Şimdi Ara

audio kalitesinde ses sıkıştıran format

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piyasa bi yığın ses sıkıştırma formatı var. mp3, mp3 pro, wma, ogg, vs gibi. soru şu:

yulardaki (ve adı geçmeyen öteki) ses formatları arasında audio cd kalitesinde ama en az yer kaplayanı hangisidir?

saygılar

• mp3 tabi ki başı çeker mp3 pro sonra mp4 olması lazım sonra da ogg.Wma'yı o kadar övüyolardı ben o kadar beğenmedim.
  • arkadasım en az yer kaplaması için ses kalitesini düşük olmnası gerekio..Onunİçin Wave Lab 5.0 kullanacaksın ...64 kbit yaparsan mp3 u ozaman az yer kaplar.Mp3 Playerdada Mantık Böyledir.kalite düştükçe fazla şarkı atarsınız playera

saygılar......
  • easy cda kullanıyorum ben gayette memnunum..

cubase de de canım sıkıldıgında ekolayzırıyla-veya yüksekliğiyle oynuyorum böyle yani..
  • itunes la entegre çalışan audio encoder ı apple lossless formatında bi şarkıyı sıkıştırma yapmadan audio cd deki büyüklüğünün yarısına indiriyor.başka da bildiğim yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurz

itunes la entegre çalışan audio encoder ı apple lossless formatında bi şarkıyı sıkıştırma yapmadan audio cd deki büyüklüğünün yarısına indiriyor.başka da bildiğim yok...

yani bi track 45 gibiyse 24.5 falan yapıyor he o da güzelmiş ya.
  • ben wma ve ogg yi tutuyorum valla ayrıca kısa zamanda yer kazancı için mp3 lerimi wma ya da ogg ye çevirmeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.