Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet gereksiz yüklenmiş. Kadjar felan diyenler olmuş. Yahu renault SUV nedir bilmiyorken CRV vardı. Şimdi o tecrübeye sahip adamlardan mı suv alırsın ötekinden mi? Hondanın sağlamlığı tartışılmaz. CRV dediğimiz araba geçen sene dünyanın en çok satılan SUV aracı oldu. Şahsen ben forester alırdım o paralara ama CRV kesinlikle mantıksız bir tercih değil ''bu'' piyasada. Motor rakipsiz, şanzıman iyi. Dandik diyenler olmuş land rover de bu şanzımanı kullanıyor...Tucson diyenlerin %99 u onu almaz. Yemez çünkü. Benzin istasyonu lazım.
  • hatırladığım kadarıyla dünyada ve amerikada en cok satan suv honda crv diye hatırtlıyorum.
  • Çok güzel bir PR örneği. Arkadaş Volvo PR ı yapmış burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Lan bayideki Hondacilar ne sevinmişlerdir boyle keriz nerden çıkacak karşılarına hondaya Volvo vermiş bari bmw 3.20 veya a4 alaydın da en azından attan inmezdin

Ayiptir dostum ya cok yuklenmeyin arkadaşımızın agabeyine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Demek sahibi çinli olunca çin malı oluyor.Yeni bir konu borcunuz daha oldu.

Jaguar hintlidir
    Bentley almandır
    Rolls royce almandır
    Land rover hintlidir.
    Bugatti almandır
    jeep dodge italyandır

Tek tek yaz bunları değerli @areelsdostum,görelim medeni cesaretinizi

suna verecek tek harf yanıtım yok iskembei kubradan birsey attim ortaya simdide toparlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: areels

suna verecek tek harf yanıtım yok iskembei kubradan birsey attim ortaya simdide toparlayamıyorum

samimi itirafınıza teşekkürler hocam,selametle
  • quote:

quote:

samimi itirafınıza teşekkürler hocam,selametle

Yav arkadas

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam, bilgi birikiminle ve yorumlarınla beni bitirdin, verecek cevap bulamıyorum, üstün bir insansın. Beni de aydınlattın çok teşekkür ederim.
  • üstünlük Allah'a mahsus bir şey,tanımadığımız bilmediğimiz markalar ve araçlar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olsak zaten sıkıntı yaşamayacağız.

Konuyu açan arkadaşımız da geçmişte yaptığı yorumların kurbanı oldu bir yerde,normalde bir araç alım konusu bu kadar uzamazdı,fakat insanların kullandığı araçları markaları modellerle ilgili tahrik edici yorumlarda bulunup ondan sonra aynı arabayı bir yakınınız aldığında överek konusunu açarsanız haliyle büyük infiale neden oluyorsunuz.
    Bu konuyu bu arkadaşımız yerine ben açsaydım 4 5 kişi tahrik yorumu atardı,onlarla da yönetim ilgilenir silinir giderdi,fakat gördüğünüz üzere konuya gelen hemen herkes ağır ithamlarda bulunmuş bahsi geçen arkadaşa,geçmişin birikimi bu bir yerde.yönetim ne yapsın?
    Bu arada sorunuzu da yanıtlayayım;
    1.33 corolla kullanıcısıyım,doğu hizmeti bitiminde Allah'tan bir mani gelmez ise D segmentine geçiş düşünüyorum,şu anda beğendiğim araç insignia.

• 1-2 sene sonra Honda CRV satılmıyor diye başlık açmazsa adam değilim..
  • Araç iyi. O noktada sorun yok.
    Ama fiyat epey yüksek. Daha doğrusu insan kazıklanmış gibi hissediyor.
    Yani bu fiyatlara 2.0 motorlu araçlar satılıyor. Ama yüksek vergi oranı nedeniyle o yüksek rakamlar oluşuyor.
    CRV 2,0 motorlu olsaydı şu anda bu kadar polemik yaşanmazdı.

Diğer taraftan motoun kağıt üzerinde değerleri 2,0 motordan aşağı kalır tarafı yok. Buna karşılık vergi avantajı da var.

2,0 motorlu araç parası verip 1,6 araç almak. Ama 2,0 performansından geri kalmamak. Diğer taraftan Honda distribütörünün bu işten haddinden fazla kar elde etme olasılığı.

Sanki tucson daha iyi olurmuş gibi, çünkü fark baya çok.
  • quote:

üstünlük Allah'a mahsus bir şey,tanımadığımız bilmediğimiz markalar ve araçlar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olsak zaten sıkıntı yaşamayacağız.

Konuyu açan arkadaşımız da geçmişte yaptığı yorumların kurbanı oldu bir yerde,normalde bir araç alım konusu bu kadar uzamazdı,fakat insanların kullandığı araçları markaları modellerle ilgili tahrik edici yorumlarda bulunup ondan sonra aynı arabayı bir yakınınız aldığında överek konusunu açarsanız haliyle büyük infiale neden oluyorsunuz.
    Bu konuyu bu arkadaşımız yerine ben açsaydım 4 5 kişi tahrik yorumu atardı,onlarla da yönetim ilgilenir silinir giderdi,fakat gördüğünüz üzere konuya gelen hemen herkes ağır ithamlarda bulunmuş bahsi geçen arkadaşa,geçmişin birikimi bu bir yerde.yönetim ne yapsın?
    Bu arada sorunuzu da yanıtlayayım;
    1.33 corolla kullanıcısıyım,doğu hizmeti bitiminde Allah'tan bir mani gelmez ise D segmentine geçiş düşünüyorum,şu anda beğendiğim araç insignia.

Sen şimdiye kadar sürekli trollük yap, sürekli japonlara bilip bilmeden bok at, japon alanlara gerizekalı muamelesi yap, hiçbir yapıcı yorumun olmasın. 7-8 ay öncede honda crv alanlara gerizekalı muamelesi yap, sonrada git crv al.
    Bazılarıda bu arkadaşı tanımadıkları için tepkilere kızıyor, ama eleştriler az bile.
    Bu aracı başkası alsa, yorumların %90 ı hayırlı olsun olurdu.
    Ama anlayamadığım nokta ise hemen hemen hiç seveninin olmadığı foruma konu açıp rezil olmaya çalışmak neyin kafasıdır.
    Bı aracı almak için bonzai içmek lazım derken git aracı al ve yere göğe sığrdırama.
    Japonların kalitesiz ve sorunsuzluğunun hikaye olduğunu her fırsatta söylerken japon olunca sorunsyzluğu gündeme gelir.
    Daha vuran çok olacaktır, en iyisi ölü taklidi yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

quote:

quote:

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

ikinci el dizel alacağıma sıfır benzinli alırım mantığıyla olaya yaklaşan çok kişi var. herkes yılda 20-30 bin km yapmıyor.

misal, ben olsam 2. el dizel crv alacağıma sıfır tuscon alırdım.

Ben de almam dizel arabayı ama müşterisi cok iste

Yine yaziyorum tuscon 5 para etmez bir ic mekana sahip ve yakiyor baya bir en az 12-13 yakari var

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Ben hic bir zaman troll olmadim olmamda
    Tekrar soyluyorum benim mesaji yazdigim zamanki subaru ile simdiki subaru arasinda 32.500 lira fark var

Crv pahali idi yine soyluyorum ama suan rakibi yok motor sanziman olarak

• hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

quote:

quote:

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

ikinci el dizel alacağıma sıfır benzinli alırım mantığıyla olaya yaklaşan çok kişi var. herkes yılda 20-30 bin km yapmıyor.

misal, ben olsam 2. el dizel crv alacağıma sıfır tuscon alırdım.

Ben de almam dizel arabayı ama müşterisi cok iste

Yine yaziyorum tuscon 5 para etmez bir ic mekana sahip ve yakiyor baya bir en az 12-13 yakari var

yaw cihan usta sizi eskiden beri takip ederdim hatta bir kaç ankette desteklemiştim. o yüzden yazma hakkı doğdu. Volvo alman kesinlikle forum dolduruşu cidden gereksiz bir macera bunu zaten anlamışsın. Benim anladığım bu araç elinde patlayacaktı ver kurtul muamelesi yaptın. yalnız foruma satılık yazmanı isterdim habire volvo tavsiye eden forumdaşlardan baya bir talep!!!!!!!!! görürdü emin ol.yeni aldığın aracın da hayırlı olsun bol bol japon güzellemeleri beklemiyorum açıkçası. kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Tekrar soyluyorum benim mesaji yazdigim zamanki subaru ile simdiki subaru arasinda 32.500 lira fark var

180 derece nasıl dönülür adlı çalışma..

• quote:

Sen trollük konusunda otomobil genelde ilk 5 e girersin. Zamanında her mesajında japonları kötüleyen, japon alanlarıda geri zekalı yerine koyanda sendin. Eski mesajlarını buldurtma bana. Yönetim izin verirmi bilmem ama İstersen anket açalım. Yazdıklarım doğrumu değilmi, fanboymusun değilmisin, trolmüsün değilmisin.

Bak bunu yazanda ben değilim

"1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim "

• Valla ciddiyim anket yapalım, eğer trolsün diyen %50 den az çıkarsa ben herkesin önünde özür dileyip forma birdaha girmeyeceğim, hatta benim gibi yapacak birçok arkadaşta olacaktır. Ama oran %50 üstü çıkarsa o zamanda sen özür dileyip formu bırakırsın.
    Tabi bir yolunu bulup geri gelmezsen...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.