Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abstraction

GLA 180d, BMW X1 sDrive 18i fakat benzinli. Çok daha ucuza 100 bine Renault Kadjar 1.5 DCi EDC Icon. İkinci El olarak Volvo XC60 2.0 dizel düşük kmde Advance donanım.

Gla 180d hem hacmen küçük dar ve boğucu, hem tipsiz çirkin, hem de 159.000 lira. fakat benzinliye yorum yapmıyroum, fakat benzinli ne demek ya? lpg mi takılacak ona?

Kadjar önerinize de bir şey diyemiyorum. clio alsın o zaman madem kadjar alacak.

hey allahım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: areels

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: areels

Herkes 150'ye honda alınmaz diyor da ne alınır bir şey söyleyen yok.

150.000'im var, suv istiyorum, ne alayım?

Bir de diyorlarki çok ucuza vermişsin volvoyu, cihan da diyor ki, sana vereyim bana 70 ver üstü senin olsun. Havadan para kazanma fırsatı işte, neden kimse yanaşmıyor?

Evet ne alalım 150'ye buyrun cevap verin.

2.0 freemont

2.0 forester

bunlar 2.0 vergisi ile bile honda'dan ucuz.

freemont mu? fiat freemont? honda yerine? Doblo alsın abi o zaman, ne gerek var hiç uğraşmasın. Buna yorum bile yapmıyorum. Fiat nedir ya?

forester 2.0D Premium 160.000 lira, neresi daha ucuz? crv'yi 147.500'e almış. 12.500 lira az para mı? e subarunun ikinci eli de yok, zaten volvodan ağzı yanmış, bir de subaru mu elinde patlasın? ne biçim öneriler bunlar?

son derece mantıklı öneriler.

freemont dodge journey tabanlıdır, 7 koltuklu 3 bölgeli klimalı, iç mekan olsun kalite olsun crv'den çok daha iyi bir araçtır.

subaru'yu tartışmaya gerek yok. kalite ve altyapı olarak daha iyi bir araç üstüne 2.0 vergisi ile aynı fiyata.

bence siz cr-v algınızı değiştirin. 1.6 benzinli tucson yurtdışında cr-v'den daha pahalı bizde 30k daha ucuz.

• 72 bine 4 yaşında s60 hiçte ucuza gitmemiş, daha ne olacaktı 90 bin mi? aldığın honda her ne kadar o paraları hak etmese de alınmış alınmıştır, herşeyi bir kenara at keyfini sür, sorgularsan keyfin kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

X trail cvt sanziman ve ciddi sorunlu bir sanziman cvt ayni kanser gibi bir kere ariza verince komple degismden olmuyor
    Birde nissani sevmiyorum 4 cekeri sadece mauelde var
    Foroster makyajla baya hos olmus mercekli far gelmis ama cidden pahali ve ikincj eli yok bayi yok servis yok v.s

Crv pahali ama alternatifi yok suan araba motor sanziman 4 ceker olarak rakipsiz

e cihan almak için bonzai almak gerekir yazmışsın daha önce cr-v için.

halen cevap bekliyorum hocam.
  • VagAir , sct ye gelsene bir sey diyecegim sana

Buradan dersem uyari alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • areels kullanıcısına yanıt
    Glanın arkasına185 boyumla sığabiliyorum. Neticede Premium bir araç. Malzeme kalitesi, yalıtım, süspansiyon konforu (urban versiyonu için konuşuyorum) , sürüş dinamikleri vb birçok konuda crvden daha iyi bir araç. Liste fiyatına aldanmayın bu aracı aylar önce 145 bine alabilmek mümkündü. X1 benzinli evet fakat karma kullanımda 8, 8.5 litre yakıyor. CRV'de 7.5 8 litre civarında yakıyor. X1'de malzeme kalitesi yalıtım, süspansiyon konforu sürüş dinamikleri, multimedya arayüzü vb genel olarak crvden üstün bir araç üstelik iç hacim olarakta eksiği yok, arkası oldukça geniş.
    Kadjarı hiç gidip inceledinizmi acaba, clio ile yakından uzaktan alakası yok, gayet kaliteli, donanımlı ve crvden 2.5 litre az yakan bir araç alırken 50 binlira kadar da daha uygun fiyata sahip. Neyse bu tartışma böyle uzayıp gideyecek araç artık alınmış, hayırlısı olsun Cihan Bey.

• hondaya 150bin veren vatandasa hayirlisi olsun demekten baska birsey yapilmaz bosa yormayin kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

VagAir , sct ye gelsene bir sey diyecegim sana

Buradan dersem uyari alirim

Facebooka gel istersen daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Mercedes Benz GLA 180d AMG Dizel 7 ileri otomatik vites aracın 158 bin liste fiyatı vardı bir ay evvel. Tercih yapacak olsam Mercedesten yana yapardım. Hayırlısı olsun.

GLA, CR-V'nin yanında çok dar, direkt rakip değiller.
  • quote:

Iyi de honda malzeme kalitesi olarak tucson'dan daha kotu yakiti da berbat

CRV 1.6 dizel Tuscon'dan daha tutumlu. Malzeme kalitesi olarak Tuscon CRVden daha iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

CRV 1.6 dizel Tuscon'dan daha tutumlu. Malzeme kalitesi olarak Tuscon CRVden daha iyi değil.

Agzi olan konusuyor iste polo tuscondan kaliteli desek kufur ederler ama gercek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Glanın arkasına185 boyumla sığabiliyorum. Neticede Premium bir araç. Malzeme kalitesi, yalıtım, süspansiyon konforu (urban versiyonu için konuşuyorum) , sürüş dinamikleri vb birçok konuda crvden daha iyi bir araç. Liste fiyatına aldanmayın bu aracı aylar önce 145 bine alabilmek mümkündü. X1 benzinli evet fakat karma kullanımda 8, 8.5 litre yakıyor. CRV'de 7.5 8 litre civarında yakıyor. X1'de malzeme kalitesi yalıtım, süspansiyon konforu sürüş dinamikleri, multimedya arayüzü vb genel olarak crvden üstün bir araç üstelik iç hacim olarakta eksiği yok, arkası oldukça geniş.
    Kadjarı hiç gidip inceledinizmi acaba, clio ile yakından uzaktan alakası yok, gayet kaliteli, donanımlı ve crvden 2.5 litre az yakan bir araç alırken 50 binlira kadar da daha uygun fiyata sahip. Neyse bu tartışma böyle uzayıp gideyecek araç artık alınmış, hayırlısı olsun Cihan Bey.

Ya boyle dogmatik insanlara bosuna tartisiyorsuj kardesim sana yazik bosver .

Arabaya binip aracimla konussam daha cok geri donus alirim

• Forester demis herkes eyvallah da
    Sport olanj 170.000 araba 2000 motor 148 ps
    Honda 145.000 1.6 dizel 160 ps
    Tamam subaru 4 ceker cok iyi ama istanbul icinde cok gerekli degil senede 2 kere kar yagiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 13 Mart 2016; 18:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

150 bin liraya BMW X1 alınabilirdi. Yine de hayırlı olsun.

X1 ile CRV rakip değil, X1 çok küçük.
  • quote:

quote:

quote:

Agzi olan konusuyor iste polo tuscondan kaliteli desek kufur ederler ama gercek bu

hehe cihan otomobilden gerçekten zerre anlamadığın da anlaşılıyor.

yahu aldığın aracı zf ve 4*4 diye aldığını söylüyorsun.

aracında kullanılan 9 ileri zf doblo'dan 500x'e fiatın falan bir yığın aracında da kullanılan ucuz yollu bir şanzıman. 1-2 arası sarsıntılı, yokuşta falan sapıtıyor.

aracın 4*4 olduğunu söylüyorsun. aracında standart haldex'in en adi versiyonu var. bir ihtimal arkaya yüzde 40 verir o da bir ihtimal genelde çalışmıyor bile.

şimdi de polo tuscon'dan kaliteli diyorsun.

daha önce de cr-v almak için bonzai içmek gereliyordu diyordun.

harbi durumun vahim.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi varsa1.6 olarak soyleyin alalim diyorum bende iste varmi ?

• quote:

quote:

ekran ve konsol kalitesi daha bariz daha iyi. süspansiyon ve yalıtımda ise ağır fark atar.

yakıt ise 200.000 km'de bile çıkmaz fiyata bakarsan.
  • quote:

cihan daha kötüsü yok yav.

ne alırsan al. kadjar daha iyi tuscon daha iyi,kuga daha iyi. x1 daha iyi, gelecek olan yeni tiguan var bari onu bekle.

cidden aldığın araç kötü bir araç.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Usta başka türlü anlamıyorlar, açıklama yapmak gereği duyuyorum illa

• quote:

quote:

cihan daha kötüsü yok yav.

ne alırsan al. kadjar daha iyi tuscon daha iyi,kuga daha iyi. x1 daha iyi, gelecek olan yeni tiguan var bari onu bekle.

cidden aldığın araç kötü bir araç.

Kuga piyasasi olmayan bir araba
    Kadraj 1.5 dci ve onden ceker onu kafadan gectim zaten
    X1 c sinifi bir suv ici dar hemde baya dar crv ile arasinda ciddi sinif farki var
    Baska sorun varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 13 Mart 2016; 19:43:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.