Şimdi Ara

audigy 2 zs & win7 ult. x86 ses düzeyi 5'ten başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta da belirttiğim gibi audigy 2 zs ses kartımı tanıttıktan sonra sesi denerken bu durumla karşılaştım.
    saatin yanından, windosun ses açma çubuğu ile 1-2-3 ve 4. seviyelerde ses yok, 5. seviyeye gelince ses başlıyor.
    daha yeni format attım belki düzelir diye ama durum yine aynı. son driver yüklü. hatta bilen bilir daniel_k nickli vatandaşın modlanmış çeşitli driverlarını da denedim, yine aynı.
    yemin ediyorum bıktım şu creativenin driver saçmalıklarından. paranlan rezil oluyorsun. iş satana kadar ama yinede vazgeçemiyorum lanet şeyin sesinden.
    realtek hd audio codec ile onboard ses kartında en ufak sorun yok. 0'da ses yok, 1 yaptınmı hemen ses geliyor.
    bilen, anlayan, başına bu durum gelipte çözen varsa lütfen yardım edebilir mi?

Ekleme: biraz önce windows updateden aldığım sürücüyü yükledim, ses çubuğu düzgün açlışıyor ama bu sürücüde de sesi bütün 5.1'e yayamama sorunu var.
    5.1 ayarlama rağmen 2.0 seslerde, winampta falan sadece sağ ve sol hoparlörlerden ses geliyor. oooooffffffffff of, kırıp atacam şu kartı en sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayluu -- 17 Mayıs 2011; 13:46:03 >

• yardım yok mu forumdaşlar?

yahu bizim paramız para değil miydi de adam gibi sürücü çıkaramıyorlar, illa xfi midir nedir aldırmaya yöneltiyorlar. verdik işte zamanında 100 küsür lira, yetmiyor mu?
    audigy 2'nin windows 7'deki sesi xp'ye göre az ve gerçekten kötü. o kadar şikayet var bu konuda ama bir çözüm yok. hiç yardım edebilecek yok mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.