Şimdi Ara

Audio Technica CKS77 Mercek Altında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr de alabileceğimiz düzgün bir yer var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audio Technica çok iyi bir marka 4 yıl önce CKS70 aldım halen kullanıyorum hayatımda kullandığım en uzun ömürlü kulaklık oldu

• CKS77X hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Üst frekans düşük kalmış

• http://forum.donanimhaber.com/m_58303205/tm.htm buradan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 3 ay önce aldım hala kullanıyorum

• DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Sezer bey merhabalar;

Sezer bey ben size teşekkür ederim. bu konu genel olarak hep gerilerden geliyordu ama bazı kişiler için kulaklık ve ses kalitesi bir telefon yada vb bir elektronik cihaz gibi çok değerli.. sayenizde de bizler de sizden bişiler duydum kıyaslama yapabildik. bu anlamda size kimsenin yapmadığın yapıyorusnuz ayrıca küçükte olsa size ve DM ye bir katkımız olduysa buda gururlandırıyor...

:) çok mu duygusal oldu yahu..

iyi çalışmalar

Not: PX-95 içinde güzel olmuş.. hep çalışmalarınızı bekliyorum. AEO'lun... :)
  • 2,5 saat önce kargodan geldi, hiç düşünmeyin alın, teknik kısmı bir yana gerçekten keyifli bir kulaklık bayıldım.

• Slm Sezer Hocam.Ben 2 haftadır kulaklık araştırıyorum ve açıkcası kararsız kaldım.Araştırmalarıma göre ATH markası ön plana çıktı ama hangi modelden alıcağıma bir türlü karar veremedim.Öncelikle ben bass ağırlıklı müzik dinlemeyi seven birisiyim ve bassların davula vurur gibi ses çıkmasını istemiyorum.Daha içten,daha etkili olsun istiyorum.Yani bi electro müzik dinlediğimde beni alıp götürsün.Eğer varsa bana böyle bir kulaklık tavsiyen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bütçemde 200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert Statistician -- 9 Şubat 2015; 17:06:11 >
  • PHILIPS SHQ3200/10 Bu modeli incelemeniz hoş olurdu.

• İnceleme için teşekkürler :) Sony mdr-1r incelemesi de yapacak mısınız?

• hocam önceden cx 200 vardı shennheiser teki bozulunca 3-4 aydır , lg g2 kulaklığı ile müzük dinlemeye başladım. cx 200 Street ten
    sonra çok büyük fark hissedecekmiyim yoksa cks 99 almam daha mı iyi olur ? bu arada cks77 140 tl, cks99 180 tl fiyat olarak beni zorlar bir kulaklığa 180 tl vermek.
    bozuldum mu moralmen çökerim

kardeşim 180 tl ver 5 sene kullan pişman olmazsın

bunları deneyecek bir yer olsa denesek öyle bir şey de yok ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustin

hocam önceden cx 200 vardı shennheiser teki bozulunca 3-4 aydır , lg g2 kulaklığı ile müzük dinlemeye başladım. cx 200 Street ten
    sonra çok büyük fark hissedecekmiyim yoksa cks 99 almam daha mı iyi olur ? bu arada cks77 140 tl, cks99 180 tl fiyat olarak beni zorlar bir kulaklığa 180 tl vermek.
    bozuldum mu moralmen çökerim

kardeşim 180 tl ver 5 sene kullan pişman olmazsın

bunları deneyecek bir yer olsa denesek öyle bir şey de yok ki ...

Dostum deneyecek yer olsa bile kaynak çok çok farkettiriyor. Bende de Cx200 var, mobil cihazlara (iphone/ipad/s6) bağlayınca baslar sıfır neredeyse. Ama pc'de x-fi ses kartıma bağlayıp equalizer ayarını da yapınca
    çok derin bass veriyor ve daha yüksek ses veriyor. Sanırım mobil olarak aynı sesi alabilmek için dahili amfili flac player'lardan satın almak gerekir. Sadece kulaklıkla kaliteli müzik keyfi olmuyor yani.

• gustin kullanıcısına yanıt
    G2 ile uzun süre CKS77 kullandım :)
    2 3 yıl içinde telefonu değiştirme imkanın varsa veya düzgün bir DAP alma imkanın varsa CKS99 alabilirsin...
    G2 ile kullanacaksan CKS77 yeterli hatta yeni clr5(90 tl) ler mi ne gelmişti desilver ile eastwood a, onlara da bakabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

G2 ile uzun süre CKS77 kullandım :)
    2 3 yıl içinde telefonu değiştirme imkanın varsa veya düzgün bir DAP alma imkanın varsa CKS99 alabilirsin...
    G2 ile kullanacaksan CKS77 yeterli hatta yeni clr5(90 tl) ler mi ne gelmişti desilver ile eastwood a, onlara da bakabilirsin...

Hocam ben cks77, xduo2 alacağım onunla kullanacağım.

xduo2 yi kullandığımda, cx200 ile cks 77 arasında çok fark olacak mı ? eğer cork fark hissetmezsen cks 99 mu al dersin ?

ben cx200 streeet cowon f2 ile dinledim .

çağ atlayamadık kulak olarak , bu sefer iyi olacak inşaallah
  • gustin kullanıcısına yanıt
    cx300 yerine bile Cks77 tercih edilmeli; bass önemli ise cks99 alabilirsin, CKS77 nin bass ları yumuşak kalıyor...
    Kardeşimde aslında cx200 vardı da bir türlü kullanma şansım olmadı ama malzeme kalitesi olarak CKS77 nin yanından bile geçmiyor, tek artısı küçük olduğu için yatarken falan müzik dinleyebilirsin...

Sony MDR-XB30EX i övüyordu çoğu kişi Bass için bu da tercih edilebilir...

http://www.oguzhankara.com.tr/

buradan bir bak istersen incelemelere :)
  • cepte çabuk bozuluyor ath kulaklıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bass önemli ise cks99 alabilirsin, CKS77 nin bass ları yumuşak kalıyor...

kendi paylaştığın inceleme linkinde bile esas cks99'un yumuşak kalacağı açıkça yazılmış. cks77 piyasanın en güçlü baslarından birini ihtiva ediyor. cks99 tizleri geliştirilmiş, baslardan kırpılmış bir ürün.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Bu adamı dinleyin gerisi boş bana cks77 aldırttı ve şuan çok memnunum.Tekrardan teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    özel mesajına cevap veremiyorum "üye özel mesaja izin vermiyor" hatası çıkıyor. geçmiş olsun kulaklığın temassızlık yapmaya başlamış, 77x ve cks990 hakkında kısaca incelemeler bölümünde yazdım (link). cks77-beta hala en iyi ortalamayı koruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaziyetu

özel mesajına cevap veremiyorum "üye özel mesaja izin vermiyor" hatası çıkıyor. geçmiş olsun kulaklığın temassızlık yapmaya başlamış, 77x ve cks990 hakkında kısaca incelemeler bölümünde yazdım (link). cks77-beta hala en iyi ortalamayı koruyor.

Aynen hocam ya bir iki aydır sağda ses kısıklığı vardı demek bundanmış kabloyu hareket ettirince ses geliyor ama öyle tutmak imkansız bayağı da memnundum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.