Şimdi Ara

YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu açmışsın, anlatıyorsun ama resim yok. eğer passat'ın ızgarası gibi bir şeyse ben passat'ın ızgarasını beğeniyorum mesela.

• ilkerakar İ kullanıcısına yanıt

kodiaq rakipsiz. o fiyata sıfır d sınıfı düzgün bir suv var mı? yok. içi çok geniş, çok ferah. tiguan'la aynı fiyata koymuşlar hemen hemen. bence fiyatı çok iyi.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hayir passatin ki yatay izgara.

Bunun ki dikey. Toros konsolu gibi olmuş. Eski trafikçi polisler oraya kalemlerini sıkıştırırlardı 90 larda

YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• plakanın bagaj kapağında olması dahi boşluğu dolduramamış. minimalizm ayağına mundar ediliyor şu modeller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

yüce (doğuş) fiyat stratejisi konusunda paketi açılmamış işler yapıyorlar...

kaymak yeme stratejisi...şu an Renault Duster modelinde yapıyor aynı haltı...

bizim yıllardır ingiltere fiyatları ile araçlar eşdeğer fiyatlarda gidiyordu

ancak son dönemde gerek ötv baremi, gerek marka ve bayi karlılıkları olsun muazzam terbiyesizlik dönüyor

2.2*2.45 dahi çok yüksek rakamlar bu araç için

(ki bu satış fiyatı 1.5M'luk araçtan bahsediyoruz bu karlı satış fiyatı, skodanın maliyeti en düşük markası...kar çok yani özetle)

passatın yokluğunu fırsat bilip aracı passat fiyatına satıyorlar... bu fiyatlara 7-8 ay önce Passat Variant sattılar hatta tam 1.9-2M bandındaydı...

kur aşağı yukarı aynı kaldı sayılır, edilen kar'ı siz düşünün...

Skoda burada bir kaymak yeme durumuna girdiği aşikar...satış adetlerine bakalım zaten yıl başı dağıtacağı primden ne kadar güzel iş yapacağı ortaya çıkacaktır...

CEO'su geçen açıklama yaptı...üst gelir grubu artık bizden alışveriş yapıyor ve para ceplerinde kalınca mutlu oluyor tarzı bir açıklamada bulunmuş

ben odalarında bulunan hava temizliyiciler sebebi ile bizimle soldukları havanın aynı olmadığını

önlerine sunulanan süslü püslü sunumlar ve rakamlarla farklı gezegen üzerinde yaşayıp bol hohoho hihihi hahaha'lı toplantılarda günlerini geçirdiklerini görüyorum

haketmiyorlar...

• infinite kullanıcısına yanıt
    Üstad şuan ki ötv oranlari ile 2024 full donanim d segment bir sedan için 60.000eur/50.000gbp (2.200tl) gayet normal bir rakam bana gore. Herhangi bir fahişlik yok. Ama tabi keşke prestige i bu fiyata verseler.

Şuan 2.600 den satiyolar sanirim. Tam 400 lira fahiş kazık var.

Hele premium D ler 120.000eur lari gorduydu yahu geçen yaz. Suan 90.000eur lara kadar cekildiler mesela. Ciddi bir traşlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 18:15:1 >

Giriş fiyatı pahalı değil bence 2 milyona E segment genişliğinde D segment alıyorsun,üst paketleri niye alasın ki

Arka tarafı da götür egsozcuya atsınlar karbonfiber renk çiftliyi bitti gitti:)

Kalitede düşüş olmadıysa bence içi çok güzel bu arada

• Arka tasarımın rezilliği konusunda BMW 5 serisinin mevcut kasası (G60) önceki nesillerine göre (G30 ve F10 ve E60) kıyas edilemez derecede rezalet. Superb'e bu konuda rahmet okutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ağustos 2024; 18:42:37 >
  • infinite kullanıcısına yanıt

150 bg arabaya 3 milyon istemeleri skandal.

Mercedes w206 var o paralara

Bu araba VW nin low cost markası, araç Çinli Passatın Avrupa uyarlaması. Premium fiyatlandırma nedir.

Arada bak çok fark yok demiyorum, arada galaksiler var w206 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 6 Ağustos 2024; 18:45:30 >
  • Eski heybetli görünen otomobilleri unutun. Bu bakış açısı ile bakarsanız gayet tatlı duruyor aracın arkası. Eski heybetli görüntüyü ararsanız daha çok ararsınız.

• deja vu oldum.

aynı konuyu daha önce de görmüştüm sanki YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... 

yolda gördüm ben bu yeni aracı, herkes alt modelin yenisini üst modele benzetir, skoda satmasın diye uğraşıyor sanki fosfagen, oktaviya ya benzetmiş üst modeli. YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    O zaten tam facia. Ucubelerin ucubesi.

Koca 5 serisini malamat ettiler resmen.

• 5'i Türkiye'ye gelmeden önce ilk kez almanyada görmüş ve fotolardaki kadar kötü değil yazmıştım burada da

şu an gördüğümde metrodan 15-20m mesafede iyi görememişim diyorum

önceki 5'i gördükçe daha da net anlaşılıyor ki oyuncak gibi kalıyor ilginç bir olmamışlık var

tabi bunu dış tasarım olarak söylüyorum

superb de ise içinde beğenilmeyen yanlar olsa da kabul edilebilir

dışarı da ise , yerine geldiğine göre ilerleme göremedim

D sınıf maalesef dünyada da hakim olan saçma suv muhabbetinin kurbanı oluyor

daha kalitesiz ve daha az uğraşılan emek verilen araçları daha karlı satmak , kim istemez ki

premiumlar haricinde ele avuca gelecek araba bırakmadılar

• Skoda nın kendine özgü tasarımı öldü. eski superb in multimedia sı güncellense yetermiş yeni superb tam fiyasko.

• Dsg deyince sanayideki vosvoscunun gozlerinin içinin ışıldadığını gördüm. 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

gerçekten tuhaf olmuş. eski kasasının da göğsünü beğenmezdim ama o daha iyiymiş. sedan devri bitti artık. sedan isteyenler buna saldıracak zira d sınıfı uygun fiyatlı başka araç yok passat gittikten sonra. passat o kadar satmış ki hala şahin gibi durmadan yolda passat görüyorum. yeni passat bu olur, başka seçenek yok. gerçi superb sedan değil aslında ama bizim millet farkı anlamıyor zaten. YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... 

• YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ...

Passat in Hofmeister Kink'li C stunundan bile zerafet akarken yeni superb in C stunu bile kalas gibi. Hele o arka kapi sacını C stununa devam ettirmek tam bir kroluk.

Bu skodalari bile isteye varoş tasarliyorlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 22:14:39 >

müdür sen galiba w140 ın stoplarını görmedinYENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... 

• Başlığı görünce 50 km'deki aracın dsg problemine kullanıcı hatası falan dediler zannettim.

Bana göre tasarımı gayet güzel ince farlar ile daha zarif duruyor. Tamamen zevk işi bu kadar abartmaya gerek yok.

Superb olsun, yeni kodiaq olsun ikisi de tasarım anlanında beğendiğim araçlar.

Anlayamadığım kısım ise insanların fiyatları konusunda neden bu kadar tepkili olduğu. Evet full paket olarak baktığınızda bu fiyatlara çok farklı alternatifler devreye giriyor ama baz paket fiyatlarını düşününce araçlar bana göre gayet albenili.

Sedan d segment rakibi bile kalmadı piyasada. Kodiaq desen keza aynı şekilde bu hacimde bu segmentte alternatifi yok. Derseniz ki baz pakette donanım çok düşük, ona lafım yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.