Arkadaşlar sol üst köşedeki bildirim ışığını kapatmanın bir yolu yok mu? Yukarıda arkadaşların bahsetmiş olduğu gibi key capslerden ışık geçmedi için karanlıkta pek konforlu olmuyor. Bunun için modifiye eden oldu mu? |
AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (13. sayfa)
-
-
FN + Shift ile kapanıyor. -
Satan varsa almak istiyorum arkadaşlar ÖM atınız
-
Kablolu aynı tip olanlarda tavsiye edebileceğiniz var mı? 700-750 arasına çok marka var hepsiburada gibi sitelerde -
Aman diyim, iade etmeyin hocam, millet bu klavye için birbirini yiyor. Muhakkak alan olacaktır.
-
hocam ağır olduğu yazıldı çizildi, numara olmayışı da belli zaten :) sen bile bile lades demişsin :)
elden demesen alyım dicem de , kargo ile göndermeye sıcak bakarsan talibim. (beyazdır inş)
-
Satan var ise almak isterim. Bugün lecoo klavyem bozuldu.
-
Beyler satan varsa ulaşsın bana
-
1 hafta kadar once teslim aldim ve satmak istiyorum. laptop klavyesine alistigim icin low profile almam gerekiyor. yarin besiktas civari elden teslim edebilirim. (1000 tl pazarliksiz) (satildi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oryuken -- 2 Aralık 2024; 21:19:44 > -
Öncelikle klavyeye alışma süreci gerçekten uzun sürebiliyor. Çoğu alışılan kısayollar olmayınca insan bir garipsiyor.
-1750-2000 bandına çok rahat satılıyor. Klavyenin özellikleri göz önüne alındığında gerçek değeri 2250-2500 arasında diyebilirim. 2500den sonra F87 (refsiz link)
alınmalı.
-Kolay switch değişimi, tok sesli switchi, 3 modu vs düşünüldüğünde bu fiyatları hakeden bir klavye.
1000-1500 arasına bulabiliyorsanız kelepir, 1500-2000 arasına iyi fiyat denir.
Özellikleri iyi olsa da, en iyi klavye rahat ettiğiniz klavyedir. Bloody b318'e geri döndüğümde resmen mutlu oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 3 Aralık 2024; 0:36:14 >
-
Neymiş gerçek değeri 2500 müş, yok 1500 kelepirmiş
Maksimum 700 liralık klavyeye piyasa yapmaya çalışanları gördükçe gülüyorum ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yeminlihipokratNeymiş gerçek değeri 2500 müş, yok 1500 kelepirmiş
Maksimum 700 liralık klavyeye piyasa yapmaya çalışanları gördükçe gülüyorum ya.
700 liraya bu klavyeyi sat bana 50 tane sipariş geçeyim tam şuan :) 1500 liraya bile şuan 3 modlu hot swaplı klavye yok. Arkadaş uçuyor.
-Elimdeki 2 klavyeyi de 1750den sattım. Piyasa yapmama gerek bile yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X