Bildirim
Audio Technica CKS77 Mercek Altında
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Frekans tepkisi: 5 - 25 khz
Böyle bir frekans yok (5hz), var ama insan kulağının duyabileceği bir frekans değil.
O frekansda ses veren müzik aleti de yok, olsa da duyamayız.
Tamamen pazarlama satış yalanıdır, koca koca firmalar da bunu yapmaktan vazgeçmediler, yazık.
-
İnceleme için teşekkürler.
-
kaymak gibi dinlemek nasıl oluyor hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
: D pürüzsüz -
Frekanslar zaten hep teorik olarak yazılır, deney sonucu yazılmış olabileceğini düşünmüyorum. Bir de aralık belirtmek için illa da insan kapasitesini dikkate almak gerekmiyor, duyamadığımız sesleri de verebiliyor olabilir(Yok böyle bir dünya aslında ama). Ek olarak dip frekansı 5 Hz olmalı tabii, yoksa bass adına bir şeylerden bahsetmemiz mümkün olmazdı :)
-
İnceleme için teşekkürler.İnş devamı daim olur bu incelemelerin..
-
Belki duyamazsın ama titreşimi kulağında hissedersin
Bu değer verdiği sesi değil kulaklığın kabiliyetini gösterir ve bu nedenle yazılır.
Olay aslında şuna benzer: Bugatti 410km hız yapar ama genellikle hacı muratla aynı yolda 90KM hızla gider, çünkü bir limit vardır. Kulağımızın limitleri var diye kulaklığın limitlerini kısmak olmaz
Bilmeyenler için bir not ekleyeyim:
Düşük frekanslar BASS ses çıkarır, yüksek firekanslar tiz ses çıkarır. Midler ise Biraz daha baslara yakın ama ortada bir yerdedir.
insanların çıkardığı ölçülmüş frekanslar ise 85-1100 Hz arasıdır. Telefonların mikrofonları veya iyi bir vokal mikrofonu hatta telefonların ahize hoparlörü de genellikle bu frekans aralığına kısıtlandırılmıştır kiiiiii insan sesi frekansı dışındaki frekanslar filtrelenmiş olur.Eğer kısıtlandırılmış olmasaydı telefonla konuşurken 1100 hz ile 20000 HZ arasındaki çevre seslerini de telefondan duyardık.
-
İnceleme için teşekkürler Sezer.
Uzun süredir kullandığım CKM50'nin kablosu koptu kopacak. Onun yerine şimdilik uygun fiyatlı bir alternatif arıyorum. Cowon üzerinden equalizer ayarı da yapacağımı hesaba katacak olursan CKS77'nin metal müzik için gideri var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: draconist
Frekans tepkisi: 5 - 25 khz
Böyle bir frekans yok (5hz), var ama insan kulağının duyabileceği bir frekans değil.
O frekansda ses veren müzik aleti de yok, olsa da duyamayız.
Tamamen pazarlama satış yalanıdır, koca koca firmalar da bunu yapmaktan vazgeçmediler, yazık.
Yalan. Sentetik muzik kaynakları ne istersen onu verir, elektronik müziklerde 5hz olabilir, bu hızda titreşebilir, bunun sana faydası olmayacağı gibi 5hz verebilirken 20hz yazmakta aptallıktır. O zaman bu aralıklara bakmanın saçmalık olduğunu çıkarabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metal dinlerken üzer seni. Sennheiser Pcx 95'e bir bakabilirsin oldukça tatlı. Şu an kullanıyorum oldukça keyf aldığımı söyleyebilirim. Yada Sony xba 2 alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Sezer
Metal dinlerken üzer seni. Sennheiser Pcx 95'e bir bakabilirsin oldukça tatlı. Şu an kullanıyorum oldukça keyf aldığımı söyleyebilirim. Yada Sony xba 2 alabilirsin.
Uzun saçın en büyük düşmanı neckband, o yüzden pcx95 mecburen eleniyor. Xba2'ye göz atayım biraz, eyvallah.
Öyle deme bir zamanlar benim de uzundu : D Üzülüyorum! -
şu incelemeler 3-5 ay önce olsaydı ya :)
çok faydalı olduğunu düşünüyorum.. teşekkürler...
-
Sezer bey elinize ağzınıza sağlık..
kulaklığı bu şekilde sizde görmek ve yorumlamanız için ayrıca teşekkürler.. CKS çok araştırmıştım ve dediğiniz gibi telli calgılarda güzel oluyor...
Ayrıca kulaklık alırken size mesaj atsak tavsiyeleriniz alabiliriz değil mi?
:) kolaylıklar gelsin...
iyi çalışmalar
-
Konu yanlış yerde. Şikayet ettim.
Audi Technica diye okudum -
Kulaklığı gönderdiğiniz ve arkadaşlarımızın yararını düşündüğünüz için canı gönülden teşekkür ederim. -
Ufak bi hastalığım var umarım sonuçlar iyi gelir. Ona göre devam ederim. Hepinize bu güzel yorumlar için teşekkür ederim. -
"Kaymak gibi" "Patlamadı"
Benim anladığım dil bu işte :D
Bu tür kulakiçi kulaklıkların da yapıları itibariyle 'beyne yolculuk' yapacaklar gibi bir havaları var; kulağı delip gidiyor içeri herhâlde :P
LG G2'nin Quad Beats kulaklıklarını bırakma vakti geldi gibi, bu cihazı listeme aldım.
Teşekkürler :)
Benzer içerikler
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- telegram numarasız hesap açma
- snapchat st ne demek
- afk ne demek
- hatasız çeviri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X