Şimdi Ara

Audi yeni RS5 Coupe'yi tanıttı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Almanya merkezli lider otomobil üreticilerinden Audi, RS5 Coupe'nin yenilenen yüzünü Frankfurt'ta gün ışığına çıkardı. Var olan standart modele göre 23mm daha uzun ve 6mm daha geniş olan araç aynı zamanda sportif yapısına uygun olarak 6mm daha alçak.

Yeni RS5 Coupe dikkat çekici tasarımının altında 4.2 litre hacminde 8 silindirli FSI motor bulunduruyor. 8250 devirde 444 beygir güç üreten araç 0-100 Km hızlanmasını 4.6 saniyede gerçekleştirirken güvenlik amacıyla en yüksek hızın 250Km ile sınırlandırıldığı ancak talebe bağlı olarak elektronik hız limitörünün 280Km/saate kadar yükseltilebildiği açıklandı.

4000-6000 devir/dakika bandında 430 Nm (317.15 lb-ft) tork üreten aracın güç aktarımını ise 7 iler S-Tronic şanzıman üstleniyor. Geleneksel Audi özelliği olarak Quadro dört tekerlekten çekiş sistemi ile güçlendirilen aracın güç dağılımı ise 40:60 oranlarıyla konfigüre edilmiş.

Konfor, Otomatik ve Dinamik olmak üzere üç farklı sürüş modu ile gelen RS5 Coupe'de isteğe bağlı seçenek olarak DRC (Dynamic Ride Control) sistemi de sunuluyor. İç kısımdaki dikkat çekici güncellemelerden biri de sürüş bilgi ekranına eklenen RS menüsü. Bu menü altında sürücüler tur zamanlarını görebildiği gibi yağ sıcaklığını da takip edebiliyorlar. 

Audi RS5 Coupe'nin yüksek çözünürlük fotoğraflardan oluşan galerisi; 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe
    Audi RS5 Coupe

• Tasarım mükemmel arabalardan anlamıyorum ama görünüşü gerçekten çok cezbedici.
  • Bütün arabaları birbirine benziyor artık Audi'nin, hem zaten VW grubu değil mi? Tam bir muamma, ne olacağı belli değil.
  • beyaz, siyah dururken bu rengine kimsenin para vereceğini sanmıyorum eskidendi kırmızı arabayla hava atma ( ferrari hariç) ama tasarım süper
  • araba konularında geriden geliyosun hacı

verildi: http://forum.donanimhaber.com/m_52713892/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis xvier

beyaz, siyah dururken bu rengine kimsenin para vereceğini sanmıyorum eskidendi kırmızı arabayla hava atma ( ferrari hariç) ama tasarım süper

zevk meselesi ben siyah yerine kırmızıyı tercih ederim bu araçta fakat beyaz bambaşka bir şey tabiki
  • Harikulade araba olmuş v8 R8'i dahi yenebilecek kapasite de muhteşem yapmış her zaman derim Araba Amerikan Arabası ve Alman Arabası başkadır diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Audi yeni RS5 Coupe'yi tanıttı

koltuklar akıyor kırmızı ile çok iyi kombine olmuş ama ben kırmızı rengini asla tercih etmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 15 Eylül 2011; 13:53:23 >
  • Baştaki resimdeki gibi kırmızı bir audi a5 i ben otobanda giderken gece arkamdan gelirse ve ben dikizden görürsem bunu ,sağa çekerim dörtlüleri yakarım bi sigara içer yoluma devam ederim ....

yeni m5 almak varken s5 alınmaz bana göre..
  • sabah verildi konu :)
  • ön farlar dışında pek bi yenilik görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Tasarım mükemmel arabalardan anlamıyorum ama görünüşü gerçekten çok cezbedici.

kardeşim arabadan anlamıyorsan ne işin var burda bu forumun bu konusunda takılan her kişi bir sanayi ustası bir ralli pilotu ve en popüler araçların stilistleri kadar bilgilidir ve zevk tarz sahibidir burda anlamıyorum yok işkembeden sallamak var
  • Kasa güzel ama sonuçta alman arabası almam başımı agritmaya niyetim yok benim buda normal a5 ler gibi gidip 20-30,000 kmde motor yerse sasirmam :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

araba konularında geriden geliyosun hacı

verildi: http://forum.donanimhaber.com/m_52713892/tm.htm

Fx demeden ben diyeyim,o forum haberi bu anasayfa haberi farklı,bu polemik daha evvel de olmuştu

Arabanın önünü beğenmedim geri kalanı güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 15 Eylül 2011; 16:08:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

Audi yeni RS5 Coupe'yi tanıttı
    yeni m5 almak varken s5 alınmaz bana göre..

BMW bi başka güzel tabi.
  • 10/10
  • Yemişim m5'i.

Audi her türlü alır.

Bunun gibi Audi var mı?
  • bir önceki kasası daha güzeldi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.