Bildirim
Audi TT Çizimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arka cam emanet gibi duruyor,stoplar şu sahincilerin sonradan taktırdığı yalap şap stoplara benziyor,Audi logosu pehlivan gibi olmuş.Genel hatlarını zaten korumuşsunuz, yeni bir anlayış katmamışsınız araca -
Logo kendinden geçmiş -
ön daha iyi olabilirdi... -
Cidden çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
Yüzey mi çalıştınız merak ettim?
Çamurluklarda biraz daha çalışılması gerek... Bu halde sheet metal gibi duruyor.
Ama tavandan bagaja geçişler güzel olmuş -
Bazı arkadaşlar,neden dört dörtlük bir tasarım ya da çizim bekliyor anlamadım... -
piyasaya ciksa kimseyi inandiramazsin 2012 model oldugunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
Arac zaten eski kasa -
Şirin olmuş çizimler yani -
Ben de az buçuk bilirim soldworks. Yüzey modelleme mi, katı modellememi yaptınız. Sac modelleme ile zor olur sanırım. Genelde tüm detaylarıyla çizilicekse catia, sadece görsel olarak lazımsa da 3dmax tercih ediliyor. -
makine projen falanmıydı...
çok kötü olmamış ama yeterli gelmedi bana... -
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
Arac zaten eski kasa
vurma kafana yazik 80 lerde kalmis gibi bu arac.. -
Gece koyduktan sonra internette problem yaşadım, cevap veremedim o yüzden kusura bakmayın..
@DeepNote
Arka stopların emanet durmasının nedeni stoplara malzemel olarak kırmızı cam atayamamadır sanırım. Malzeme kitaplığımda eksiklik var biraz. Oyüzden kırmızı plastik atadım bende. Arka camın öyle olmasının nedeni aracın üst yüzeyinin üst düzleme tam teğet olmaması. Teğet yapmayı aracı çizdikten sonra öğrendim maalesef değiştiremedim. Zaten yenilik katma gibi bir amacım da yoktu, ilk önce istediğim şeyi çizebilmeliyimki, özgün bir tasarım yapma yolunda ilerleyebileyim. Logo konusunda ne deseniz haklısınız
@kesbi, @akustika
Evet yüzey çalıştım. Saç modellemeyle biraz zor olur tahminimce. Otomotiv sektöründe en çok kullanılan CATIA programıdır. Şu anki plan-programım çerçevesinde SolidWorks yüzey modelleme çalışıyorum, bunu geliştirmek için de en zavklli yol araba çizmek
Bazı eksiklik ve fazlalıkların nedeni de render. Olmayan çizgiler görünüp, aslında olan çizgiler görünmeyebiliyor. İlk başladığım yer sol ön kaput kısmıydı. Zaten farkederseniz bazı çizgiler mevcut orda. Logo ve plaka konusuna hiç girmeyelim Plaka ve logoyu yapmak için birsürü güzel yöntem varmış. Ben hiç kullanılmayan saçma salak bir yöntemle yapmışım
Yorumlar için teşekkürler.@mert107 ye katılıyorum. Zaten dört dörtlük bir tasarım yapabilsem 2.sınıftan üniversiteyi bırakır, çizimlere başlardım. Benim amacım kendimi geliştirmek.
-
@+24edition
Sadece eleştirmek yerine eksik olduğum kısımlar hakkında yorum yaparsanız daha memnun olurum.
Çünkü bu şekilde ne bana ne de başkasına faydası oluyor -
@aykutsal
Makine projem değil Makine Mühendisliği 2. sınıfım. Amaç çizim programlarında kendimi geliştirmek.
Zaten daha ilk yüzey çalışmam ve kesinlikle yeterli değil. -
Başka değerlendirme yapabilecek olan yok mu arkadaşlar, yorumlarınız benim için değerli -
Bendende bi kriko yolda lastiğin patlarsa işini görür
-
jantlar neden borbet değil
şaka maka becermişsin ama detaylara dikkat et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X