Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun da yerinizde olsam o fiyat aralığına çıkıp Honda almazdım. Hani zevk meselesidir para sizin tamam da. Yani olmaz o paraya. Çok fazla. Bence suv merakınız varsa diğer markalara bakın. Zira Honda o fiyatları hakedecek bir marka değil. 150 ve üstü premium sınıfına girer ve ciddi olarak honda premium bir marka değildir. Daha çok orta segment tarzıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 elde en kuvvetli araclar neler.bu konudan cıkan önemli bir konu bu bence.anladığım kadarıyla 2 elde volvo kötüymüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

2 elde en kuvvetli araclar neler.bu konudan cıkan önemli bir konu bu bence.anladığım kadarıyla 2 elde volvo kötüymüş.

Tam konusuna geldiniz. Piyasa araçları ve volvodan iyi olan ikinci el avantajları bu yüzden volvo tu kaka

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Crv nin yaltımı daha iyidir . Yapılan testlerde crv nin daha az yol sesi alığını görebilirsinizhttps://www.youtube.com/watch?v=xN0w9ERhPNI
  • Yurtdışında ederi 70-80k olan aracın TR'de 150k TL ile etiketlenmesine kızamıyorum, sonuçta arz talep meselesi.

Onca vergiye rağmen fiyatlar ne olursa olsun talep eden oldukça arz da olacaktır. Bu forumlarda 108k'ya Golf siparişi veren ve övünen adam gördüm ben daha ötesi yok...

Bizim millet koyun gibi nereye çekilirse oraya gitmeye devam ettiği sürece yakında 1.6LT motorlu araçlara binen vatandaşlar bir araba da alıp devlete hediye edecekler. ;)
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Hocam crv konusunda kesinlikle katılıyorum ama ne bileyim işte tucson dan beklentim çok büyüktü. İçini öyle görünce garipsedim tabi şu var o segmentte araç isteyenler için tartışılmaz alınacak bir araç.

• Hayirli olsun Allah kaza bela gostermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımda 2010 s60 var 1.5 sene civarıdır satılık :)
    Zaten artık vazgeçti kullanıyor ne biçim bir arabadır bu bilmiyorum
    Gaza basıyosun gitmiyo (2.000 cc 180 hp) bidenüstüne eşek gibi yakıyor
    D sınıfı diye geçiyo arkası 126 bis ile aynı genişlikte
    2010 model aracın boyası solmuş muhteşem kalite
    Dudullu sanayide gezmediğim dükkan kalmadı pılen filtresi bulamadım

Başlarım böyle aşkın ızdırabına

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Bi kac ay bekleyip yeni tiguan gorulebilirmis, bu saatten sonra hayirli olsun denir

Yeni tiguan 1.6 tdi manuel 2 ceker gelicek
    Dizel otomatik sadece 2.00 motorda olucak
    Bos bosuna senede 2000 liraya yakin vergi vericem 4 sene binsem 8.000 lira eder
    8000 lirayi devlete bos yere vericem yani

Buna emsal foroster vardi oda 170.000 olmus satarken caninin cikar satamazsin gerek yok yani

Hacı abi hazır konusu açılmış sen subaruya giydirmeye başlamışken, şu 2.0R imprezalara da bi saydırsana, piyasası aldı başını gitti. Geçen 30bin tl ye temizi olan araba şimdi 40-50bin tl arasında fiyatlar isteniyor. Sana zahmet forester gibi imprezaya da bi saydirda piyasası düşsün. Tam alacakken fırladı gitti piyasası. Hani forestera çakma 4*4 dedin o yüzden şey ettim.

• Apcilerin eline dusmus o araba daha ucuzlamaz
  • Demekki honda vw den daha iyi prim yapıyor. Bunu da anlamış olduk.

Bende diyorum son günlerde vw fanboyları araçlarını savunmuyorlar. Demek ki hondaya yatay geçiş yapacaklar.

Ancak hakkını verelim bizim ülkemizde ki honda algısı Mercedes ve BMW algısı ile aynı. On yüzden 2.elde zarar olmaması normal.
  • Bmw yerine passat almak gibi olmuş.
  • 150k saglam para, hayirli olsun.

• Yazacak şeylerim bu kadar.

• ?u forumda insanlaryn ba?kalaryna yönelik empoze edercesine yorum yapylmasyna hastayym. Yani Volvo önerenler ya da tavsiye edenler de bence alacak olsa kapysyndan geçmez. Fiyatlardan ?ikayet edenler piyasadan haberleri yokmu? gibi yorum yapyyor. ?u an parasyny hak eden bir otomobil bence yok. 3 sene önce Polo 29,000 TL'den ba?lyyordu ?u an fiyatlary ortada. B synyfy otomobiller 70,000 TL bandyna dayandy. Yorumlarken biraz olsun piyasa ?artlaryny dü?ünerek yazmak lazym.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Son nokta net ve açık:) aracınz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• Şurdan birisi 70k'ya volvoyu bana ver dese vermezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilinmezlik -- 13 Mart 2016; 15:10:14 >
  • Hayırlı ve geçmiş olsun.

• Daha ucuzu bulursaniz size hayirli olsun ben bulamadim daha ucuzunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

Şurdan birisi 70k'ya volvoyu bana ver dese vermezsin.

72.500'e ben araci takasa vericem varsa almak isteyen ayni paraya gelsin alsin benden
    Volvo goygoycularoni gorelim bizde bu sayede

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.