alet bu surround mixer falan yüklenmiyor ses denetimi iconu çıkmıyor kafayı yiyorum creative in sitesinden çekince "setup did not detect required components" diyor ki orda da tam olarak bu kartı bulamadım bir sürü forum araştırdım bu problemle karşılaşan herkese orjinal cdden yükle demişler ama elimde orjinal cd yok yardım :(
kartı bulamadım değil, önceki versiyon yüklemesi üzerinden güncelleme yapacağım ama gereken ilk yüklenmiş komponenetleri bulamıyorum demek. yani belirttiğiniz forumlardaki açıklandığı gibi orijinal cd den bir ilk kurulum istiyor. ancak ben 2090016 sürüm sürücüleri bunu istemiyor diye biliyorum, ama emin değilim. denedinizmi ? Zaten creative nin bu huyunu hiç sevmiyorum. Bi ara modem blaster sahibiydim orijinal cd olmadığı için kullanamamıştım.
yok kartın modelini bulamamıştım ama sb auidigy 2 platinium ex miş buldum şimdi driverları herşeyi yükledim ama bu surround mixer yüklenmiyor kafayı yicem ! ki ayrıca elimde orjinal cd yok birileri yardımcı olabilir mi bu konuda bana ?
istanbulda isen yardımcı olabilirim orjinal cd hakkında.ama gerek yok sanırım internetten indirdiğinde sorun kalmıyor ben öyle yaptım.denemende fayda var.
bu ses kartından bende de var modeli audigy2zs platinium pro o yanındaki external kutunun bağlantılarını ii yap oo takılı olmayınca driver hata veriyo