Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her 10.000 km de olmak uzere 9 kere volvoyu bakma goturdum
    Arada balata disk degisti bir kere motor koruma kapagi degisti serviste hic ettiler koymadilar sonrada biz koyduk dediler
    15.000 liradan fazla para verdim sadece bakim ve balataya
    Ya volvo cok iyiyse siz alin kardesim ben tovbe ettim kapina koymam
    3 senede 32.500 lira zarar ettik bir araba parasi
    Bekara kari bosamak kolay tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Ben senin bu kadar genç olduğunu bilmiyordum diyip kapatayım

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Tamam sen 3.20 i al kardesin allah kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Tamam sen 3.20 i al kardesin allah kaza bela vermesin

Bir daha okusan ya ilk mesajımı

Bende zaten var bu arada 3.20

Herkes sana o paraya 3.20ied alınırdı filan deyince

Ben ikisini de kullandım ve seninki bana çok iyi göründü çok beğendim diye yazdım

Okusan iyi olur da kapatayım daha da iyi olur ben anladım

• quote:

2016 nin 6 aylik 2.donemi itibariyle asgari ucrete zam gelip,bu yuzde maaslara yansirsa elbette 3.20i atıl gelir.Araziye cikmayacak olma ihtimalinden dolayi bunu soyledigini varsayiyorum.Ankara da da range rover evoque ye binerler ama zerre kadar araci araziye surmezler maksat bahcelide kari kiza hava atmak,ego tatmin etmek.

• şu volvoya binmeyenler gelsin suraya yazsin bakalim yakiti cok diyen parcasi pahali diyen konforu zayif diyen iceri ses alir diyen gel hele gel hayatinda volvo kullandinmi yada yanindan gectinmi bu bir ikincisi s60 in koltuguna oturdunmu 10 km kadar kullandinmi yakit koyup olctunmu 50 km hizi gectinmi 5 yil s40 kullandim 2 yildir s60 var bu konforu bu yakiti bu guvenligi hic bi arabada bulamadim bos bos yazmislar bide yok cin almista fiyati yukselmiste la gidip passat gibi bi arabaya 140 bin tl verirler siraya girerler dsg si patlar iyiniyetten degisirler sevinirler volvo gibi arabayi begenmezler ne adamsiniz valla guldurdunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun ,seçim güzel , fakat; asıl önemli konu volvonun 2. elde ne kadar zarar ettirdiği ortada, iyi ki almamışım volvo
  • Volvo'yu verip üste bir volvo parası daha vererek Honda almışsınız. İyi olmuş bence, Volvo sizden kurtulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 13 Mart 2016; 9:40:27 >
  • zevkler ve renkler hayirli olsun. 2.el volvo bakayim bari fiyatlari uygunmus

• 70 bine Volvo mu ve 150 bine Crv. İbret alınacak konu.
  • Honda için fazla bir rakam olmuş. 150 ye alıp 120 ye vermeyeceksiniz sonuçta. Yerinizde olsam 10 bin km yi aşmamış 2.0 Tdi tiguan bakardım. 320i yazanlar neyin kafasında anlamak mümkün değil. Adamın ihtiyacı Suv,sedan tavsiye ediyolar ****oll dolmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bize zimmetli bir s60 vardi satamadik arabayi kurtulmanin tek yolu takastı
    2012 model 89.000 km de
    Advence paket sunroof 17 jant kor nokta vardi aracta
    2 ay ilanda kaldi ciddi alici cikmadi arayanlar mezarciydi

Yeni crv 1.6 dizel otomatik executive aldik resimdeki lakete ek yan kapi citasi egsoz ucu var
    Plus alamadim 10.000 lira fark istediler
    Plusta kampanya yokmus
    145.000 arti 2500 paket 147.500 geldi
    Araba yok nisanda gelicek arabaya kapora verdim
    72.500'e takasa aldilar volvoyu 105.000 liraya almistik araci 2012 yilinda
    Hayirlisi olur insallah

Bir daha volvomu tövbe
    S60 takasa verdik crv aldık

Oncelikle hayirli olsun, guzel bir motor ve vites secenegi ile uzun sure sorunsuz binebileceginiz bir model.

Deger kaybina gelince millet gidip neden D segmentinde Passat aliyor, neden yok insignia yok mondeo yok bilmem diger premium ne almiyor diyor passat yerine bizim forumda. 2012 yilinda alinmis bir passat birakin ayni parayi, aldiginizdan daha fazlasina satilabilirdi.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Söylediklerin doğrudur da açıklamasını sonradan yaptım

Mesaja verdiği garip tepkiyle alakalıydı

• Fiyatların dip yaptığı 2012 yılında araba alıp 2016 yılında 30 bin üstünde zararla takasa girip araba almak ve bunu yapan kişinin sabah akşam otomobil genelde araba testi yapıp araçlar hakkında bilgi vermesi de traji komik bir olay. "İmamın dediğini yap yaptığını yapma."buna mı deniyordu?
  • Büyük israf olmuş,ben olsam 3-5 ay bekleyip piyasa fitayına satardım, aradaki fark neyse bir miktar muhtaçlara verirdim. İSrafa güzel bir örnek teşkil etmiş. Allah'ın bol verdiği rızkı güzel kullanmak gerekiyor.
  • Zenginin malı züğürdün dilini yorarmış dedikleri bu olsa gerek....

• Hayirli olsun
    Volvo s60 in motor sesi iceri volvoya yakismayacak sekilde geliyor bunu volvo kullanan ve servis de biliyor bu konuda vw cok iyi
    S60 1.6 dizel otomatik gelmeseydi bu kadar konusulmazdi avensis gibi sonuk kalirdi
    Volvo s80 leri bilmem ama xc60 2.0 180 hp ligini kullandim ses ve konfor olarak s60 a on basar 2.el fiyatlarida makul

Ses yalitiminda japonlar hala cok geride
    Tekrar hayirli olsun
    Sahsen sifir km derdim olmadigi icin 145 tl hondaya vermem sirf 1.6 bergisinden kacmak icin vergi nedir ki o kadar para veren o vergiyi dusunuyorlar
    Ayni sey mercedes kullanicilari icinde soyluyorum
    Ben ne alirim o paraya dersen uzun yil yani 7-8 sene kullanacaksam subaru forester sifir 2. El xc60 yada yeni kuga yi beklerdim

• öncelikle hayırlı olsun

volvo aracınız bence normal fiyata gitmiş, kesinlikle kazıklandım diye düşünmeyin. 90binde boyalı bir s60 için normal fiyat.

Fakat aldığınz araba kesinlikle o paraları hak etmeyen bir araç. Honda ve Bayiisi o araçtan en az 40bin tl kar etmiyorsa bende bu piyasadan hiç birşey bilmiyorum. İğrenç malzeme kalitesi ve çakma 4*4 sistemi ile o aracın ederi 120binden fazlası değil. 150bin tl'ye çıktığınızda mutlaka 2.0 dizel otomatik 4*4 alınmalı idi.
  • Ben yakın zamanda 100-150 arası araç almak üzere CRV'yi incelemiş bulundum.Dıştan fena değil yine de iç mekan bence çok kötü dizayn edilmiş ve malzeme kalitesi çok kötü. SUV'dan çok pikap kalitesinde bence ki Amerika'da da satılan bir kasa olduğu için daha çok oraya hitap eden malzeme kullnılmış bence. İki aydır araçla İtalya, Avusturya, Almayan'da karayoluyla seyahat ettim buralarda yolda da gördüğümü hatırlamıyorum kaldı ki buralarda tercih edilen araçların çoğu CRV gibi 5 kapı veya station araçlardır. S60'ı da geçen yaz bir ay boyunca yaklaşık 10000km kullanmış birisi olarak çok abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Malzeme kalitesi iyi olsa da Amerika'da da japonlara nispeten çok tercih edilmiyor. Volvonun temel sıkıntıları bakım masraflarının yüklü olması, kompleks montaj nedeniyle bakım ve tamiratının zor olması ve özellikle s60 için B sınıfı bagaj ve C sınıfı iç mekan olarak görülüyor. Alan almış hayırlı olsun tabi ama cihanı az buçuk tanıdıysak CRV satıldığında da bir pişmanlık konusu okuruz gibi geliyor.

• adam kafa buluyor herkes de ciddi ciddi yorum yapiyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.