Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun hocam allah kaza bela vermesin. Hic kimse karisamaz istersen bedava yaa ver volvo yu kimsenin gelip birsey demeye hakki yok hee tavsiye verirsin ama gömerek degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kac ay bekleyip yeni tiguan gorulebilirmis, bu saatten sonra hayirli olsun denir

• Yeni aracınız hayırlı olsun burada bu kadar insan olumsuz görüş bildirdiğine göre bir terslik var demektir. Keşke almadan önce bi danışsaydınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa Ayrılmaz

Abisinin,sayın Cihan'ın forumdaki tutumundan haberi yokmuş anlaşılan.

tutumunu bilse s60 gibi bir arabaya 5 sene binmez 6. ayda satip dsg li bazat alirdi adamcağız.Ama tepe tepe kullanıp üstüne bir de plazaya 72k ya okutmuş,daha ne yapsın.?

Passata neden bazat yazıyorsunuz?

• Passatı ilahe mertebesine çıkaran üstüne E serisiyle kapıştıran volksburg sevdalısı değerli üyelerimiz için.Passat hakkındaki görüşümü zaten forumdaki herkes biliyor.Rahatsız eden nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Mart 2016; 11:00:51 >
  • quote:

Passatı ilahe mertebesine çıkaran üstüne E serisiyle kapıştıran volksburg sevdalısı değerli üyelerimiz için.Passat hakkındaki görüşümü zaten forumdaki herkes biliyor.Rahatsız eden nedir?

Çıkaran çıkarsın bu onların sorunu. Bu size belli bir marka veya model araçla alakalı dalga geçen takma isimler yazma hakkı vermez, diğerlerinin yaptığı hataysa sizinki daha büyük hata.

• Bahsi gecen üyemiz de o tayfadan zaten,marka veya modelle dalga gecmeye beni ornek gostereceginize satilmis olan volvoya agzina geleni sayanlarla ilgilenseniz diyorum.
    Ah dogru,
    Onlar alman araclarini ovuyor degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Mart 2016; 11:32:32 >
  • quote:

Bahsi gecen üyemiz de o tayfadan zaten,marka veya modelle dalga gecmeye beni ornek gostereceginize satilmis olan volvoya agzina geleni sayanlarla ilgilenseniz diyorum.
    Ah dogru,
    Onlar alman araclarini ovuyor degil mi

Siz de onlara trol deyip ağzınıza ne gelirse söylüyorsunuz ondan sonra aynı şeyi yapıyorsunuz.

• Hoca golfe seate kimse bişey demezse s60ı iyi fiyata sattığını zannedip bi de gidip o fiyata crv alırsan

• Konu cok uzun okumadim ama allah konu sahibine akıl fikir versin...Cehalet hem başa hem cebe düşman...

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Ben yakın zamanda 100-150 arası araç almak üzere CRV'yi incelemiş bulundum.Dıştan fena değil yine de iç mekan bence çok kötü dizayn edilmiş ve malzeme kalitesi çok kötü. SUV'dan çok pikap kalitesinde bence ki Amerika'da da satılan bir kasa olduğu için daha çok oraya hitap eden malzeme kullnılmış bence. İki aydır araçla İtalya, Avusturya, Almayan'da karayoluyla seyahat ettim buralarda yolda da gördüğümü hatırlamıyorum kaldı ki buralarda tercih edilen araçların çoğu CRV gibi 5 kapı veya station araçlardır. S60'ı da geçen yaz bir ay boyunca yaklaşık 10000km kullanmış birisi olarak çok abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Malzeme kalitesi iyi olsa da Amerika'da da japonlara nispeten çok tercih edilmiyor. Volvonun temel sıkıntıları bakım masraflarının yüklü olması, kompleks montaj nedeniyle bakım ve tamiratının zor olması ve özellikle s60 için B sınıfı bagaj ve C sınıfı iç mekan olarak görülüyor. Alan almış hayırlı olsun tabi ama cihanı az buçuk tanıdıysak CRV satıldığında da bir pişmanlık konusu okuruz gibi geliyor.

Arkadaş piyasa arabası seviyor yoksa kaliteden vs anladığı yok. Crv gibi iç mekana sahip bir araç almasından belli zaten. Konu başlığı da tartışma yaratmak için.

• Ben o tarz muhabbetlere girmiyorum dostum.uyarmaniz gerekenler diger vatandaşlar.konuyu acan dahil.objektif konusuyorum,oyle olmasa sirf bu konu acan uyeye ozel crvyi kotulerdim.
    Bazat meselesinide açıklamıştım.passat benim icin mondeoyla veya avensisle kiyaslandiginda passattir,30 40bin dizel otomatik farki verince e 180le kiyasladiklari bazat oluyor kusura kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Mart 2016; 12:10:28 >
  • volvo icin bir daha tovbe diyen adamlarla arabami konusulur..?

• Hocam size tucson konusunda katılmıyorum. İç mekan kaliyesi bana oldukça düşük geldi. Yani aslında demek istediğim öyle bir araca o iç mekan yakışmamış.

• Herkesin sahsi fikridir tabi beklentiler değişebilir.benim acimdan 100k lik tucsonun 150k lik crv den kalite anlamında bir farki yok.ha siz daha kalitesini istersiniz,onun icin baska araclara yönelirsiniz.

• Hep bu tarz Volvo fanatikleri nedeniyle Volvo birşey sanılıyor.

• kardeş fena kazık yemiş. geçmiş olsun kardeşim. 25bin mesajı boşu boşuna yazmışsın buralara. post kasmaktan başka bi şey yapmamışsın. alır satarken foruma danışsaydın keşke. yardım ederdik sana. neyse geçmiş olsun.
  • sende seat yokmuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Bi kac ay bekleyip yeni tiguan gorulebilirmis, bu saatten sonra hayirli olsun denir

Yeni tiguan 1.6 tdi manuel 2 ceker gelicek
    Dizel otomatik sadece 2.00 motorda olucak
    Bos bosuna senede 2000 liraya yakin vergi vericem 4 sene binsem 8.000 lira eder
    8000 lirayi devlete bos yere vericem yani

Buna emsal foroster vardi oda 170.000 olmus satarken caninin cikar satamazsin gerek yok yani

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.