Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın Volvo,Subaru,Mercedes veya Bmw almasın bu şahsiyet.Bu markalara 2.el takıntısı olmadan gönülden bağlı insanlar binsin de böyleleri gidip böyle özel arabalara binmesin.

150 liraya Honda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapilan yorumlari gorunce kahkaha atmadan duramiyor insan :)) hayirliSI olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Yol tutuş dersin anlarım ama geri kalan kısımlarda kadjar'ın üstün olduğu bir kısım yok.

Bmw x1 de direksiyon adamın göğsüne girdi o ufacık fark dediğin nedeniyle bir insan ölebilir ki zaten marjinal demişler.

ııhs linkini verdiğin x1 eski kasa taa e90 kasa 3 serisiyle aynı platformu kullanıyor yanlış yönlendirme insanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Aylardır yazmıyorum, bu konuyu görünce artık öh dedim, yazayım.

Arkadaşlar siz hiç evden çıkmıyor musunuz? Araba bayiisi gezmiyor musunuz? Zira atıp tutmanızdan o anlaşılıyor. Şu an B segmenti BENZİNLİ ful arabalar 70 bin seviyelerinde, C segmentleri 100-110 u geçti, haberiniz mi yok? Piyasadan bihaber halde iken oturup otomobil forumunda ahkam mı kesiyorsunuz?
    Cehaletiniz akmış paçalarınızdan da haberiniz yok.

Yok efendim ucuza gitmiş, ya hu bu adam denemedi mi satmayı? Aa hemen vereyim mi dedi sanki? Bi türlü satılamadı dediğine göre normal yollardan satmayı denemiş hem de uzun bir süre denemiş ve gitmemiş. 2011 model makyajsız ve 100 bin km ye dayanmış bir s60'a kimse 90 bin vermez, geçin o işleri hayal aleminde yaşamayın, gideceği 76.500 gibi bir rakamdı, 3-4 bin lira için bekleyip milletin ağız kokusunu çekmeye değmez demiş adam ve takasa vermiş. Sizin için 4 bin Tl muazzam bir para olabilir ama belli ki adam için değil, size ne?

Yok efendim rehabilitasyon merkezi açıcakmış bir paşamız, kolaydı bir işletme açıp yürütmek, açınca herkes koşa koşa gelip senin zenginleşmen için çabalıyordu değil mi? Vizyonsuzluk, başka şey değil.

Her malın kendi ederi gideri var, CR-V almış bir adama f30 önerilmez, demek ki ihtiyacı o değil, bayan kullanacaktır, arka itiş istenmiyordur, birçok sebebi olabilir. Her arabayı kendi segmentinde değerlendirin, öğrenin şunu artık. Bugün CR-V size ütopik gelebilir ama en az zarar yazacak araçlardan birisi, hani S60'ı takasa verince ikinci el uzmanı kesilen arkadaşlar var ya, onlara bu lafım, 1.6 dizel otomatik bir Honda hem de bu donanım bu kasada, zarar ettirir mi ettirmez mi? Ettirmeyeceğini şu forumu yeni okumaya başlamış birisinin bile bilmesi lazım.

Evin tek aracı gibi düşünüyorsunuz, adam diyor ki yengem kullanacak, demek ki evde başka araçlarda var, o zaman attan indin eşeğe bindin demenin bir mantığı yok değil mi? Yeni bir ihtiyaç çıkmış, ona göre tercih yapmış adamlar, ne var bunda?

O kadar atıp tutmayın Dh ahalisi, kusura bakmayın da biliyoruz yani 5 yıl buralarda takıldık, bir çoğunuzun Şahin-Doğan alacak parası yokken burada 'Ben Mercedes alırdım o paraya' dediğinizi. Kardeşim sen hiç kendin bir araba sahibi oldun mu? Yakıtını kendi cebinden koydun mu? Hiç araba satmaya çalıştın mı?
    Burada bol keseden atan adamların çoğu bunları hiç yapmadığı halde uzman kesiliveriyor.

Buraya bir konu açılmış, adam sevincini paylaşıyor, hayırlı olsun de, aracı biliyorsan şöyle şöyle de, bilmiyorsan işkembe i kübradan sallama, soracağın soru varsa sor, geç.

Senin ne haddine adamın yaptığı işi diline dolamak veya bilgisiz ilan etmek?

Konu hakikaten köylü kaynıyor demek ki...

İyi akşamlar.

Helal olsun .

• Forumda her zaman övülen zf 9 ileri şanzımana birisi adi demiş, hondaya sanki cheery muamelesi yapılmış, bilen bilmeyen yazmış. Birisi xtrail al demiş, adam xtrail alsın 1 ay sonrada şanzımanı kucağına mı alsın?

• TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin 2015 yılında yapılan test. Bmw 2016 yılında daha teste sokmamış aracı.

• komik hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Forumda her zaman övülen zf 9 ileri şanzımana birisi adi demiş, hondaya sanki cheery muamelesi yapılmış, bilen bilmeyen yazmış. Birisi xtrail al demiş, adam xtrail alsın 1 ay sonrada şanzımanı kucağına mı alsın?

Birisi demek yerine alıntılarsan bende cevap verebilirim. Adi demek bmw ile aynı sanzıman olmadıgını belirtmek icindi. Anlayan anladı zaten orada demek istenileni.

Forumda övülen zf nin o zf olmadıgını dobloda 500x te kullanılan zf oldugunu üstte yazmıs arkadas. Ben chery muamelesi yapmıyorum ama sende forumda övülen diyerek bmw muamelesi yapmasaydın iyiydi.

Ayrıca cvt yi kucaga alan kac kisi var. Var mi bunun istatistigi. Bilimsel bir calısması ? Satılan arabaların kacta kacı ? Birkac kisi foruma yazdı diye konusuyorsan o da ayrı bir talihsizlik. Cünkü her cvt patlıyor diye bir olay yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Forumda her zaman övülen zf 9 ileri şanzımana birisi adi demiş, hondaya sanki cheery muamelesi yapılmış, bilen bilmeyen yazmış. Birisi xtrail al demiş, adam xtrail alsın 1 ay sonrada şanzımanı kucağına mı alsın?

Birisi demek yerine alıntılarsan bende cevap verebilirim. Adi demek bmw ile aynı sanzıman olmadıgını belirtmek icindi. Anlayan anladı zaten orada demek istenileni.

Forumda övülen zf nin o zf olmadıgını dobloda 500x te kullanılan zf oldugunu üstte yazmıs arkadas. Ben chery muamelesi yapmıyorum ama sende forumda övülen diyerek bmw muamelesi yapmasaydın iyiydi.

Ayrıca cvt yi kucaga alan kac kisi var. Var mi bunun istatistigi. Bilimsel bir calısması ? Satılan arabaların kacta kacı ? Birkac kisi foruma yazdı diye konusuyorsan o da ayrı bir talihsizlik. Cünkü her cvt patlıyor diye bir olay yok.

Şikayet vara girip nissan cvt şanzıman arızalarını okuyabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Sadece bir örnek veriyorum

www.sikayetvar.com
    Nissan X-Trail 2015 Cvt Şanzıman Problemi! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/nissan-x-trail-2015-cvt-sanziman-problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sadece bir örnek veriyorum

www.sikayetvar.com
    Nissan X-Trail 2015 Cvt Şanzıman Problemi! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/nissan-x-trail-2015-cvt-sanziman-problemi

Tamam da ben her cvt de arıza olacak diye bir durum yok dedim. Hicbirinde arıza olamaz demedim. İlla ki arızalı cikar. Nitekim mercedes ler bile arıza veriyor 0 alındiginda bile. Forumda konusu bile var.

Eger bu cvt dsg kadar sorunluysa bilimsel bir veri gormek isterim. Haa yoksa cvt de arıza verebilir edc de bilmem ne de. Önemli olan satılan arabaların kacta kacında bu sorunun oldugu. Dsg gibi nereden baksan %50 60 ı mı , yoksa % 5 10 mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Aylardır yazmıyorum, bu konuyu görünce artık öh dedim, yazayım.

Arkadaşlar siz hiç evden çıkmıyor musunuz? Araba bayiisi gezmiyor musunuz? Zira atıp tutmanızdan o anlaşılıyor. Şu an B segmenti BENZİNLİ ful arabalar 70 bin seviyelerinde, C segmentleri 100-110 u geçti, haberiniz mi yok? Piyasadan bihaber halde iken oturup otomobil forumunda ahkam mı kesiyorsunuz?
    Cehaletiniz akmış paçalarınızdan da haberiniz yok.

Yok efendim ucuza gitmiş, ya hu bu adam denemedi mi satmayı? Aa hemen vereyim mi dedi sanki? Bi türlü satılamadı dediğine göre normal yollardan satmayı denemiş hem de uzun bir süre denemiş ve gitmemiş. 2011 model makyajsız ve 100 bin km ye dayanmış bir s60'a kimse 90 bin vermez, geçin o işleri hayal aleminde yaşamayın, gideceği 76.500 gibi bir rakamdı, 3-4 bin lira için bekleyip milletin ağız kokusunu çekmeye değmez demiş adam ve takasa vermiş. Sizin için 4 bin Tl muazzam bir para olabilir ama belli ki adam için değil, size ne?

Yok efendim rehabilitasyon merkezi açıcakmış bir paşamız, kolaydı bir işletme açıp yürütmek, açınca herkes koşa koşa gelip senin zenginleşmen için çabalıyordu değil mi? Vizyonsuzluk, başka şey değil.

Her malın kendi ederi gideri var, CR-V almış bir adama f30 önerilmez, demek ki ihtiyacı o değil, bayan kullanacaktır, arka itiş istenmiyordur, birçok sebebi olabilir. Her arabayı kendi segmentinde değerlendirin, öğrenin şunu artık. Bugün CR-V size ütopik gelebilir ama en az zarar yazacak araçlardan birisi, hani S60'ı takasa verince ikinci el uzmanı kesilen arkadaşlar var ya, onlara bu lafım, 1.6 dizel otomatik bir Honda hem de bu donanım bu kasada, zarar ettirir mi ettirmez mi? Ettirmeyeceğini şu forumu yeni okumaya başlamış birisinin bile bilmesi lazım.

Evin tek aracı gibi düşünüyorsunuz, adam diyor ki yengem kullanacak, demek ki evde başka araçlarda var, o zaman attan indin eşeğe bindin demenin bir mantığı yok değil mi? Yeni bir ihtiyaç çıkmış, ona göre tercih yapmış adamlar, ne var bunda?

O kadar atıp tutmayın Dh ahalisi, kusura bakmayın da biliyoruz yani 5 yıl buralarda takıldık, bir çoğunuzun Şahin-Doğan alacak parası yokken burada 'Ben Mercedes alırdım o paraya' dediğinizi. Kardeşim sen hiç kendin bir araba sahibi oldun mu? Yakıtını kendi cebinden koydun mu? Hiç araba satmaya çalıştın mı?
    Burada bol keseden atan adamların çoğu bunları hiç yapmadığı halde uzman kesiliveriyor.

Buraya bir konu açılmış, adam sevincini paylaşıyor, hayırlı olsun de, aracı biliyorsan şöyle şöyle de, bilmiyorsan işkembe i kübradan sallama, soracağın soru varsa sor, geç.

Senin ne haddine adamın yaptığı işi diline dolamak veya bilgisiz ilan etmek?

Konu hakikaten köylü kaynıyor demek ki...

İyi akşamlar.

Bu mesaja alıntı yapılır eline koluna sağlık

• Cihanair gene abinin aldığı aracı kendi aracınmış gibi anlatıp durmuşssun..Millet de seni ciddiye alıp polemiğe girmiş..Yıllarca VAG fanboyluğu yaptın her girdiğin forumdan kovuldun buraya yalvar yakar geri döndün hala aklın başına gelmedi..Arabadan zerre kadar anlamadığın yaptığın seçimden belli..Kambur balina ve kazık fiyatla satılan bu SUV cuka gelene kadar bir sürü seçenek var..milleti zehirleyip durma..paşa paşa Leon una bin
  • Cihan sen ne alirsan al ne yaparsan yap yinede elestirecekler biraderim.Hayirli olsun Allah pisman etmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: areels

Herkes 150'ye honda alınmaz diyor da ne alınır bir şey söyleyen yok.

150.000'im var, suv istiyorum, ne alayım?

Bir de diyorlarki çok ucuza vermişsin volvoyu, cihan da diyor ki, sana vereyim bana 70 ver üstü senin olsun. Havadan para kazanma fırsatı işte, neden kimse yanaşmıyor?

Evet ne alalım 150'ye buyrun cevap verin.

Hocam forumdan millet bu trollerin yuzunden ayrildi uzaklasti
    72.500 takas fiyati var bana verin 72.500 sizin olsun madem ucuz verdim ben siz alin siz pahali satin
    Klasik volvo goy goycusu bunlar ya yillardir bitmediler

"1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis"

cihan onu bırak da sen şu mesajı açıkla yav

bonzai'ye mi başladın ?

Alıntıları Göster
    13 haziran 2015
    https://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 0:02:31 >

• Hocam ne içtiysen bizede verde bizde kafa olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

13 haziran 2015

Arkadaşı bonzai kullanmaktan içeri almaları lazım bu durumda :D

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    13 Haziran 2015'te fluence 1.5 dci 65.000 liraydı bugün 82.000 lira.

13 Haziran 2015 ford fiesta 1.25i 82PS Trend ICA 38.000 liraydı bugün 46.000 lira.

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Bu kadar piyasadan bihabersiniz, bu kadar fiyatlardan habersizsiniz.
  • quote:

13 haziran 2015

Ya yuh ya

• quote:

13 haziran 2015

2015 yılı fiyatları ile 2016 yılı fiyatlarını bir kıyaslayın isterseniz bu kadar adamı çağırıp gülüp oynamaktan baska ısınız yoksa tabi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.