kökünde kurudu ürün discountinued duruma geçti |
AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (12. sayfa)

-
-
Tr ye satışı kapadılar o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denk getirebilen var mı son iki gündür ? Sürekli bakıyorum bulamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düne kadar stok yenileniyordu fakat bugün sabahtan beri ürün satıştan kalktı. Tahminim stoklar komple bitti. Yeniden girer mi bilinmez.
Gerçi çok iyi sattı. Ki o fiyata temuda keycaps bile yok. Alternatifleri var ama biraz daha pahalı.
-
Stok gitmedi, tr satışı bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün geldi benimki. imac'e tanıtmayı başaramadım. aldığım fiyata yani 900'e satacağım ancak istanbul içi elden. forumdan ilk yazan arkadaşa (ataksnd) satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 29 Kasım 2024; 23:40:2 > -
Hangi switch hocam? Siyah olandan mı aldınız?
-
windows için fn +w kullanılıyordu. Mac için bilmiyorum ama o da mevcut. Kılavuzda yazıyordur muhakkak
-
Hocam sahibinden guvdnli al ile almak isterimquote:
Orijinalden alıntı: endero
bugün geldi benimki. imac'e tanıtmayı başaramadım. aldığım fiyata yani 900'e satacağım ancak istanbul içi elden. forumdan ilk yazan arkadaşa (ataksnd) satıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son alan arkadaşlarda yedek parça ne çıktı arkadaşlar yazabillir misiniz? Key caps 2 mi çıkıyor ? 4 mü çıkıyor kutu içerisinden ?
Videoda 4 görünüyor benden 2 adet çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 30 Kasım 2024; 13:4:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 tane çıktı benden
-
Geçen hafta elime ulaştı 4 çıktı hocam siyah olan.
-
2 çıktı benden malesef ki
@ MrTeksen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 30 Kasım 2024; 14:14:21 > -
Beyaz 2 çıktı bende de
-
siyah renk, 4 adet geldi
-
iki klavyeyi de alan arkadaşlar, aradaki fark nasıl?
ben beyaz olanı aldım ve hayran kaldım diyebilirim.
eski mekanik klavyemin yüzüne bakasım kalmadı bunun hissiyatından sonra.
-
Hocam o zaman beyazda 2 âdet mevcut benimki de beyaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beyaz almıştım. 2 adet çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyazlarda iki çeşit mevcut, ekstra dış kutusu olanlarda iki yedek sw çıkıyor ve rgb yönü yanılmıyorsam kuzey(veya tersi:). Ekstra dış kutusu olmayanlarda 4 yedek sw çıkıyor ve rgb yönü güney.
-
Sahibidnen 4 er 5 er alıp iki katına satan var bizim milletimizi çok ilginç gerçekten vergiden şikayet ederler kendileri aaynı şeyi yapıyolar hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X