Şimdi Ara

Audio-Technica M50X Referans Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Audio-Technica M50X Referans Kulaklık

Kulaklığın ilk sahibiyim, Amerika seyahatim sırasında Amazon'dan satın almıştım. Kutusu ve faturası ne yazık ki durmuyor. Kendi deri çantası ve yine kulaklığa ait üç adet bağlantı kablosu ilk günkü gibi duruyor, herhangi bir sorunları yok. Kulaklığın kendisinde kullanıma bağlı kafa bandında soyulmalar mevcut, uzun süreli kullanılan her kulaklığın problemi. Amazon Türkiye'den yaklaşık 1.000TL'ye kafa bandı ve kulaklık pedlerini sıfırıyla değiştirebilirsiniz. Kulaklık oldukça konforlu, uzun süredir kullanıyorum özellikle müzik dinleyecekseniz çok temiz ses veriyor. Donanımsal veya fiziksel herhangi bir eziği, çiziği, çalışmayan aksamı yoktur.

Dileyenlere istediği şekilde video, fotoğraf vs. paylaşabilirim, sorun değil.

Kargo alıcıya aittir.

Fiyat: 3500TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Van Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.