Şimdi Ara

Audio Technica CKS 1100 SIfırdan farksız-SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kulaklık Yurt Dışından Forumda uzun zamandır kulaklık satan kardeşim Yahya(Clinteastwood1981) tarafından getirtilmiştir.

3-4 gün denenmiş ancak kulaklık ses karakteri hoşuma gitmediğinden (ben bass düzeyi daha yüksek kulaklıklardan hoşlanıyorum) satışa çıkarılmıştır.

Hiçbir sıkıntsı bulunmamaktadır.Kutusuyla olduğu gibi kaldırılmış kullanılmamıştır.

850 TL ye alınmıştır 700 TL'ye pazarlıksız bırakılacaktır.

Kulaklık forumda sobotta nickli kullanıcıya satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niskaji -- 19 Nisan 2019; 15:9:13 >

• Yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum. Bass'lar herkesi memnun etmeyebilir. Ama kötü de değil.

Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum. Bass'lar herkesi memnun etmeyebilir. Ama kötü de değil.

Hayırlı satışlar.
    Kalitesi konusunda sıkıntı kesinlikle yok. Bas hiç yok da değil. Benim için yeterli değil sadece :) Teşekkürler
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

Kalitesi konusunda sıkıntı kesinlikle yok. Bas hiç yok da değil. Benim için yeterli değil sadece :) Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hangi sistemde dinlediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hangi sistemde dinlediniz.

Alıntıları Göster
    Iphone XS Max ile dinledim.Özel bir Mp3 Player vs benzeri bir sistem kurmadım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

Iphone XS Max ile dinledim.Özel bir Mp3 Player vs benzeri bir sistem kurmadım yani.

Alıntıları Göster
    O zaman kulaklığın basslarını hiç duymamışsınız.Ben pc ses kartı ve amfi ile denedim.Güzel bir eko ayarı ile baya baya iyi basslar aldım. Hem de öyle sert basslar değil, derin ve uzatan giçlü basslar.Benim şu ana kadar aldığım en iyi kulaklık bu model olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

O zaman kulaklığın basslarını hiç duymamışsınız.Ben pc ses kartı ve amfi ile denedim.Güzel bir eko ayarı ile baya baya iyi basslar aldım. Hem de öyle sert basslar değil, derin ve uzatan giçlü basslar.Benim şu ana kadar aldığım en iyi kulaklık bu model olmuştur.

Alıntıları Göster
    Doğrudur. Ben herhangi bir taşınabilir Amfi yada benzeri sistem toplamayı düşünmüyorum. Telefonuyla müzik dinleyen birisiyim. O anlamda yanlış bir tercihte bulunmuş olabilirim.

Ancak kulaklığı satın aldığım kardeşim de bu konuda oldukça bilgili bir arkadaş ve kendisi de bu kulaklıkları neyle kullanacağımı sorduğunda iphone Xs Max'in ses çıkışının yeterli olacağı yönünde fikir bildirmişti. Ayrıca ben kulaklığı kullandığım Macbook Pro ve Bilgisayar kasamda da denedim. Sonuç değişmedi. Ha kullandığım kasada ses kartı harici bir ses kartı değil o ayrı.

Kulaklık zaten kötü bir kulaklık değil. Sadece bana uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niskaji -- 9 Nisan 2019; 15:31:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.