Şimdi Ara

Satılık Marantz pm 6005 stereo amfi - 1300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Marantz pm 6005 stereo amfi - 1300 TL
    Daha üst seviye bir stereo amfiye geçiş yaptığım için 1,5 sene önce Almanya Saturn'den aldığım Marantz pm6005 stereo entegre amfimi satıyorum.
    Amfinin kendi kutusu, köpükleri ve poşetleri mevcut. Yani orijinal paketi ile gönderilecektir. Ve de ekteki fotolar ürünün kendi fotolarıdır.

Ürün giriş seviyesi diğer amfilere göre daha canlı ve detaylı çalan bir amfidir. Özellikle vokal ağırlıklı müziklerde denediğim denon ve onkyo markalara göre daha başarılı. Dahili phono katı da diğer markaların giriş seviyelerine göre çok daha iyi.

Ayrıca içindeki dahili DAC sayesinde TV, PS4 yada medya oynatıcı gibi dijital ses çıkışı olan cihazlarınızı da direkt amfinize bağlayıp gayet başarılı bir ses alabilirsiniz. Bu seviyedeki bir harici DAC için en az 100 $ daha verilmesi gerekiyor.

Ürünün diğer detaylarına alttaki linkten bakabilirsiniz.https://www.marantz.co.uk/uk/products/pages/productdetails.aspx?catid=hifi&subcatid=amplifier&productid=pm6005

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• merhaba, mesaj atabilir misiniz görüşelim. ben pm atamadım browser probleminden dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marantz ın müzik kalitesi ayrıca dac lı oluşu ve fiyat açısında uygunluğu ilanın cazibesini arttırmış accuphase imi satarsam düşüneceğim bir amfi hayırlı işler hocam ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.