Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi gunlerde bin dostummm keyif senin para senin crv de guzel aractir. Bakma sen bunlarin lafina. aklini bulandirip icine kurt dusurdugune degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun akıl sağlığından şüphe ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Forumda her zaman övülen zf 9 ileri şanzımana birisi adi demiş, hondaya sanki cheery muamelesi yapılmış, bilen bilmeyen yazmış. Birisi xtrail al demiş, adam xtrail alsın 1 ay sonrada şanzımanı kucağına mı alsın?

Birisi demek yerine alıntılarsan bende cevap verebilirim. Adi demek bmw ile aynı sanzıman olmadıgını belirtmek icindi. Anlayan anladı zaten orada demek istenileni.

Forumda övülen zf nin o zf olmadıgını dobloda 500x te kullanılan zf oldugunu üstte yazmıs arkadas. Ben chery muamelesi yapmıyorum ama sende forumda övülen diyerek bmw muamelesi yapmasaydın iyiydi.

Ayrıca cvt yi kucaga alan kac kisi var. Var mi bunun istatistigi. Bilimsel bir calısması ? Satılan arabaların kacta kacı ? Birkac kisi foruma yazdı diye konusuyorsan o da ayrı bir talihsizlik. Cünkü her cvt patlıyor diye bir olay yok.

zf8 iyi deyip, 9' u yermek eşyanın tabitatına aykırı

zf9, zf 8' i temel alarak ve üzerine konarak geliştirilmiş bir ünite. ZF Friedrichshafen AG ' nin ürettiği; fwd ve awd (daha spesifik olarak enlemesine motor yerleşimli) araçlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir şanzıman. zf8 ise aynı şanzumanın 9 yerine 8 oranlı olanı ve boylamasına motor yerleşimli olan (rwd) araçlarda kullanılmak için tasarlanmış bir ünite. yani kardeş bu şanzumanlar. zf9' u JEEP, Land Rover (Disco ve Evoque' ta sanırım) , Acura, Fiat, Honda ve Chrysler şimdilik kullanıyor ve muhtemelen gittikçe de müşterisi artacak. İlk başlarda, tıpkı zf8' de de olduğu gibi yazılımsal bazı sorunlar dışında da bir problem görülmedi bu ünitede de.

• hayırlı olsun.
    şahsen bana crv yi 90bin e verseler almam sanırım.
  • Senede 8 bin tl değer kaybi

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bize zimmetli bir s60 vardi satamadik arabayi kurtulmanin tek yolu takastı
    2012 model 89.000 km de
    Advence paket sunroof 17 jant kor nokta vardi aracta
    2 ay ilanda kaldi ciddi alici cikmadi arayanlar mezarciydi

Yeni crv 1.6 dizel otomatik executive aldik resimdeki lakete ek yan kapi citasi egsoz ucu var
    Plus alamadim 10.000 lira fark istediler
    Plusta kampanya yokmus
    145.000 arti 2500 paket 147.500 geldi
    Araba yok nisanda gelicek arabaya kapora verdim
    72.500'e takasa aldilar volvoyu 105.000 liraya almistik araci 2012 yilinda
    Hayirlisi olur insallah

Bir daha volvomu tövbe
    S60 takasa verdik crv aldık

Yorumlari umursama,guzel bir tercih yapmissin hayirli olsun.
    Rakiplerde(vw vs) parayla bile alinamayacak 6 yil garanti(+100 tl ye 7 seneye de uzayabiliyor),4*4 cekis sistemi,9 ileri muhtesem sanziman,160 beygir ve yuksek tork,ekonomi odakli dizel motor,kullanimi keyifli agzina kadar dolu hatta premium araclarda parayla opsiyonda bile bulunmayan donanimlari standart olarak aldiginiz cok guzel bir arac secimi olmus.

Vw i cilginlar gibi savunurken Hondaya da cok saldirmistiniz ama devran dondu mantikli ve gercek araci buldunuz,hatanin neresinden donulurse kardir. Hondanin suspansiyoma laf edenler S60 in arkasinda yarim saat yolculuk yapsinlar sonra birde sursunler aracin d sinifi komforuna sahip olmadigini gorecekler.
    Tekrar hayirli olsun

• FIRILDAK KUBİ..EGOSU DOYUMSUZ İNSAN..BONZAİ FANBOYU..kim acaba????..VAG ı batırdın sırada Honda var ha gayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: areels

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Tucson T-GDI olsa tamam da GDI asla alınmaz o fiyata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamla birlikte mi kazandınız parayı da cart curt konuşuyorsunuz. İş eleştiriden çıktı alaya almaya döndü. Ben ciddi ciddi alamayanların çekemediğini düşünüyorum.

• Her gün İstanbul-İzmir gelip gitse 10 yılda ancak çıkartır 60 bini
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Geçen gün gördüm, bi tane qq çekici üstünde gidiyordu, küçük araçlarında sıkıntı yok ama büyük araçlarda şanzıman sıkıntı çıkarıyor.

• Ben açık çek veriyorum bakın,diyorum ki eğer değeri düşerse,2 sene sonra zarar yazarsa(şimdiden 12bin küsür yazmış)tek tek çağırırım konu açıp,özür dilemek zorunda kalırsınız diyorum,ha ben seneye bırakırım bu işi,foruma uğramam derseniz o başka,bakın geçmişteki cümleleri direkt koyuyorlar burda adamın önüne @galata6816
    Şenerciğim t gdi de alınır gdi de alınır.arada 60 bin tl fark var,bak daha net yazayım 60BİN.Bir de t gdi demişiniz,bakalım o ne kadarmış:
    Tucson 1.6 T-GDI ELITE 4X4 DCT (BENZİNLİ) 110.250 TL Off 40 bin tl,ama çapulcudur değil mi şimdi bu araç şenerciğim?
    Gerçi siz aynı marka araca çektiğiniz fiyatı düşününce,bu dizel otomatik kazığını savunmanızı doğal karşılıyorum.Neticede marka hondaysa 150 bin eder,ama başka markaysa çapulcudur,öyle değil mi? @senersongur
    Diğer arkadaşım da okusun bu mesajı,hani ne kastettiğimi anlamamış ya.40bin tl,60 bin tl lik benzin mazot farkı kaç senede çıkar,lpg de taktırmaya gerek yok hani garantiniz bozulmasın,40-60 bini yatır bankaya benzin paran bedava,piyasa mühendislerine duyurulur @areels

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 8:41:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

quote:

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

ikinci el dizel alacağıma sıfır benzinli alırım mantığıyla olaya yaklaşan çok kişi var. herkes yılda 20-30 bin km yapmıyor.

misal, ben olsam 2. el dizel crv alacağıma sıfır tuscon alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

quote:

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

ikinci el dizel alacağıma sıfır benzinli alırım mantığıyla olaya yaklaşan çok kişi var. herkes yılda 20-30 bin km yapmıyor.

misal, ben olsam 2. el dizel crv alacağıma sıfır tuscon alırdım.

Ben de almam dizel arabayı ama müşterisi cok iste

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Hayatinda volvoya binmemissin komusuyorun .

Benim eski aracim s80 damperli camlari vardi 80 ile git ayni ses 200 ile ayni ses .
    Malzeme kalitesi olarak soyle soyliyeyim 2003 model 270.000 km koltuklar ve ic doseme detaylari gayet saglikliydi .
    Sen anca bos bos sallarsin
    http://i.hizliresim.com/JAqpGQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/QBvR5Z.jpg

• quote:

Ben açık çek veriyorum bakın,diyorum ki eğer değeri düşerse,2 sene sonra zarar yazarsa(şimdiden 12bin küsür yazmış)tek tek çağırırım konu açıp,özür dilemek zorunda kalırsınız diyorum,ha ben seneye bırakırım bu işi,foruma uğramam derseniz o başka,bakın geçmişteki cümleleri direkt koyuyorlar burda adamın önüne @galata6816
    Şenerciğim t gdi de alınır gdi de alınır.arada 60 bin tl fark var,bak daha net yazayım 60BİN.Bir de t gdi demişiniz,bakalım o ne kadarmış:
    Tucson 1.6 T-GDI ELITE 4X4 DCT (BENZİNLİ) 110.250 TL Off 40 bin tl,ama çapulcudur değil mi şimdi bu araç şenerciğim?
    Gerçi siz aynı marka araca çektiğiniz fiyatı düşününce,bu dizel otomatik kazığını savunmanızı doğal karşılıyorum.Neticede marka hondaysa 150 bin eder,ama başka markaysa çapulcudur,öyle değil mi? @senersongur
    Diğer arkadaşım da okusun bu mesajı,hani ne kastettiğimi anlamamış ya.40bin tl,60 bin tl lik benzin mazot farkı kaç senede çıkar,lpg de taktırmaya gerek yok hani garantiniz bozulmasın,40-60 bini yatır bankaya benzin paran bedava,piyasa mühendislerine duyurulur @areels

T-GDI 90.000 TL olsa alınır. 110000 TL asla etmez. Lütfen düzeltelim.

• Bizim burda crv yi yarı fiyatına satıyorlar neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Hayatinda volvoya binmemissin komusuyorun .

Benim eski aracim s80 damperli camlari vardi 80 ile git ayni ses 200 ile ayni ses .
    Malzeme kalitesi olarak soyle soyliyeyim 2003 model 270.000 km koltuklar ve ic doseme detaylari gayet saglikliydi .
    Sen anca bos bos sallarsin
    http://i.hizliresim.com/JAqpGQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/QBvR5Z.jpg

O zamanlar İsveç malıydı, biraz daha kaliteliydi. Ama S60 güncel araçlar Çin malı. Hep 2.sınıf malzemeler kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

tuscon da yakıyor hani.. çok güzel araç gerçekten..

Disi super ama ici rezalet otesi

• Yani diyor ki şener kardeşimiz,tucson 90 eder,110 etmez ama crv 150 eder
    Bir konu daha borcunuz oldu şenerciğim,linea vs. v40ı da halen beklemekteyiz,bu konuları ne zaman açacaksınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 9:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.