Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: areels

13 Haziran 2015'te crv'ye 150.000 verilmezdi, bugün verilir.

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 0:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Cihan sen ne alirsan al ne yaparsan yap yinede elestirecekler biraderim.Hayirli olsun Allah pisman etmesin

Herseyi tam eksiksiz arac yokki
    Misal s class ben direksoyon simidini sevmiyorum
    Bu araci alan zaten kullanmaz arkada oturur dersen eyvallah ama ben kullanirim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ben piyasadan haberdarım,siz adama dizel otomatik adı altında nasıl kazık atılır,2. eli iyi muhabbetine müşteri nasıl söğüşlenir ondan bihabersiniz:
    Ama merak etmeyin,2 3 sene sonra o crv de burada gömmeye çalıştığınız s60ın konumuna düşüp zarar yazacak,o zaman beraberce görüşeceğiz piyasadan haberdar nasıl olunur vs. diye.Benim bu forumda bir özelliğim vardır,belli ki tanımıyorsunuz.Böyle büyük konuşmaları yapan üyeleri davet ederim konulara,üzülürsünüz sonra

Dünya yıkılsa dizel otomatik suv deger kaybetmez

• quote:

13 haziran 2015
    https://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm

Sagolsun Sct de opel astra gruplarinda falan gulduruyordu zamaninda bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

13 haziran 2015
    https://forum.donanimhaber.com/m_104118139/mpage_4/tm.htm

Ya yuh ya

Direk cevap verim
    Forosteri ilk alanlar full paketini 137.500'e aldi simdi ise araba ufak bir makyaj yedi ve 170.000 lira oldu
    Arada ciddi fiyat farki var

Ha velevki geri vites yaptim bunu sadece benmi yapiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

S60 takasa verdik crv aldık

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hazır ol o direksiyonun fanatikleri gelip sana yine hakarete varan mesajlar yazacaklar

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aynaya baksan zaten surekli gulursun
    Foruma girmene ne gerek var ki ?

• quote:

quote:

Yorumunuzu tam olarak okudum
    Tucson U ben de beğeniyorum evet bu konuda hemfikiriz
    Ama sizin bu tucson sevdanız CRV alan bir adama sırf arabadan soğusun diye sadece dizel diye o kadar verdin vs demenizi gerektirmez açıkcası
    Sizi az cok tanırdim fakat bu konudan sonra tanımasam da olurmuş dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Aynaya baksan zaten surekli gulursun
    Foruma girmene ne gerek var ki ?

Gulur muyum cidden

Sct den suresiz yemeseydin keske oraya basvursana belki burasi gibi acarlar banini

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Kendinizi gülünç duruma düşürmeye devam edecek misiniz,yoksa özür dilemeyi mi tercih edersiniz?
    Ben crv hakkındaki görüşümü zaten en başta açıkladım,tucsona gömmeye kalkmış volvoyu 2. eli muhabbetine ezmiş de bazı arkadaşlar,hani ayıktırayım 2. el muhabbetinin sonunun ne olacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 0:28:52 >

• Bemce bu konuyu cihanin arabadan anlamadigina dair kanit olmasi icin sabitleyelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-acil-ihtiyactan-extrali-6-aylik-281344977/detay
    Kendinizi gülünç duruma düşürmeye devam edecek misiniz,yoksa özür dilemeyi mi tercih edersiniz?
    Ben crv hakkındaki görüşümü zaten en başta açıkladım,tucsona gömmeye kalkmış volvoyu 2. eli muhabbetine ezmiş de bazı arkadaşlar,hani ayıktırayım 2. el muhabbetinin sonunun ne olacağını

Sanırım daha önce hiç 0 km araba almadınız insallah Allah nasip eder de gonlunuzdekini alırsınız
    Fakat sıfırı bayide 150 bin lira olan araba bi zahmet de 2. Elde 140 bin liraya satılsın yani yaptıgı km fark etmez
    Aslında hata bende deger kaybetmez degil az deger kaybeder demeliydim yani en azidan bir volvodan az deger kaybeder

• Demek 0km araç her yerde zarar yazar diliniz sürçtü.Şu arabayı bana 80e bağlayın bir görelim:

Arayınca küfür yerseniz bana yüklenmek yok yalnız
    E hani dünya yıkılsa değer kaybetmiyordu?getti 12bin.
    seneye?
    20bin.
    Diğer yıl?
    25 bin.
    102 bine almışlar volvoyu,6 yıl tepe tepe kullanmışlar darbeli boyalı satmışlar 72.500e.
    Zararı?
    30bin.
    30 bin zarar yazan araba da sabah akşam gömülen volvo ha premium segment
    Hondaya fazladan 80bin küsür para vermişler üstüne,ve şimdi siz çıkıp bana dizel otomatik suv dünya yıkılsa değer kaybetmez demeye devam edecek misiniz,özür mü dileyeceksiniz?Bakın tekrar hatırlatayım,ben mevzuyu unutmam,ertesi sene o araba 125-130bine inerse çağırırım konuya,özür beklentimi orada da dile getiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2016; 0:40:42 >

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Yav he he,rezil oldun işte

Bide bonzai falan demiş Honda'ya 150 lira verenler için,daha 8 ay sonra gidip 150 liraya Honda almış.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Şuan honda cr-v segmentinde en çok satan suvlardan birisi sen rahat ol fiyatını düşçeğini de bekleme
  • Demek ki insanların tercihleri hakkında çok atıp tutmamak lazımmış, gün gelir önüne koyarlar.
  • Okudukça gülüyorum ya
    Bonxai çekmekten zaten kolları bile 10 cm bunun birde tükürdüğünü yalamış daha ne kadar rezil olacak acaba..
    Hagla yazıyor birde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuscon da yakıyor hani.. çok güzel araç gerçekten..
  • Ya Allah aşkına soruyorum, şu adamın açtığı konular niye bu kadar popüler oluyor.

Bu ülke adına umut besleyebileceğim hiç mi bir şey olmayacak.

Yazık ya.

• quote:

quote:

"Tucson 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 91.000 TL" bu ne? ne demek istediğinizi anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.