kökünde kurudu ürün discountinued duruma geçti |
AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (12. sayfa)
-
-
Tr ye satışı kapadılar o kadar -
Denk getirebilen var mı son iki gündür ? Sürekli bakıyorum bulamıyorum -
Düne kadar stok yenileniyordu fakat bugün sabahtan beri ürün satıştan kalktı. Tahminim stoklar komple bitti. Yeniden girer mi bilinmez.
Gerçi çok iyi sattı. Ki o fiyata temuda keycaps bile yok. Alternatifleri var ama biraz daha pahalı.
-
Stok gitmedi, tr satışı bitti -
bugün geldi benimki. imac'e tanıtmayı başaramadım. aldığım fiyata yani 900'e satacağım ancak istanbul içi elden. forumdan ilk yazan arkadaşa (ataksnd) satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 29 Kasım 2024; 23:40:2 > -
Hangi switch hocam? Siyah olandan mı aldınız?
-
windows için fn +w kullanılıyordu. Mac için bilmiyorum ama o da mevcut. Kılavuzda yazıyordur muhakkak
-
Hocam sahibinden guvdnli al ile almak isterimquote:
Orijinalden alıntı: endero
bugün geldi benimki. imac'e tanıtmayı başaramadım. aldığım fiyata yani 900'e satacağım ancak istanbul içi elden. forumdan ilk yazan arkadaşa (ataksnd) satıldı. -
Son alan arkadaşlarda yedek parça ne çıktı arkadaşlar yazabillir misiniz? Key caps 2 mi çıkıyor ? 4 mü çıkıyor kutu içerisinden ?
Videoda 4 görünüyor benden 2 adet çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 30 Kasım 2024; 13:4:2 > -
4 tane çıktı benden
-
Geçen hafta elime ulaştı 4 çıktı hocam siyah olan.
-
2 çıktı benden malesef ki
@ MrTeksen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 30 Kasım 2024; 14:14:21 > -
Beyaz 2 çıktı bende de
-
siyah renk, 4 adet geldi
-
iki klavyeyi de alan arkadaşlar, aradaki fark nasıl?
ben beyaz olanı aldım ve hayran kaldım diyebilirim.
eski mekanik klavyemin yüzüne bakasım kalmadı bunun hissiyatından sonra.
-
Hocam o zaman beyazda 2 âdet mevcut benimki de beyaz.
-
Ben beyaz almıştım. 2 adet çıktı. -
Beyazlarda iki çeşit mevcut, ekstra dış kutusu olanlarda iki yedek sw çıkıyor ve rgb yönü yanılmıyorsam kuzey(veya tersi:). Ekstra dış kutusu olmayanlarda 4 yedek sw çıkıyor ve rgb yönü güney.
-
Sahibidnen 4 er 5 er alıp iki katına satan var bizim milletimizi çok ilginç gerçekten vergiden şikayet ederler kendileri aaynı şeyi yapıyolar hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz gerçekten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X