Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alinca crv yide deneme amacli bi ilana koy da gor begenmedigin volvonun yerine ne aldigini :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ilginç insanlar varya bu konu gerçekse ben bile stres oldum mal benim değil para benim değil fakat volvo aracı birebir takasta bile honda ile değişmem kaldıki üstüne bir de para ne diyelim çakallar çakmış resmen adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dowland33

Ne ilginç insanlar varya bu konu gerçekse ben bile stres oldum mal benim değil para benim değil fakat volvo aracı birebir takasta bile honda ile değişmem kaldıki üstüne bir de para ne diyelim çakallar çakmış resmen adamı

Allah size daha iyisini nasil eder insallah sizi kandirmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Volvoyu neden kullanmadiniz ? S60 gibi cr-v ile denk bir arac icin neden ustune 75 bin tl gibi cok ciddi bir rakam odediniz merak ettim.

Aractan sikildik 4 sene oldu parcasi bakini cidden pahali ikinci eli yok suv araca almak istedik ve aldik
    Parasi pahali dogrudur ama ucuz araba varsa soyleyin onu alalim ?
    1.6 dizel otomatik suv 4 ceker 6 sene garanti agzina kadar dolu araba varsa hemen iptal edelim
    Onu alalim

İkinci elinin zayif olmasi bir araci satma degil kullanma sebebidir diye biliyorum ben, denk araci almak icin ustune 75 bin tl verebilen insanin bakima pahali demesi sadece komik geliyor...

Hayirli olsun almissiniz artik, ben s60 i cr-v ile degistirmek icin 75 bin tl versem 75 gun gozume uyku girmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: areels

https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan

https://www.sikayetvar.com/honda

Şimdi siz bize sikayetvar.com verilerini kistas alarak japon dizele 60 bin tl üst vermemizi mi öneriyorsunuz,ve kore malı diye tucsonu kötülüyorsunuz,öyle mi anladım?
    Kusura bakmayın,moralinizi bozacağım ama:
    https://www.sikayetvar.com/arama/crv

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Volvoyu bedava vermiş,Cr-v'yi Pahalı almışsın.Yeni aldığın araba yarı fiyatına verdiğin eski araçtan daha iyi olmayacak.Arabadan anlamadığın bir kez daha anlaşıldı.

Sana satim madem ucuz verdim yada sen sat bana 72.500 ver ustu senin olsun ?

öyle dediğinde anında iner ya da vazgeçer alacam diyen bile. 2 aydır gitmediyse demek ki arabanın değeri o rakam değil. 2 ay uzun bir süre.
  • quote:

Cogunuz dunyadan bir haber yasiyorsunuz ya
    Araba fiyatlarindan haberiniz varmi ?
    2 airbagli 1.4 tdi polo 70.000 gecmis ya

Araci ucuz verdim takas oldugu icin satamadim kendim ne yapin yakimmi
    75.000 80.000 arasi biniciye giderdi ama bulamadim

volvo gibi araçlar 2. elde çok değer kaybeder. bu tür araçları ya 2. el alacaksın ya da uzun yıllar kullanacaksın. veya çok zenginsindir, umrunda olmaz. bu da başka bir ihtimal tabi... muhtemelen maddi durumun çok iyi ve umrunda değil. burdaki arkadaşlar bunu anlayamıyor olabilir. eğer son seçenek değilse diğer arkadaşlar haklı, mantıksız bir iş yapmışsın derim.
  • quote:

Ben hic bir zaman troll olmadim olmamda
    Tekrar soyluyorum benim mesaji yazdigim zamanki subaru ile simdiki subaru arasinda 32.500 lira fark var

Crv pahali idi yine soyluyorum ama suan rakibi yok motor sanziman olarak

Hayırlı olsun. Neden xtraili beğenmeseniz acaba?

• TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Bir arabayı bu kadar övmeyin hangi arabaymıi o her hızda aynı sesi veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

quote:

Ben hic bir zaman troll olmadim olmamda
    Tekrar soyluyorum benim mesaji yazdigim zamanki subaru ile simdiki subaru arasinda 32.500 lira fark var

Crv pahali idi yine soyluyorum ama suan rakibi yok motor sanziman olarak

Hayırlı olsun. Neden xtraili beğenmeseniz acaba?

Genel olarak japon araclari icinde honda ve subaruyu seviyorum

Nissan bana hep itici geldi birde 4 ceker yok otomatik de nissanda

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Sen boyle seyler ile kafani yorma bence boyle konular ac konu disina takil

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108557647&p=1#108557647

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

115 bin liraya 2014 model 22.000 km de nokta hatasız c180 aldık geçen bir abimize (hayli kalantor bir abimize)
    bu resmen aptallık.
    0 araç almaya zaten tamamiyle karşı biri olarak (kontağa anahtarı vurduğun anda aracın değeri %20, ilk yılını tamamladığında %30 düşüyor)
    bir de üstüne 147.500 lira vermek

Hem de honda crv'ye.

Abi hiç mi kafanız çalışmıyor ya?

2 sene kullandın diyelim ki arabayı, 100 bin liraya satabilecek misin? Tartışılır.

(Bizim aldığımız arabanın piyasası 140 bin lira dolaylarındaydı, satan adam da kızına a 180 alacakmış o yüzden satıyormuş, araba 6 ay takasta beklemiş, kimse çıkmamış, biz gidip satın aldık. sonra aynı adamla gittik mercedes bayisinden 0 a 180 aldık)

ona da aynı şeyi söyledim. temizini bulamam gibisinden şeyler söyledi.

Bir insan Mercedes C180 dururken Honda CR-V'ye neden o kadar para verir ki. Kafası çalışmıyor herhalde...

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci

Ya adam omru hayatinda honda crv'ye bindimi diye sormak lazim
    Sacma sapan yorum iste
    Suv alacak adama c180 onermeye calismak

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

1-2 sene sonra Honda CRV satılmıyor diye başlık açmazsa adam değilim..

Görüşürüz şuan crv aylık oralama 500 adet satmakta ve honda araçlarının ülkemizde yıllandıkça değerinin arttığını da unutma
  • Adam SUV istiyorduk diyor, istediğimiz kombinasyonu bu araç sağlıyordu diyor millet hala o paraya C alınır, o paraya 3 alınırın derdinde Otomobil tecrübesi haftasonu babasından habersiz araba kaçırmak olan liseli veletler burda tavsiye veriyor.
  • quote:

Sen boyle seyler ile kafani yorma bence boyle konular ac konu disina takil

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108557647&p=1#108557647

• O fiyata 2. El temiz bir evoque alınmaz miydi ?
    Şaka bir yana arabalar konusunda pek bir bilgim yok bir tek evoque tasarımına hastayım o kadar
    Arkadaşların yorumunu yanlış buluyorum sonuçta olmuş bitmiş hayırlı olsun demek düşer çok aşağılayıcı yorumlar var

• Hayırlı olsun demek ne kadar zor gelmiş millete.

Ben şahsen almazdim.

Ama 1.6 dizel 4x4 suç hangi mercedes te varmış acaba?

Her 150.000 tl parası olan bmw veya mercedes almak zorunda mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Adam SUV istiyorduk diyor, istediğimiz kombinasyonu bu araç sağlıyordu diyor millet hala o paraya C alınır, o paraya 3 alınırın derdinde Otomobil tecrübesi haftasonu babasından habersiz araba kaçırmak olan liseli veletler burda tavsiye veriyor.

+1905

• Doğan. kullanıcısına yanıt
    Durumu çok iyi açıklamışsınız. Ben otomobil forumunu bir kaç aydır takip ediyorum yaşım 20. Gençlik hevesi arabalara da merak oluyor ehliyetimi aldıktan sonra. Diyorum ki takip edeyim kendime bir şeyler katayım bu konularda da bilgim olsun. Yarın öbür gün kendi aracımı alırken bilinçli hareket edebileyim. Bu noktada başlıyor sorun da; bir kaç yorum arayla o kadar zıt şeyler yazılıyor ki hangisi doğru hangisi yanlış kestiremiyorum.

Cihan bey kardeşimize de hayırlı olsun kazasız belasız biner inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: areels

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

ikinci el dizel alacağıma sıfır benzinli alırım mantığıyla olaya yaklaşan çok kişi var. herkes yılda 20-30 bin km yapmıyor.

misal, ben olsam 2. el dizel crv alacağıma sıfır tuscon alırdım.

Ben de almam dizel arabayı ama müşterisi cok iste

Yine yaziyorum tuscon 5 para etmez bir ic mekana sahip ve yakiyor baya bir en az 12-13 yakari var

Tucson son derece başarılı bir araç ve muadilleri benzer tüketimleri vardır. Arabadan baya anlıyorsun, maşallah. Bu arabanın neresi beş para etmez, lütfen yaz da biz de araç hakkında eksiklerimizi bilelim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.