Bildirim
Audio CD nin şarkı isimleri olmazmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
olmadığını sanıyorum.
Yani track sektör gibi bişidir.
mp3 çalanlar ise özel bi dekoder gibi bişi kullanır o yüzden olabilir -
Yanlış bilmiyorsam Nero da Audio cd yaparken şarkılara isim verme(artist,tracc name) gibi bir olay var ama ben hiç denemedim çünkü müzik setim bu olayı desteklemiyor -
simirna yanlış biliyosun audio cd de adlandıramassın parçaları... -
Aslında simirnanın demek istediği Neronun isim ekleme fonksiyonu. Ama bu özellik audio CD lerdeki şarkılara ad yazmak için kullanılırmı bilemiyorum. -
Doğrusu bende emin değildim ama deneme şansım olmadığı için kesin birşey diyemedim.CD text olayı değilmi bu? -
Audio CDlerde doğrudan şarkı isimleri yer almaz..
Ama uluslararası Audio CD Seri num. arşivi CDDB den eldeki CDnin serisine göre otomatik olarak tüm bilgiler alınabilir..(kopyalarda bile geçerli..) -
Mediaplayer'ı aç. Cd'yi tak. Otomatik olarak mp cd'yi calmaya başlar ve eğer internete bağlıysan albüm bilgilerini indirir. Bundan sonra herhangi bir programla cd'yi mp3 yapmak istediğinde direk olarak şarkı isimleri yazılıp gelecektir. -
arkadaşlar yalnız erd_eru 'nun sorununa çare yok çünkü Disk Man 'de dinlemek ve isimleri görmek istiyor...yani şu anda olanaksız ama diğer söylediğimiz bütün çözüm yolları diğer sorunların cevapları...[:o)]herkeze teşekkürler[:o)]...
-
Brotherhood haklısın. netfaresinin dediği gibi internete bağlıyken audio cd nin parça isimleri mediaplayerda veya CDex gibi programlarla ortaya çıkıyor. Ama benim sony çalarken isimleri trak 1-2-3 gibi gösteriyor.
Audio CD yi taktığımız zaman PC de (Win98) MediaPlayer çalıcı devreye giriyor. Notebookta ise (WinME) WinAmp. İşyerinde (NT4.0) MediaPlayer ve WinAmp ın ikisi de var ama hiçbiri devreye girmiyor, gösterince çalıyor. Bu ayarları nasıl değiştiririz? -
nero ile audio cd hazırlarken ayarlardan şarkı isimlerini değiştirebiliyorsun. audio cd seç write cdtext on cdyi işaretle, istersen albüm ismini de yaz okeyle.attığın listedeki her şarkı üzerine çift tıkla şarkı isimlerini teker teker gir. şarkıcı isimleri bazı modellerde çıkmıyor. O zaman şarkı ismi kısmına şarkıcı-şarkı yaz. olur herhalde. -
Bir deneyeyim bakayım. engurucuklunun üstünde winamp ve media player ile ilgili birşeyler söyliyecek arkadaş var mı?? -
abi siz erd_eru nun sorununu anlamamışsınız ki adam discman de görmek istiyor isimleri arkadaş benim bildiğim kadarı ile senin derdinin çözümü yok kolay gelsin... -
Diskmanda şarkı isimlerini göstermek söz konusu değil. Bunu yapan diskman piyasada bildiğim kadarı ile yok. MD'lerde dediğin sistem var ama ondada isimlerini sen yazıyorsun. Otomatik olarak mp3lerdeki gibi belirmiyorlar. -
aslında ben de bunun neden yapılamadığını merak ediyorum.
şu varolan cda formatını belli bir firma mı çıkardı ki? -
yaw erd_eru, audio cd'yi yazarken yapabilirsin. senin müzik seti de okuyormuş.. CD TEXT denen olay bu işte.. şarkının adlarını şarkı maviyle işaretlenmişken F2 tuşu yardımıyla şarkı adlarını düzenle, sonra yaz:) müzik setine tak ve adlarını gör:) bukkadar:) -
doğukan bu olay müzik setine bağlı mı? ayrıca kaydedilecek cd nin de cd text i desteklemesi gerekiyo sanırım.
bendeki aiwa nsx-s307 bu olayı desteklermiki acab.(rds'li) -
dogukan ben şarkı isimlerini tek tek düzenledim sonra BURN....
ama nafile bilgisayarda bile audiotrack 1-2-3-4.....olarak
görünüyor...
bunun bir çözümü olmalı... -
audio cd lerin bazılarında şarkı adları yazar -
quote:
Orjinalden alıntı: starway
audio cd lerin bazılarında şarkı adları yazar
dogrudur. cdx de audio cdyi mp3 e cevirirken isimler kendiliginden cıkıyo.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X