Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

Hayırlı ve geçmiş olsun.

Saygılar,hürmetler ve hayırlı emeklilikler.Koskoca cLK Bey'de emekli olmuş,bu günleri de görecekmişiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Daha iyisi varsa1.6 olarak soyleyin alalim diyorum bende iste varmi ?

cihan daha kötüsü yok yav.

ne alırsan al. kadjar daha iyi tuscon daha iyi,kuga daha iyi. x1 daha iyi, gelecek olan yeni tiguan var bari onu bekle.

cidden aldığın araç kötü bir araç.

Kuga piyasasi olmayan bir araba
    Kadraj 1.5 dci ve onden ceker onu kafadan gectim zaten
    X1 b sinifi bir suv ici dar hemde baya dar crv ile arasinda ciddi sinif farki var
    Baska sorun varmi ?

ya arkadaş bahane bulacaksın ya.

yeni x1 artık ufak falan değil, diz mesafesi ise 7 cm falan artırıldı.

b sınıfı falan hiç değil ağır saçmalamışsın.

kadjar 4*4 değil diyorsun yahu insanlar anlatmaya çalışıyor senin aldığın araç da 4*4 falan değil.

neyse hayırlı olsun diyip geçeyim artık, laf anlatmak imkansız.

cidden bonzai almışsın anlaşılan

• 30 bin tl zarara girmişsin o ne iş la öyle

bizim reno megan 1 var zamanında 2.el fiyatı 19 bindi şimdi 29 bin hatta 30 bine kadar gideri var araba alırken 2.eli sağlam tutulur bir araba almak lazım.bu arada sıfır alınca da kontak çalıştımı 3-4 bin lira düşüyor orası ayrı mesele
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Okudugunu anlamakta sorun var sanirim ama ben sana bilale anlatir dibi anlaticam merak etme

Bmw x1 serisi c sinifi suvdur
    Bmw x3 serisi d sinifi suvdur
    Bmw x5 ise e sinifi Suvdur

Crv c den buyuk d diyebiliriz

X1 1.5 dizel 116 ps hepsinden vazgectim 3 silindir onden ceker arabanin fiyati 150.000 civarinda alinacak donanimda

Sirf bmw diye bu arabaya 150.000 vermek ne ne kadar dogru ise crv almakda o kadar dogrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okudugunu anlamakta sorun var sanirim ama ben sana bilale anlatir dibi anlaticam merak etme

Bmw x1 serisi c sinifi suvdur
    Bmw x3 serisi d sinifi suvdur
    Bmw x5 ise e sinifi Suvdur

Crv c den buyuk d diyebiliriz

X1 1.5 dizel 116 ps hepsinden vazgectim 3 silindir onden ceker arabanin fiyati 150.000 civarinda alinacak donanimda

Sirf bmw diye bu arabaya 150.000 vermek ne ne kadar dogru ise crv almakda o kadar dogrudur

sen dersen olur e'de olur.

o malzeme kalitesi ile f bile olur.

yahu bu araç çıktığında 150.000'e c sınıfı suv mu olur 1.6 motor, almak için bonzai almak lazım diyorsun.

bugün gelmiş crv'de d sınıfı bence diyorsun.

dediğim gibi hayırlı olsun güzel kardeşim valla devam etmeyelim.

150.000 degil 145.000

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Bi kac ay bekleyip yeni tiguan gorulebilirmis, bu saatten sonra hayirli olsun denir

Yeni tiguan 1.6 tdi manuel 2 ceker gelicek
    Dizel otomatik sadece 2.00 motorda olucak
    Bos bosuna senede 2000 liraya yakin vergi vericem 4 sene binsem 8.000 lira eder
    8000 lirayi devlete bos yere vericem yani

Buna emsal foroster vardi oda 170.000 olmus satarken caninin cikar satamazsin gerek yok yani

Hacı abi hazır konusu açılmış sen subaruya giydirmeye başlamışken, şu 2.0R imprezalara da bi saydırsana, piyasası aldı başını gitti. Geçen 30bin tl ye temizi olan araba şimdi 40-50bin tl arasında fiyatlar isteniyor. Sana zahmet forester gibi imprezaya da bi saydirda piyasası düşsün. Tam alacakken fırladı gitti piyasası. Hani forestera çakma 4*4 dedin o yüzden şey ettim.

pardon hangi gerizekali forester'a cakma 4x4 dedi?

Eğer biri bunu dediyse gerizekalı tabiri az olmuş.

• quote:

150.000 degil 145.000

te allaam peki 145.000
  • Ben o paraya yeni tiguanı beklerdim kesinlikle daha iyi bir tercih olur bi önceki kasa x1 kullandım taş gibi araba yeni kasa daha geniş olduğu söyleniyor gidip incelemedim crv yerine tercih ederdim
    Bu kadar araç kullandıktan sonra bende oluşan kanaat donanımı fazla orta segment markaların aracını almaktansa boş donanım premium markaları almak daha mantıklı geliyor nedense

• Tiguan 2.00 tdi gelicek dsg

Kadjar daha iyi diye şaka yaptın değil mi? Bayide bu araçları inceledin mi? Hangisi crv ile aynı genişliğe ve aynı donanıma sahip? Tucson hadi baya sağlamda diğerleri sınıfının en güvenilmez araçları.

Bmw x1 dediğin araç tekerlekli tabuttan farklı değil. Adı bmw diye bu kadar çürük arabaya 150 bin TL ve üzerini bağlamak sağlıklı bir düşünce tarzı olmaz.

Bak bu dağılan bmw x1

IIHS-HLDI crash testing and highway safety
    2015 BMW X1 4-door SUV
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/bmw/x1-4-door-suv/2015

Bu da kötü dediğin cr-v

2020 Honda CR-V 4-door SUV
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/honda/cr-v-4-door-suv

Donanımı daha fazla, motoru daha güçlü, güvenliği daha iyi, içi daha geniş bir aracı nasıl kötü araç olarak adlandırıyorsunuz. Bizim anlayamadığımız hangi kriterlere göre en kötüsü?

• Kadjarın donanım olarak fersah fersah fazlası var o kesin zaten. Uzunlukları bilmiyorum fakat bagaj olarak gayet tatminkar. Motor desen kendini kanıtlamıs motorlar. Parcası desen hondaya göre ucuz. Guvenlik önlemleri desen fazlasıyla var Ve en önemlisi 40 bin lira daha ucuz.

Neye göre crv daha iyi onu anlamıs degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Kadjar daha iyi diye şaka yaptın değil mi? Bayide bu araçları inceledin mi? Hangisi crv ile aynı genişliğe ve aynı donanıma sahip? Tucson hadi baya sağlamda diğerleri sınıfının en güvenilmez araçları.

Bmw x1 dediğin araç tekerlekli tabuttan farklı değil. Adı bmw diye bu kadar çürük arabaya 150 bin TL ve üzerini bağlamak sağlıklı bir düşünce tarzı olmaz.

Bak bu dağılan bmw x1

2015 BMW X1 4-door SUV
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/bmw/x1-4-door-suv/2015

Bu da kötü dediğin cr-v

2020 Honda CR-V 4-door SUV
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/honda/cr-v-4-door-suv

Donanımı daha fazla, motoru daha güçlü, güvenliği daha iyi, içi daha geniş bir aracı nasıl kötü araç olarak adlandırıyorsunuz. Bizim anlayamadığımız hangi kriterlere göre en kötüsü?

verdiğin linkde de sadece small overleap'da marjinal almış. diğerleri good. onda da lover leg korumasında sorun var kötü değil ama marjinal, vücudu ve kafayı iyi korumuş.

sizin honda da lover leg'de a almış good değil. yani kabul edilebilinir.

biri çürük biri sağlam dediğiniz araçlar arasındaki fark bundan ibaret.

kadjar donanım olarak cr-v ile aynı.

kaldı ki cr-v'nin sorunu genişlik ya da donanım değil.

malzeme kalitesi kötü, yalıtım kötü, süspansiyon kötü, direksiyon hissi kötü.

test sürüşünü yapmadığım araç hakkında konuşmam. bayiide incelemekten bahsetmiyorum, direksiyonun başına geçip test etmekten bahsediyorum.

ve sürüş olarak da araç olarak da kadjar cr-v'den daha iyi. ha cr-v daha geniş ve heybetli o doğrudur, ama asla o parayı edecek bir araç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Mart 2016; 20:57:03 >

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Kadjar 1.6 110 beygir + sorun çıkarma potansiyeli yüksek çift kavrama şanzıman

Cr-v 160 beygir + sorunsuz 9 ileri zf şanzıman

Donanım tablosunu bir incele bakalım hangisi fersah fersah ileride. Bayiye kadar gidip cr-v incelersen iç mekan kalitesinin de Cr-v'de daha iyi olduğunu görürsün.

Güvenlik konusunda tucson hariç hiçbiri cr-v ile yarışamaz.

• Hocam kadjar donanım olarak daha iyidir. Komple cam tavan. Hondanın ki yarıya kadar. Led pure farlar. Ön gösterge honda gibi basit analog degil. Digital ve hondaya nazaran fonksiyonlu. Multimedya desen cakma hondaninkinden daha iyi.

Ha yok demisler ama istersen 4*4 te alabilirsin. Yok diye birsey yok. Ve 40 50 bin daha ucuz. Daha ne olsun. Kalan 40 bin lirayla da honda da olup reno da olmayan birsey varsa taktır ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Kadjar 1.6 110 beygir + sorun çıkarma potansiyeli yüksek çift kavrama şanzıman

Cr-v 160 beygir + sorunsuz 9 ileri zf şanzıman

Donanım tablosunu bir incele bakalım hangisi fersah fersah ileride. Bayiye kadar gidip cr-v incelersen iç mekan kalitesinin de Cr-v'de daha iyi olduğunu görürsün.

Güvenlik konusunda tucson hariç hiçbiri cr-v ile yarışamaz.

Hocam ikisine de bindigim icin rahat yaziyorum zaten. Kadjar 1.5 110 1.6 130 bg dir. Sorun cikarma potansiyelli dedigin sanzımanı dsg ile karıstırma. Megane da 100 bin km dir kullanıyorum. Bir sıkıntı yasamadım daha. Her zf nin ayni olmadigi honda da kullanilanin adi oldugu yukarida da yaİlmis.

Donanım dersen ustte yazdim zaten. Bence sen bir daha incele.

• Öncelikle hayırlı olsun. Ben de crv ile subaru arasında kalmıştım. Hatta crv ye kapora bile verdim 1 ay sonra teslim edeceklerdi. Test sürüşlerinde subaru daki ferahlığı crv de bulamadım. Ayrıca ÖTV 2.0 dizel de 2 misliydi.Şirket gideri olarak direk düşüyorsun. Aradaki değer kaybını ÖTV ile telafi edeceğimi düşünerek subaru da karar kıldım.
    Tekrar Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 13 Mart 2016; 21:12:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yol tutuş dersin anlarım ama geri kalan kısımlarda kadjar'ın üstün olduğu bir kısım yok.

Bmw x1 de direksiyon adamın göğsüne girdi o ufacık fark dediğin nedeniyle bir insan ölebilir ki zaten marjinal demişler.

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Hocam edc dsg gibi değil bu konuda haklısın. Ancak çift kavrama olması nedeniyle arıza potansiyeli zf'ye oranla çok daha yüksek. Hiçbir şey olmasa kavrama değişimi yapmak gerekir.

Honda sense alınırsa kadjara oranla çok daha gelişmiş yol kontrol sistemleri bulunuyor.

Hem cr-v hemde kadjarı bayide inceledim. Kadjarın iç malzemeleri çok basit gözüküyor. Kadjara o kadar para vermem. Ancak Cr-v'ye de o kadar para vermeyi düşünmüyorum yeni civic çıksın diye bekliyorum. Bu iş birazda tercih işi herkesin tercihine saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de crv ile subaru arasında kalmıştım. Hatta crv ye kapora bile verdim 1 ay sonra teslim edeceklerdi. Test sürüşlerinde subaru daki ferahlığı crv de bulamadım. Ayrıca ÖTV 2.0 dizel de 2 misliydi.Şirket gideri olarak direk düşüyorsun. Aradaki değer kaybını ÖTV ile telafi edeceğimi düşünerek subaru da karar kıldım.
    Tekrar Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun.

2016 makyajli forester baya iyi araba ama 170.000'de biraz fazla gibi geldi bana zaten fazla tutulan bir model degil crv ye gore

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.