Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben hic bir zaman troll olmadim olmamda
    Tekrar soyluyorum benim mesaji yazdigim zamanki subaru ile simdiki subaru arasinda 32.500 lira fark var

Crv pahali idi yine soyluyorum ama suan rakibi yok motor sanziman olarak

180 derece nasıl dönülür adlı çalışma..

Niye donelim ya ne dedik donecek
    Her insan yapabilir araba bu sonucta
    Bu mesaja eklenen görseller:

S60 takasa verdik crv aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Valla ciddiyim anket yapalım, eğer trolsün diyen %50 den az çıkarsa ben herkesin önünde özür dileyip forma birdaha girmeyeceğim, hatta benim gibi yapacak birçok arkadaşta olacaktır. Ama oran %50 üstü çıkarsa o zamanda sen özür dileyip formu bırakırsın.
    Tabi bir yolunu bulup geri gelmezsen...

Ya ben diyelim senin dedigin gibi TROLUN BUNDAN SANANE
    PARA BENİM PARAM İSTERSEM CRV ALİRİM İSTERSEM ALMAM SANANE

• quote:

quote:

Valla ciddiyim anket yapalım, eğer trolsün diyen %50 den az çıkarsa ben herkesin önünde özür dileyip forma birdaha girmeyeceğim, hatta benim gibi yapacak birçok arkadaşta olacaktır. Ama oran %50 üstü çıkarsa o zamanda sen özür dileyip formu bırakırsın.

NOLDU HEMEN İŞİNE GEKMEYİNCE TERSE YATTIN.

• quote:

quote:

quote:

evet isime boyle geldi tekrar soyluyorum seni ilgilendimez

• volvo s60 ı neden beğenmediniz aynı paket 2013 modeli olan araç çok yakın bir arkadaşımda var çok konforlu bir araç
  • Forumun en büyük trolü.Umarım bu takas doğrudur.Alan adam ne dalga geçiyordur.Umarım burada konuyu görüp kendide konu açar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet isime boyle geldi tekrar soyluyorum seni ilgilendimez

AFERİM

• Verilen argümanı görmezden gelerek tartışan insanlar var burada. Cihanair'i yenmeye takmışlar, gözleri bir şey görmüyor.

Örnek veriyorsun görmezden geliniyor. Bilgi üzerinden tartışılmıyor.

Adam aylar önce 150'ye crv alınır mı demiş. E bakıyorsun aylar önce 150'ye crv almak hakkaten saçma.

Bugün renault symbol dediğimiz arabamsı götürgeç 60.000 lira, symbol ya symbol, 60.000 diyorlar.

Dün 150'ye crv almak saçmayken bugün hala 150 olduğu için mantıklı hale gelmiş.

crv 180 olsun yine almak saçma olacak.

Bunun nesini anlamayıp goygoy yapıyorsunuz?

Bir de Japon dizele karşılık benzinli kore hyundai öneren adamlar var, onlar ayrı araştırma konusu. Diyorlar ki 150'ye niye crv aldın 90'a at arabası vardı, at arabası alsaydın.

komedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: areels

Bir de Japon dizele karşılık benzinli kore hyundai öneren adamlar var, onlar ayrı araştırma konusu. Diyorlar ki 150'ye niye crv aldın 90'a at arabası vardı, at arabası alsaydın.

komedi...

Demin özür dilediniz daha,demek çözememişiz olayı.Peki soralım:
    bize japon dizelle kore benzinli hyundai arasındaki farkı bir sıralar mısınız?50 60 bin tl yi niye verdiğimizi anlayalım.
  • 115 bin liraya 2014 model 22.000 km de nokta hatasız c180 aldık geçen bir abimize (hayli kalantor bir abimize)
    bu resmen aptallık.
    0 araç almaya zaten tamamiyle karşı biri olarak (kontağa anahtarı vurduğun anda aracın değeri %20, ilk yılını tamamladığında %30 düşüyor)
    bir de üstüne 147.500 lira vermek

Hem de honda crv'ye.

Abi hiç mi kafanız çalışmıyor ya?

2 sene kullandın diyelim ki arabayı, 100 bin liraya satabilecek misin? Tartışılır.

(Bizim aldığımız arabanın piyasası 140 bin lira dolaylarındaydı, satan adam da kızına a 180 alacakmış o yüzden satıyormuş, araba 6 ay takasta beklemiş, kimse çıkmamış, biz gidip satın aldık. sonra aynı adamla gittik mercedes bayisinden 0 a 180 aldık)

ona da aynı şeyi söyledim. temizini bulamam gibisinden şeyler söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

115 bin liraya 2014 model 22.000 km de nokta hatasız c180 aldık geçen bir abimize (hayli kalantor bir abimize)
    bu resmen aptallık.
    0 araç almaya zaten tamamiyle karşı biri olarak (kontağa anahtarı vurduğun anda aracın değeri %20, ilk yılını tamamladığında %30 düşüyor)
    bir de üstüne 147.500 lira vermek

Hem de honda crv'ye.

Abi hiç mi kafanız çalışmıyor ya?

2 sene kullandın diyelim ki arabayı, 100 bin liraya satabilecek misin? Tartışılır.

(Bizim aldığımız arabanın piyasası 140 bin lira dolaylarındaydı, satan adam da kızına a 180 alacakmış o yüzden satıyormuş, araba 6 ay takasta beklemiş, kimse çıkmamış, biz gidip satın aldık. sonra aynı adamla gittik mercedes bayisinden 0 a 180 aldık)

ona da aynı şeyi söyledim. temizini bulamam gibisinden şeyler söyledi.

Bir insan Mercedes C180 dururken Honda CR-V'ye neden o kadar para verir ki. Kafası çalışmıyor herhalde...

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci

• areels kullanıcısına yanıt
    CRV'yi başka birisi alsaydı bizler ''Hayırlı olsun pahalıya almışsın'' der geçerdik.Asıl sorun konu sahibinin geçmişte yorumların da yaptığı arsızlık,edepsizlik,insanlarla alay eden ve insanları salak yerine koyan yorumlarıydı.Kaç kişi yaptığı trollükten dolayı forumu terk etti veya sınırlı/sınırsız uzaklaştırıldı.
    Şimdi ki vaziyet geçmişte yaptığı fanatik yorumların, bugün konu sahibine kaçmasıdır.Hani keser döner sap döner o sap...(karıştırdım galiba).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feindesland -- 14 Mart 2016; 16:33:35 >
  • Adam hala Akp/R.T.E. üzerinden savunma yapıyor. :)

Aynı şeyi biz yapsak sınırsız ban yerdik.
  • areels kullanıcısına yanıt
    Tucson gayet başarılı bir tercih, şuan kullandığım aracımdan sonraki seçenek olacak inşallah. Demek ki insan fazla para ödedikçe, aldığı keyif artıyor.
  • Aradaki farka 75 vereceğine 70 vereydin de dişlere bir ayar vereydin hocam ya.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Dostum bonzai içmek yasak değil mi yeni mi başladın
    http://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm#msglink_106828790
    quote:

1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

Bize hayırlı olsun demek düşer, güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: areels

https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan

https://www.sikayetvar.com/honda

Sanırım bana şikayet kıyası yaparak marka memnuniyetinden bahsetmek istemişsiniz. Türkiye'de araç satışı iyi olan firmalar üzerinden kıyas yapmaya devam edelim:

https://www.sikayetvar.com/otomotiv/otomobiller/renault

https://www.sikayetvar.com/otomotiv/otomobiller/volkswagen

https://www.sikayetvar.com/otomotiv/otomobiller/opel

https://www.sikayetvar.com/otomotiv/otomobiller/nissan

• 70bine volvo verip 150 bine honda almak

bir de onun şasesi bunun yalıtımı bık bık bık ötenler olmuş..Bir daha yazıyorum anlaşılmamış sanırım:

70bine volvoyu verip 150 bine hondayı almak...

• quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

Dostum bonzai içmek yasak değil mi yeni mi başladın
    http://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm#msglink_106828790
    quote:

1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

Bize hayırlı olsun demek düşer, güle güle kullan.

Noktayı koymuşşunuz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.