Bildirim
Audigy ES ile Audigy LS arasında ne fark var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ls 2zs olmuyo es oluyo benim bildiğim tek fark bu.
ls yeni çıktı bi de -
Duyduğum kadarıyla arada sadece coğrafi pazar farkı var.
LS Avrupa pazarı, ES Asya pazarı gibi...
.oO°Oo. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mesudum
Duyduğum kadarıyla arada sadece coğrafi pazar farkı var.
LS Avrupa pazarı, ES Asya pazarı gibi...
.oO°Oo.
+1 ya sen şu audigy2 zs modunu niye yapamadın anlamadım.ya işlemcisi audigy olduğundan audigy 2 zs olur işte -
ya yaptım ben adugy 2 olarak kullanıyorum da sorun o değil. cambridge megaworks almayı düşünüyorum da onunla beraber audigy LS geliyo sanırım hediye olarak ta habgisi iyi diye bi sorıyım dedim. bi fark göremedim ben de -
Tam tersi olmasın Bende LS var ve üzerindeki yazıların neredeyse tamamı çince. (kutudaki) ES avrupa diye biliyorum ben -
bendeki es idi ve kutudaki yazılar çince. -
quote:
Orjinalden alıntı: ugur_yavuz
Tam tersi olmasın Bende LS var ve üzerindeki yazıların neredeyse tamamı çince. (kutudaki) ES avrupa diye biliyorum ben
+1 -
Doğrudur.
Bendeki LS, ve içinden Türkçe bir takım yazılar çıkmıştı. Avrupa Creative sitesinde ES mi yoktu, LS mi yoktu bilemicem şimdi. İşi olan bakıversin bi'zahmet.
.oO°Oo. -
yani aynı kart fakat farklı pazarlarda piyasaya sunuluyor o yüzden adı değişik. ne güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X