Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Birileri arabanin kalitesini elestirmis
    Ya arkadaslar japon araci aldik malzeme kalitesi tabiki bir alman olmaz bunu bilerek aldik zaten eksik illaha olacak
    Dunyanin en kalitesiz c sinifi sedan arabasi ve ayni zamanda en ucubesi toyota corolla catir catir satiyorsa ondan daha kalitesiz arabada olamaz zaten bu konuda kafam rahat

Gelelim araci alma sebebine bu konuda 3-4 kere yazdim ama yine yazim
    1.6 dizel 9 ileri zf 160 ps ve 4 ceker olmasi beni cezbetti honda sorunsuzlugu ustune 6 yil garanti almam icin yeterli oldu
    Donanim olarak zaten agzina kadar dolu bir araba
    145.000 lira yuksek bir fiyat ama ucuzu da yok bunu kabul edin artik
    Eskide kaldi o dediginiz fiyatlar

Sen bile Honda'yı savunuyorsan bu klasmanda crv'nin motor ve şanzıman olarak rakibinin olmadığı aşikardır.

Yalnız 150 bin verip premium jazz da standart olan honda sense teknolojilerini alamamak çok büyük bir hata derim. Hazır alıyorken mutlaaka Honda sense olanı tercih etmelisin. Honda Türkiye burada 4 bin TL daha koparabilmek için müşterilerini enayi yerine koyuyor. Bu konuda da Honda Türkiye'ye protesto maili atmalısınız.

Konuyu okudumda 2 yıl önce 90 bine crv vardı diyen mi ararsın 4x4 suv crv yerine sedan bmw 3.20 al diyen mi ararsın. Birader siz yorum yazmayın be boşuna kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Etoo yu verip üzerine 40milyon euro verip İbrahimovici almissiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Etoo yu verip üzerine 40milyon euro verip İbrahimovici almissiniz hocam

Eto bitmiş.
  • 1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

Bu mesajı zamanında Cr-V forumuna kim yazdı tahmin edin.

Son zamanlarda bu kadar gülmemiştim.
  • Crv suv sinifinin her zaman en mantikli araci olmustur bu yuzden 2004 den beri tum modellerini aldim sattim en son 1.6 otomatik executive aldim butun kasalar bir yana son kasa bir yana sehir ici 6lt yakit tuketimi var donanim olarak diger aracim m joy f30 dan iki kat daha dolu. Honda daha ne yapacakti begenmeyen adam ne istiyor daha? Kimse ekstra birsey istemiyor sadece laf olsun diye elestiride bulunuyor hayatinda suv kullanmamis adam buralarda ahkam kesiyor cahillik girla gidiyor! Gecen gun ayni seyleri BMW konusunda 1.5 motorla ilgili yazdim cahilin biri cikmis 1.5 motoru test etmeye ne gerek var diyor daha kulanmadigi araca bile cahilce saldiriyor! Memleketimizin en buyuk sorunu cahillik malesef herkez herseyi bildigini zannediyor!!!!

• Allah kazık yemekten korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Birileri arabanin kalitesini elestirmis
    Ya arkadaslar japon araci aldik malzeme kalitesi tabiki bir alman olmaz bunu bilerek aldik zaten eksik illaha olacak
    Dunyanin en kalitesiz c sinifi sedan arabasi ve ayni zamanda en ucubesi toyota corolla catir catir satiyorsa ondan daha kalitesiz arabada olamaz zaten bu konuda kafam rahat

Gelelim araci alma sebebine bu konuda 3-4 kere yazdim ama yine yazim
    1.6 dizel 9 ileri zf 160 ps ve 4 ceker olmasi beni cezbetti honda sorunsuzlugu ustune 6 yil garanti almam icin yeterli oldu
    Donanim olarak zaten agzina kadar dolu bir araba
    145.000 lira yuksek bir fiyat ama ucuzu da yok bunu kabul edin artik
    Eskide kaldi o dediginiz fiyatlar

Sen bile Honda'yı savunuyorsan bu klasmanda crv'nin motor ve şanzıman olarak rakibinin olmadığı aşikardır.

Yalnız 150 bin verip premium jazz da standart olan honda sense teknolojilerini alamamak çok büyük bir hata derim. Hazır alıyorken mutlaaka Honda sense olanı tercih etmelisin. Honda Türkiye burada 4 bin TL daha koparabilmek için müşterilerini enayi yerine koyuyor. Bu konuda da Honda Türkiye'ye protesto maili atmalısınız.

Konuyu okudumda 2 yıl önce 90 bine crv vardı diyen mi ararsın 4x4 suv crv yerine sedan bmw 3.20 al diyen mi ararsın. Birader siz yorum yazmayın be boşuna kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

Tesekkur ederim mesajin icin
    Yorum yapanlarin cogu hayatinda ne volvo satmis nede crv ye binmis adamlar
    Suru psikolojisi biri birsey yazdi ya devami geliyor

• Ben kendisinin her zaman objektif olduğunu düşünmüyorum. Benim test ettiğim CR-V'de onun test ettiği Honda Türkiye'nin aracıydı, aynısı değil oydu. Aracın izolasyonu gerçekten oldukça kötü. Tam olarak emin değilim ama Nissan Xtrail biraz daha geç alıyordu içeriye sesi. Çünkü crvyi yakın zamanda kullandım. Şahsi fikrim crvnin motor şanzıman, performans tüketim gibi konularda Xtrailden önde olduğudur. XTrail'in bazı yerlerinde berbat işçilik örnekleri de mevcut.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Doğrudur söyledikleriniz ben sadece you tube daki inceleme sonuçlarına göre düşüncemi söylemek istedim
  • Herkes 150'ye honda alınmaz diyor da ne alınır bir şey söyleyen yok.

150.000'im var, suv istiyorum, ne alayım?

Bir de diyorlarki çok ucuza vermişsin volvoyu, cihan da diyor ki, sana vereyim bana 70 ver üstü senin olsun. Havadan para kazanma fırsatı işte, neden kimse yanaşmıyor?

Evet ne alalım 150'ye buyrun cevap verin.
  • areels kullanıcısına yanıt
    GLA 180d, BMW X1 sDrive 18i fakat benzinli. Çok daha ucuza 100 bine Renault Kadjar 1.5 DCi EDC Icon. İkinci El olarak Volvo XC60 2.0 dizel düşük kmde Advance donanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

Bu mesajı zamanında Cr-V forumuna kim yazdı tahmin edin.

Son zamanlarda bu kadar gülmemiştim.

Cihan bunu da mı sen yazdın?Allah iyiliğini versin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: areels

Herkes 150'ye honda alınmaz diyor da ne alınır bir şey söyleyen yok.

Bir de diyorlarki çok ucuza vermişsin volvoyu, cihan da diyor ki, sana vereyim bana 70 ver üstü senin olsun. Havadan para kazanma fırsatı işte, neden kimse yanaşmıyor?

Hocam forumdan millet bu trollerin yuzunden ayrildi uzaklasti
    72.500 takas fiyati var bana verin 72.500 sizin olsun madem ucuz verdim ben siz alin siz pahali satin
    Klasik volvo goy goycusu bunlar ya yillardir bitmediler

• quote:

quote:

Hocam forumdan millet bu trollerin yuzunden ayrildi uzaklasti
    72.500 takas fiyati var bana verin 72.500 sizin olsun madem ucuz verdim ben siz alin siz pahali satin
    Klasik volvo goy goycusu bunlar ya yillardir bitmediler

"1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis"

cihan onu bırak da sen şu mesajı açıkla yav

bonzai'ye mi başladın ?

• quote:

2.0 freemont

2.0 forester

bunlar 2.0 vergisi ile bile honda'dan ucuz.
  • Burdaki probblem nedir ben anlamadım açıkçası.
    Adamın 150 ye CRV mi alması, yoksa 75 e S60 ı mı vermesi.

Hayır 150 ye CRV alınıp sayfalarca eleştiriliyorsa, bu forumdda bu CRV için 140 küsür verip sıra bekleyen bir ton insan var. Onlara neden hiç bir şey söylenmedi. Burada sayfalarca XTrail mi CRV mi Forester mı tartışması ddöndü. Ciddi alıcılar da gitti CRV alddı.

S60 ı 75 e vermesi ise olay adam diyor ki, satmaya çalıştım alıcısı çıkmadı. Bende daha fazla uğraşmak istemeyip plazaya verdim diyor. Sizin piyasadan haberiniz yok galiba. 2013 model Polo'yu satamıyorum 1 aydır. Kaldı ki S60 denen araç tamamen S40 yerine konumlandırılmış, şirketler için piyasaya sunulmuş ne aile arabası ne zevk arabası olabilecek bir araç.

Bence SUV için yola çıkan hali vakti yerinde birisi için her ne kadar 30 000 TL fazlası olsa da CRV iyi seçenek. Çünkü alternatifi yok.

Güle güle kullan cihan.

• Premium polo nasil satamazsin.

Kaç para istiyon? Boya değişen?Tramer ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.20i veya C180 gibi araçları almak varken hatta fanboyu olduğun Vw'nin dizel otomatik Passat highline'ı varken Crv almanı anlayamadım.
    Suv arıyorsan sıfır Forester var, 115 bine kırmızı deri koltuklu Tucson var.
    150 bine en son alınacak arabayı bulup almışsın, neyse hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

2.0 freemont

2.0 forester

bunlar 2.0 vergisi ile bile honda'dan ucuz.

freemont mu? fiat freemont? honda yerine? Doblo alsın abi o zaman, ne gerek var hiç uğraşmasın. Buna yorum bile yapmıyorum. Fiat nedir ya?

forester 2.0D Premium 160.000 lira, neresi daha ucuz? crv'yi 147.500'e almış. 12.500 lira az para mı? e subarunun ikinci eli de yok, zaten volvodan ağzı yanmış, bir de subaru mu elinde patlasın? ne biçim öneriler bunlar?

• bLooP B kullanıcısına yanıt
    X trail cvt sanziman ve ciddi sorunlu bir sanziman cvt ayni kanser gibi bir kere ariza verince komple degismden olmuyor
    Birde nissani sevmiyorum 4 cekeri sadece mauelde var
    Foroster makyajla baya hos olmus mercekli far gelmis ama cidden pahali ve ikincj eli yok bayi yok servis yok v.s

Crv pahali ama alternatifi yok suan araba motor sanziman 4 ceker olarak rakipsiz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.