zamlar
    hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 13 Mart 2016; 3:25:01 >
  • Allah akıl fikir versin güzel kardeşim. bir 20 yıl daha buna ihtiyacın olacak çünkü..

• Herşeyi geçtimde atıyorum 3 sene önce biri honda crv ye 50bin dolardan fazla para verip alsa ve forma bunu yazsa cihan topa tutardı. Şimdi gelmiş japonun sorunsuzluğundan bahsediyor.
    Tabiki hayırlı olsun, Rabbim kaza bela vermesin ama milletin ters yorumu aslında araca değil, cihana. Çünkü zamanında ektiğini biçiyor.

• Honda nın bakımlarından bi habersiniz anlaşılan.volvo dan kalır yanı yok...
    Bu arada 150.000tl honda crv, satın alan adamı döverler valla bizim memlekette

Neyse iyi günlerde kullan dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.

Hondayida crvyide sevmem ayri mevzu ama s60 ve volvo hakkinda ne bilgin varda konuşuyosun ? Volvo araban oldumu hiç ? Satmaya calistinmi ? Bakim ve parca fiyatlarindan haberin varmi ?

Bilmeyene konuşmak kolay tabi bende s60 i ilana koyduktan 1.5 ay sonra zor satabildim.. Sizin gibiler arabadan anladigini sanarak sadece bayide icine oturup piyasasini hic bilmedigi markalari konuşur durur işte.. Açta bak bakalim s60 in sifir fiyati ile 2. El fiyatlarina aradaki deger kaybini bi öğren, arabanin nasil zor satildigini gör ondan sonra gel burda konuş..

• Cihan bey kendisi en fullün bir altı demiş. CRV 80 ile giderken aşırı yol sesi alıyor içeriye, kesinlikle fiyat seviyesinin altında. XTrail'in yalıtımı bence crvden daha iyiydi. Crvyi test ettim xtrail ile şehirdışı yolculuk yaptım. XTrail'in o berbat şanzımanı aracın en büyük handikapı. Mokkanın b sınıfı olduğunun farkındayım, fakat bu araç gerek malzeme kalitesi gerek yalıtım gerek süspansiyon konforu konusunda crv'den kötü bir araç değil. Hatta kendi sınıfının en başarılı aracı denilebilir. Crvye 150 bin vermek çok tamam ama bu araçta juke'dan captur'dan çok daha iyi bir araç, Mazda'nın ufacık daravık kol dayamasız CX3ü, Ssangyongun Tivolisi bile 100k sınırını geçmişken bu araca 90 küsur bin çok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hayırlı olsun cihan. Az daha ekleyip forester almak daha mantıklı idi.

Volvodan dili yanmis biri subaru alirmi alirmi abi
    Bayi bile yok dogru duzgun 2000 motor gereksiz vergisi ikinci el deger kaybi v.s

2.0 vergisi diyorsun da Crv de vergi daha az olmasına rağmen fiyat neredeyse aynı. Araç olarak ise forester çok çok önde.

Foroster cok onde ama ulke sartlari abi olmuyor bu saatden sonrada hayatta risk almam araba isinde

• Hayırlı olsun. Tucson dusunmediniz mi?

• hahaha ulan ne güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Valla ben baya kullandım
    Dağlık bir yerde tatilde
    3.20 ied 2014
    Ve senin aldığın crv

Ben crv ile dağda taşta 3.20ied'den çok daha fazla rahat ettim
    Güçlü rahat sessiz ve iyi bir araba

Hayırlı olsun

Forum harbiden troll kayniyor ya
    Ya arkadas siz iyimisiniz ya 3.20 i nereden cikti ya
    X3 desen anlarim q5 desen anlarim da
    3.20 i ne ya
    Adam trevego almak icin konu acsa
    Kardes biz sana ford transit mi verelim diyeceksiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 13 Mart 2016; 9:13:02 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.