Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MOdlu driverı kullandığınızda kesinlikle wooferın levelini düşürmelisiniz.Eko yu kapatın yani flatta tutun,kullandığınız playerdada eko açmayın.96hz 24bit i de açıp birde öle deneyin.

Ayrıca wooferın yeride çok önemli.( mutlaka woofer yerde olmalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 25 Aralık 2008; 23:03:23 >
  • evet woofer çeyrekten bile az şekilde ayarladığım zaman pörtlemeye başlıyor.daha da kıssam kısık seste bass alamıyorum..woofer hem yerde hem odanın köşesinde gayet uygun yeri.bilgisayara daha önceden yüklenen codec ya da o tarz programların etkisi kalmış olabilir mi? başka bi neden gelmiyo aklıma..
  • @C4FER
    bende de x-540 var,
    en az 10 kere iki driver arasında kaldır kur yaptım hertürlü karşılaştırdım. ama x-fi extreme driverinin ses kalitesi bambaşka, orj driveri yüklüyordm ayarlıyordm hah şimdi oldu x-fi gibi işte iyi oldu ya falan diyordm kendi kendime ardından dayanamayıp modluyu yüklüyordm. aradaki farkı bir kez daha görüyordm . meğersem olmamış. olmuyorda. eq ayarlarıyla orj driver iyileştirilebiliyo ama x-fi driveri bambaşka

bass sorununa gelince, 40 hzden düşük frekansları bizim wooferimiz veremez biliyosn. o yüzden bass crossoverı aç ve 40 hz ye getir, kumandadan da tam yüzde elli de benim bass ayarım, ses kartının ses çıkışıda sonuna kadar açık. bir de böyle dene, performans alman lazım basstan böyle portlememesi lazım, ben hertürlü müzikte denedim.
  • sırf bu mod için bu karttan aldım gayet başarılı bi sonuç veriyor.tek sorun cristal menüsünü aktif yapınca bazı parçalarda uydulardan (z-5500) gelen bass biraz tuhaf oluyor.onun dışında sorun yok gayet sağlam bi mod
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuti

@C4FER
    bende de x-540 var,
    en az 10 kere iki driver arasında kaldır kur yaptım hertürlü karşılaştırdım. ama x-fi extreme driverinin ses kalitesi bambaşka, orj driveri yüklüyordm ayarlıyordm hah şimdi oldu x-fi gibi işte iyi oldu ya falan diyordm kendi kendime ardından dayanamayıp modluyu yüklüyordm. aradaki farkı bir kez daha görüyordm . meğersem olmamış. olmuyorda. eq ayarlarıyla orj driver iyileştirilebiliyo ama x-fi driveri bambaşka

bass sorununa gelince, 40 hzden düşük frekansları bizim wooferimiz veremez biliyosn. o yüzden bass crossoverı aç ve 40 hz ye getir, kumandadan da tam yüzde elli de benim bass ayarım, ses kartının ses çıkışıda sonuna kadar açık. bir de böyle dene, performans alman lazım basstan böyle portlememesi lazım, ben hertürlü müzikte denedim.

sana katılmamak elde değil... aynı ayarları bende kullanıyorum ve gayet memnunum... şu bass pörtleme olayını belli şarkılarda ve yüksek seste yaşıyorum... o da şarkının kalitesizliğinden dolayı...

• Bende kullanıorum artıkın bi ara sorun olmuştu pc filan donuodu ama anakarttan kaynaklanıomuş şuan yeni pcdeyim ve uzun süre bu modu kullanıorum tşkler sonmeztolga..

Not : Topic'i Üst konu yapsalar ii olurdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Bende kullanıorum artıkın bi ara sorun olmuştu pc filan donuodu ama anakarttan kaynaklanıomuş şuan yeni pcdeyim ve uzun süre bu modu kullanıorum tşkler sonmeztolga..

Not : Topic'i Üst konu yapsalar ii olurdu..

en çok sorun yaşayanların başında sen vardın :) sürekli bass ların böğürüyordu :) neyseki düzelmiş
  • ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIVE! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVER LINKI EKLENMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 26 Aralık 2008; 16:37:25 >
  • @sonmeztolga dostum merakla bekliyoruz yeni driveri.hemen yükleyip x540 ımla test yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4FER

@sonmeztolga dostum merakla bekliyoruz yeni driveri.hemen yükleyip x540 ımla test yapıcam

valla işin açıkçası bende merak ediyorum... inş güzel birşey çıkar :) eğer çıkmazsada eskisiyle devam :)
  • arkadaşlar biraz alakasız bi soru olacak ama bu topikte x540 kullanan çok olduğu için yazdım
    benim masadaki yer sıkıntısından dolayı merkezi hoparlörü duvara bağlamayı düşünüyorum
    yalnız hoparlörün arkası duvar için uygun değil.aranızda duvara bağlayabilen oldu mu merkezi hoparlörü?
  • yeni driver mı geldi?
    ne farkları warmış
    hemen kuralım mı

kuran war mı izlenim yazsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuti -- 27 Aralık 2008; 0:36:12 >
  • Şu anda driver iniyor.20 dk içinde kurmuş olurum farklar hemen belli olacak gibi ise burada paylaşırım birazdan.Ayrıntılı farkları yarından itibaren gündüz vakti sesi fazla açabileceğim için iletirim.
  • İlk olarak konsol menüsünde simgelerin yeri değişmiş biraz.Onun dışında soundfont bank eklenmiş.Bunlar dışında görünüşte bi değişiklik yok.Ses konusuna gelirsek gece geç saat olması nedeniyle sesi çok açamadım ancak denediğim parçalara göre bir iyileştirme söz konusu gibi bass konusunda düşük ses performansı artmış gibi sesteki tizler eskisinden biraz daha iyi gibi geldi.Daha önce tıslama şeklinde olan tizler biraz daha gerçekçi bi hal almış gibi.Şimdilik bu kadar yarın gündüz yapacağım denemeleri burda paylaşırım...
  • ben de kurdum, bass sekmesinin yanındaki advanced sekmesi gitmiş, ordna on speakerları kısabiliyordk. EnigM@ sende çıktımı o menü?

onun haricinde bazen gta 4 te oyun kilitleniyordu onu yapmasın, sh 5 de 5.1 çalışsın başka bişey istemem.
    ses iyi gibi. saat geç olduğundan ayıntılı test yarına yapılacak :)
  • Evet gitmiş fark etmemişim kullanmadığım için görmedim.Eğer takılma giibi bi problem yaşarsan 96hz 24 bit ayarını orjinal haline getirip dene birde.(16bit-48hz)Umarım yaşamazssın.şu an geç saat olduğu için mi bilmiom ama.Bass da bir boğulma vardı az bişey sanki o gitmiş gibi belkide bana öle geliyor.Ama eski driverda basslar daha uzundu(olması gerekenden daha uzun) tizler çatlıyordu sanki bunda öle bir durum yok.Bakalım aynen bnde yarın yapacam yuksek ses testlerini.:))
  • dostum senin kullandığın eko ayarları bu şekilde mi?

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Öncelikle sana önerim crossoverı kapatman.Sonra ekolayzırı ya kapat yada aşağıda vereceğim resimdeki ki gibi yapman.Onun dışında master volume %80 de wave ayarıda %70 de olasunı.sub leveli an latın biraz üstünde tut.Ayrıca subwoofer nerde duruyor.Çünkü subwooferın konumuda bass sesleri etklimekte hatta ciddi bir şekilde.Ayrıca o menude en sondaki yerdeki ayarı da 96hz-24bit yapman.

Kullandığın playerda da ekolayzır ayarın kapalı olsun sadece ses kartınınkini kullan kullanacaksan.

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

edit

yeni driveri ben dün gece kurabildiğim için hiçbirşey deneyemedim... sadece fark ettiğim sound font bank programı eklenmiş... bakalım seste bir değişiklik algılanacakmı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 27 Aralık 2008; 9:27:00 >

• Ben şu anda bütün eko ayarlarını kapttım hem ses kartından hemde kullandığım playerda flat olarak kullanıyorum.Jetaudio programını kullandığım için proramın özelliklerinden bass ve tizler istediğim gibi şu anda(x-surround ve bbe efekti sayesinde.)Programda ek olarak dedğin gibi sadece sound font var.Bakalım yavaş yavaş deniyorum bende.Filmlerde nası performans verecek bakalım.
  • 10 kere indirilme limiti getirilmiş yenileyebilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 27 Aralık 2008; 22:52:22 >
  • X-Fi Pro Elite için en son driver ı kurdum.
    Ses de artış var, kolonları(Z-5500) kısmak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.