Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Cakmada olsa 4 ceker subaru foroster 170.000'di onu alsak hayatta satamazdik bir omur bize zimmetli kalirdi

Yok hertürlü satarsınız volvo yu sattığınız gibi yaptıktan sonra satılmıycak araba yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu foruma böyle bir konu açma özgüvenini gösterdiğin için tebrik ederim, ciddiyim millet resmen çullanmış. O değilde etrafta bu şeklide bayi takasından ciddi darbe yiyen bir kesim var, ve vatandaş bile bile bunu yapıyor aynı fiyatı bir alıcı verse o fiyata o müşteriye satmıyor ama bayiye seve seve takasa veriyor (lafım konu sahibine değildir). Aracınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Yani diyor ki şener kardeşimiz,tucson 90 eder,110 etmez ama crv 150 eder
    Bir konu daha borcunuz oldu şenerciğim,linea vs. v40ı da halen beklemekteyiz,bu konuları ne zaman açacaksınız acaba?

Yanlışın var. CRV 99000TL eder, Dizel otomatik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Crv'yi 2.0 motor sanıyordum 150k fiyatı görünce. Yüksek vergi dilimde değilmiş oysa. 1.6 motor olmasına rağmen o fiyat nedir yahu?

Alan arkadaşa lafım yok da, o fiyatı belirleyen Honda ya lafım olabilir ancak. Zaten Honda Türkiye, son yıllarda yaptığı yanlış politikalar sayesinde dip yaptı. Öyle ki, civic bile bitme noktasına geldi.

Tr de çok tutulan jazz bile yüksek fiyatı yüzünden ayda 20 adet satıyor.

Neyse ki, bu saçma fiyatlandırmayı sorun etmeyen Honda çılgınları mevcut. Allah mesut etsin demek düşüyor bize sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

cihanair error

aldığınız araç

s60'dan daha fazla yakıyor, çok daha konforsuz, yalıtım olarak çok daha kötü, 4*4 falan değil standart haldex'in en adi versiyonunu kullanıyor, direksiyon hissi ve sürüş zevki olarak inanılmaz başarısız. süspansiyonu at arabasından hallice.

tüm bunlar için daha iyi bir araç ve ekstra 80.000 tl vermiş oldunuz tebrik ederim.

S60'dan daha çok yakacağı kesin fakat daha konforsuz olduğunu söyleyemeyiz zira S60'ın süspansiyonları at arabası kıvamında olduğu CRV her türlü daha konforlu gelecektir

• işte buyrun,şimdi tekzip edince de niye tekzip ettin olacak.
    Volvonun fabrikası isveç torslanda'da,çin'deki fabrika s60 long versiyonunu çin ve abd pazarına yönelik üretiyorama arkadaşımız fabrikayı kalkmış çine taşımış,isveç üretimi olan arabaya da çin malı diyor.
    Peki şimdi ben size bunun konusunu açın,volvo artık çin malı deyin desem,s60 long bizde de satılıyor ondan ötürü volvo çin arabasıdır deyin desem,açabilecek misiniz?
    Cevap basit: AÇAMAYACAKSINIZ.
    Peki aynı siz,tucson kore malı olduğundan crv nin rakibi değildir,bunu söyleyenin de ruh sağlığı bozuktur,tucsonun 90 ettiği yerde crv 150 eder,çünkü japon malıdır diye konu açabilecek misiniz?
    Cevap basit: yine açamayacaksınız@areels
    Arkasında duramayacağınız lafı etmeyin şu forumda,elli kere oldu söylüyorum.
    Şener kardeşim de arabanın edeceği fiyatı söylemiş sağ olsun,demekki ortada 50 binlik son derece yağlı bir kazık var,bravo şenerciğim,japondur falan demedin bu arkadaşımız gibi
    v40 vs. linea konusunu halen bekliyorum hatırlatayım.@senersongur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 10:22:35 >

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Volvonun fabrikası isveçte olunca isveç malı oluyorsa, renault, fiat, toyota da türk malı mı oluyor? onlar da türkiyede üretiliyor?

Bir markanın sahibi hangi ülkenin vatandaşıysa o marka o ülkenin malıdır. ötesi yok. Volvonun sahibi çinliyse volvo çin malıdır.

Senin mantığına göre fenerbahçenin bütün oyuncuları brezilyalı olunca fenerbahçe brezilya takımı mı olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 14 Mart 2016; 10:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

13 haziran 2015
    https://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm

Fenaaa

shadowgeist gibi adamlara bayılıyorum.
    Belgeli tokatlıyor

Hüküm:
    Büyük lokma ye büyük söz etme atasözünü günde 100 kere tekrarlanmasına...

• Demek sahibi çinli olunca çin malı oluyor.Yeni bir konu borcunuz daha oldu.

Jaguar hintlidir
    Bentley almandır
    Rolls royce almandır
    Land rover hintlidir.
    Bugatti almandır
    jeep dodge italyandır

Tek tek yaz bunları değerli @areelsdostum,görelim medeni cesaretinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 11:10:51 >
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Detayli bir sekilde yazdim araba fiyatlari uctu gitti
    2014 yilinda 75.000'e aldigim leon bile 100.000 gecmis durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

• Başkasının aldığı arabanın tasası bizimkilere düşmüş yine.

Hayırlı olsun deyin geçin.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Honda Haldex kavrama kullanmıyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Honda Haldex kavrama kullanmıyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?

Bir de dostumuza sorum havada kaldı benim,volvo çin malıysa skoda alman,jeep ve dodge ise italyan malı mıdır?,kendisi burada da şu an halen göremedim cevabını arkadaşımızın

@areels

• Herkes olumsuz yazmış. Bence en güzelini yapmışsın hayırlı olsun
  • Sonra hepsi uşağa
  • Suv olarak lafim yok ama crv nin suspansiyonlari yumusak degil gayet rahatsiz edici seviyede.

• simdi anlasildi senin neden Tucson'a salladigin
    Hayirli olsun kazasiz belasiz bin, yalniz aklynda olsun diger araçlara gözü kapali sallamadan da baska bir araci övebilirsin, volvo'nun önünde fotoraflar çektirip yere göre koyamadigin mesajlar geldi aklima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@LGE -- 14 Mart 2016; 12:02:42 >
  • At tan inip katıra binmi$$in üste birde para vermişsin Haberin Yok Karde$...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.