Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
14
Favori
22.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablosuz modda kullanırken bekleyince ışığını kapatıyor bunu iptal etmenin veya süresini uzatmanın bir yolu var mı=?

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

WS için programını kurup yapabilirsiniz. Aula F75 yazıp sitesinden indirin.

Bekleyince değil de aktif bağlantı kuramayınca kapatıyor ışıklarını diye biliyorum.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Var. Üsttekinin beyazı var temuda.

• Bu klavye için yakışıklı tuş takımı var mı dicem önerebileceğiniz. Ama onlarda bir klavye parası mübarek nedir böyle
  • oLoRiN O kullanıcısına yanıt

bedavaydı zamanında o tuşlar almadım gitti bak ne güzel işe yaradı al sana hyperx klavye adkalkdlşsa

• Elinde siyah modeli olup beyazı ile değiştirmek isteyen varsa mesaj atabilir mi bana? Bütün sistem simsiyah, klavye beyaz kalınca biraz garip göründü gözüme.

• Selamlar, malum artık satıştan kaldırıldığı için almak güçleşti, tavsiye edebileceğiniz benzer modeller var mıdır?

• XaleriaN X kullanıcısına yanıt

Türkiyeye satışı kapattılar. VPN ile avrupa ülkelerinden girince klavye çıkıyor. Türkiyeye göndermiyorlar ama.

Bizim millete iyilik yaramıyor. Adamlar ucuza aldığı klavyeyi, yok ışığı yanmıyor, yok tuşlar basmıyor, yok bluetooth bozuk diye hep iade istemeye başladı.

Diğer forumlarda konuları bile açıldı nasıl iade alınır diye. Temu iadelerde ürünü de geri istemedi. Adamlar 10'larca klavye alıp yarıdan fazlasının iadesini aldı. Sarı siteye bakarsan millet raf raf klavye dizmiş onlarca var, satmaya çalışıyor en az 2000 TL'ye.

Ben Temu olsam ben ne iade alır ne de satardım TR'ye.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.