Bildirim
audio kalitesinde ses sıkıştıran format
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mp3 tabi ki başı çeker mp3 pro sonra mp4 olması lazım sonra da ogg.Wma'yı o kadar övüyolardı ben o kadar beğenmedim. -
arkadasım en az yer kaplaması için ses kalitesini düşük olmnası gerekio..Onunİçin Wave Lab 5.0 kullanacaksın ...64 kbit yaparsan mp3 u ozaman az yer kaplar.Mp3 Playerdada Mantık Böyledir.kalite düştükçe fazla şarkı atarsınız playera
saygılar...... -
easy cda kullanıyorum ben gayette memnunum..
cubase de de canım sıkıldıgında ekolayzırıyla-veya yüksekliğiyle oynuyorum böyle yani.. -
itunes la entegre çalışan audio encoder ı apple lossless formatında bi şarkıyı sıkıştırma yapmadan audio cd deki büyüklüğünün yarısına indiriyor.başka da bildiğim yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: onurz
itunes la entegre çalışan audio encoder ı apple lossless formatında bi şarkıyı sıkıştırma yapmadan audio cd deki büyüklüğünün yarısına indiriyor.başka da bildiğim yok...
yani bi track 45 gibiyse 24.5 falan yapıyor he o da güzelmiş ya. -
ben wma ve ogg yi tutuyorum valla ayrıca kısa zamanda yer kazancı için mp3 lerimi wma ya da ogg ye çevirmeyi düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X