Şimdi Ara

Auidi Q3 vs VW Tiguan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun. Hocam ayıptır sorması ne işle meşgulsunüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 24 Haziran 2016; 11:14:17 >
  • Sağol Hocam. Daha iyileri sizlerin olsun.

Avukatım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın kullanıcılar için Q3 daha pratik. Boyut olarak bakıldığında Tiguan'ın muadili Q5.
    Liste fiyatı 138 gözüküyor Q3 için. Tamam Audi'ler liste fiyatından pek gitmiyor ama A4 ile farkı 6bin sadece. Q3 biraz aşırı fiyatlandırılmış duruyor. Yoksa kullanım kolaylığı açısından Q3 kadınlar için daha tercih edilesi bir araç.
  • tiguandaki dsg sorun çıkarmaz, yağlı tip kullanılıyor. golf ve passatlardaki dsg'den farklı. bilip bilmeden sallamayın
  • caldexter kullanıcısına yanıt
    Üstad selamlar;

Haklısınız Tiguan boyut olarak Q3 den daha büyük fakat Q5 in muadili değil diye düşünüyorum ben.

Q5 D-SUV, oysa Tiguan C-SUV.

Kaldı ki Tiguan ın malzeme kalitesi ve yalıtımı rakiplerinden iyi olsa da, VW Grup içerisindeki kardeşi Q3 premium segmentte ve gerçekten hissettiriyor bunu.

Açıkcası ben de almayı isterdim Tiguan, çocuklu bir aile için aslında daha uygun(arka koltuk genişliği, diz mesafesi, tavan yüksekliği, hele bagaj boyutları) ve aksesuar olarak daha oyuncaklı(hastasıyım dijital gösterge panelinin) fakat karaborsacı galerilere fazla para vermeyi istemedim.

Yoksa 1.4 TSI Highline gayet alınabilir.

• John Shepard kullanıcısına yanıt
    O konuda bir itiraz yok tabii. Audi-Vw-Seat vs birbirlerinin muadili değil. Ben sadece boyut açısından muadil demek istedim. Bazıları kaliteye bakar, bazıları ucuz olmasına, bazıları gösterişli olmasına. En iyi seçenek kişiseldir bu yüzden. Q3 de çok keyifli bir araç hayırlı olsun size.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan ki araç qq. İlk piasaya sürüldüğünde almışlardı. Visia paketti artık biraz daha konforlu araçlar istiyorlar.

• Tucson da düşünebilirsin

• Bayilerde bulabilirseniz Tiguan 1.4 tsi highline baya güzel olmuş.
    Özellikle koyu renk bir kırmızısı var, bayanlara da çok yakışır.
    Ama fiyatı gereksiz pahalı diye düşünüyorum.
    Aracın içi Golf'le aynı, o kadar para verdikten sonra dizel otomatik full Kadjar, turbo benzinli Tucson gibi araçlara da bakılabilir.
    Sadece ikisi arasından tercih yapacaksanız benim oyum yeni Tiguan'a.

• Tiguan da yağlı tip DSG, Q3 ün kuru tip stronic sanzimanindan çok daha dayanıklı. İkisi arasında Tiguan alırdım net.

• doktor_o D kullanıcısına yanıt
    BMW nin motor ve şanzıman olarak Audi den daha üstün olduğu söyleniyor ve piyasa söylüyorsa doğrıüudur ama Audi stronic de DSG nin iyisi. X1 in Sürüş pozisyonu çok SUV gibi değil ama Q3 daha kalıplı ve Sürüş pozisyonu güzel. Ben X1 i pek beğenmediğim için Yine de Q3 diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar'da düşünülebilir aslında hem motoruyla hem şanzımanıyla vw,audi den üstün diye düşünüyorum.Tasarımda gayet düzgün bir bakın derim.
  • ben yeni olması sebebiyle tiguan seçerdim
  • au idi daha kalite duruyor tiguan a göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.