Şimdi Ara

P4 3.0 Ghz+AGP Ekran kartı+IDE HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Eski kasamda kullandığım bilgisayar parçaları satılıktır.Parçalarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır.HDD için Tarama resimleri en kısa zamanda konulacaktır.

Intel® Pentium® 4 Processor 530/530J supporting HT Technology = 30 TL
    (1M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB) İşlemci

1GB G.SKİLL DDR PC3200 CL3-4-4-8 RAM (Sorunsuz) = 15 TL Forumdan ramazandeveli nickli Ramazan bey'e satılmıştır

1 adet G.SKILL 1GB DDR 400 mhz CL3-4-8 PC3200 RAM = 15 TL Forumdan ...DeAtH... nickli kardeşime satılmıştır

Sapphire ATI RADEON 9550 256 MB 128 BİT AGP 8X Ekran Kartı (Sorunsuz) = 30 TL Forumdan CARCİBO nickli Anıl bey'e satılmıştır

250GB Seagate Baracuda 7200 rpm HDD (Eski kasamda sistem yüklü olan sorunsuz HDD) = 45 TL Forum dışına satıldı

Kargo alıcıya ait .Ankara içi elden teslim edebilirim.Alıcılarına şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niskaji -- 15 Mart 2014; 22:16:36 >

• Fena değil.

Takip
  • hdd bile hala satılmamış mı ? garip. bence parça satış olarak fiyatlar fena değil ama ram için 30 tl ben vermem. 10 tl'ye hemen alırım ama daha fazlası için emin değilim. kargo olmasa 15 tl derdim.
  • ralfuser R kullanıcısına yanıt
    2 tane 1GB RAM için 10 tl mi verirsin?:) neysee neyseee...
  • ben 10 tl değil 15 tl veriyorum kargo var, sen 10 tl alıyorsun... sıfırı 35 tl değil mi 2 gb ramın ? mesele ram olunca hemen sıfır fiyatı yapıştırıyorsunuz. neysee neyseee...
  • bir pmde benden
  • PM cevaplandı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 TL için çıkan tantanaya bak. Kaç yaşındasınız Allah aşkına Ürünler uygun fiyatlı kimse tantana yapmasın bosuna. Hayırlı Satışlar !!
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Tartışma en azından benim adıma 15 tl den çıkmadı zaten.Arkadaşın tutumundan kaynaklandı.Biri bazen damarınıza basınca yaş filan düşünmüyorsunuz o anda.Hayırlı satışlar dileğiniz için teşekkür ederim.
  • ankaradayken görseydim keşke ilanınızı bana 1gb ddr ram lazım fakat kargosu fiyatı kadar tutuyor zaten takipte kalayım
  • Ağzı olan konuşuyor kardeşim .. Fiyat belli . Alan alır almayan almaz. Boş konuşmanın manası yok ,iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

Tartışma en azından benim adıma 15 tl den çıkmadı zaten.Arkadaşın tutumundan kaynaklandı.Biri bazen damarınıza basınca yaş filan düşünmüyorsunuz o anda.Hayırlı satışlar dileğiniz için teşekkür ederim.

hayırlı satışlar olsun ddr ram üretilmediğinden pahalı. Satıcı arkadaşın fiyatı normaldir bilemyen arkadaşlar ddr 3 ram sanmasın bunu
  • carter17 kullanıcısına yanıt
    Nasip.Haklısınız Kargoyla fiyatı yüksek gelebilir.Gerçi PTT Kargo ile yollanırsa çok da tutacağını sanmıyorum.Ama dediğim gibi kısmet.
  • sAmet-labs S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkür ediyorum:)
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.Yorumunuz için teşekkür ederim
  • DDR 1gb ram e 10 lira teklif eden arkadaş bana bir kamyon getirsin 10 liradan :) olucu mezarcı falan değil başka bisi bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41jesus 4 kullanıcısına yanıt
    boşver hocam ya konuşuyo işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41jesus

DDR 1gb ram e 10 lira teklif eden arkadaş bana bir kamyon getirsin 10 liradan :) olucu mezarcı falan değil başka bisi bunlar.

+1 "41jesus" arkadaşımız cok dogru söylemiş Harbiden :) Fiyatlar oldukca normal Boş yere satıcıyı Üzmeyin hayırlı satışlar
  • mjdtcyln kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.