Şimdi Ara

AURIS 1.33 COMFORT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: izonurg

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

benim ilgilendiğim aracın resimleri varmış ama henüz görmedim.hafta içi hem aracı hemde resimleri göreceğim.tüm işlemler bakımlar vs herşeyi yetkili serviste yapılmış.servisle de görüşmem gerekiyor.dediğiniz gibi rakamlar servis fiyatlamasından dolayı yüksek de olabiliyor.servis nasıl olsa parayı kaskodan alıyor o yüzden servis alacağı parayı düşünüp fatura tutarını yüksek tutuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-orjinal-kazasiz-13bin-km-de-104041138/detay/

bu aracın da hem km si daha düşük hem de boya değişen vs yok.
    bu araç siyah :) ama kırmızı daha yakışıklı fakat değişen olması ve km yüksek olması kafamı karıştırıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-akademisyenden-yakit-cimrisi-2011-toyota-auris-kirmizi-102313733/detay/

ilgilndiğim araç da bu :)

Siyahtaki çiziği görmüşsündür umarım. Arka kapı ve çamurluk boya istiyor.

• kapı takılırken menteşe kısmıda şaseye kaynatılır... adam gibi yapılırsa sıkıntı çıkarmaz...

şahsen bu fiyata ben olsam alırdım... dikkat edin aracın kaskosunda sıkıntı olmasın ... yani pert kaydı olmasın...

AURIS 1.33 COMFORT
  • 1.33 auris. fena yakıyor.tercih sizin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Teşekkürler madmax50 ve özay06.

Sonuçta neyin değiştiğine göre değişir, yanlış anlamıyorsam. Ama bunun piyasada araçları daha ucuza kapatmak için suistimal edildiğini düşünüyorum. Elde kaza resimleri olsa da, servis kayıtları gösterilse de ciddi fiyat kırmak istiyor insanlar.

Tabiki suistimal edenler vardır fakat kimse hatasız veya hatasıza yakın bir araç yerine değişenli araç almaz daha doğrusu hatasız bir araçla yakın fiyatlara almaz Ben kaput ve tavan dışında değişeni olan bir aracı alırım ama hatasız bir araçla yakın paralara almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

1.33 auris. fena yakıyor.tercih sizin ama.

Fena mı yakıyor? Ankara trafiğinde arkadaşım 100 km'de yazın 6.5 kışın 7 litre benzin yakıyor. Araç vites oranları kısa bu bakımdan performans atmosferik bir 1.3'e göre çok iyi. 5 kişi binildiğinde biraz zorlanıyor alt devirlerde. 4000 rpm civarında çekiş sorunsuz oluyor ama yakıtta 1.6 gibi yakmaya başlıyor. Bu aracın amacı şehir içinde ekonomik kullanım bunu da sonuna kadar sunuyor. Aracın kalitesini tartışacak değilim C sınıfı ve kendiniz kanıtlamış bir araç. 2011 model bir B sınıfı almaya kalksanız corsa,fiesta,polo gibi araçlara vereceğiniz parayla C sınıfı bir araç alıyorsunuz şuan 2. elde Fiyat/performans oranı en yüksek araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Fena mı yakıyor? Ankara trafiğinde arkadaşım 100 km'de yazın 6.5 kışın 7 litre benzin yakıyor. Araç vites oranları kısa bu bakımdan performans atmosferik bir 1.3'e göre çok iyi. 5 kişi binildiğinde biraz zorlanıyor alt devirlerde. 4000 rpm civarında çekiş sorunsuz oluyor ama yakıtta 1.6 gibi yakmaya başlıyor. Bu aracın amacı şehir içinde ekonomik kullanım bunu da sonuna kadar sunuyor. Aracın kalitesini tartışacak değilim C sınıfı ve kendiniz kanıtlamış bir araç. 2011 model bir B sınıfı almaya kalksanız corsa,fiesta,polo gibi araçlara vereceğiniz parayla C sınıfı bir araç alıyorsunuz şuan 2. elde Fiyat/performans oranı en yüksek araç.

hep bu "bi arkadaşlar" yok mu zaten.koklatıyolar arabalara yakıtları.ama bi göremedik ne hikmetse ankara trafiğini yiyim.

• quote:

quote:

quote:

hep bu "bi arkadaşlar" yok mu zaten.koklatıyolar arabalara yakıtları.ama bi göremedik ne hikmetse ankara trafiğini yiyim.

Profilinde öğretim görevlisi yazıyor buna istinaden yazıyorum yoksa liseli der geçerdim. Beraber çalıştığımız arkadaşın araç yol bilgisayarı verisidir yukarıda zikrettiğim. Kullandığı güzergah sabah-akşam iş giriş çıkış saatlerinde Aydınlıkevler-Kızılay arasıdır. Ankarayı bilenler Ulustan geçişteki trafiği bilirler.

"ankara trafiğini yiyim." Nerde öğretim görevlisisiniz çok merak ettim bu cümleden sonra. Yeni nesil öğretim görevlisi jargonu bu galiba.

• Bende bahsettiginiz araba var 1.33 comfort sehir ici tüketimim 6.4 ü geçmedi hiç bilmeden sallamayalim insanlar burayı okuyup ona göre karar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır 1.6 Astra Classic de bakabilirsiniz. 32.000'e satılıyor.
  • quote:

quote:

benim ilgilendiğim aracın resimleri varmış ama henüz görmedim.hafta içi hem aracı hemde resimleri göreceğim.tüm işlemler bakımlar vs herşeyi yetkili serviste yapılmış.servisle de görüşmem gerekiyor.dediğiniz gibi rakamlar servis fiyatlamasından dolayı yüksek de olabiliyor.servis nasıl olsa parayı kaskodan alıyor o yüzden servis alacağı parayı düşünüp fatura tutarını yüksek tutuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-orjinal-kazasiz-13bin-km-de-104041138/detay/

bu araç siyah :) ama kırmızı daha yakışıklı fakat değişen olması ve km yüksek olması kafamı karıştırıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-akademisyenden-yakit-cimrisi-2011-toyota-auris-kirmizi-102313733/detay/

o çizik değil yandaki aracın yansımasından kaynaklanıyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izonurg -- 25 Kasım 2012; 22:30:45 >

• quote:

quote:

quote:

o çizik değil yandaki aracın yansımasından kaynaklanıyor :))

Haklısınız çok detaylı baktım ancak görebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sıfır 1.6 Astra Classic de bakabilirsiniz. 32.000'e satılıyor.

Bugun bende bu araç için fiyat aldım ama 32.900 tl den aşağı inmediler Tek sıkıntı bu aracın lpg uyum konusunda tereddütlerim var Lpg uyumu sıkıntısı olmasa 1 dk düşünmez alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sıfır 1.6 Astra Classic de bakabilirsiniz. 32.000'e satılıyor.

Bugun bende bu araç için fiyat aldım ama 32.900 tl den aşağı inmediler Tek sıkıntı bu aracın lpg uyum konusunda tereddütlerim var Lpg uyumu sıkıntısı olmasa 1 dk düşünmez alırdım

Opel anlaşmalı olarak garanti bozulmadan LPG taktiriyor. Garanti bitene kadar da arızayi fazlasıyla amorti edebilirsiniz diye düşünüyorum.

• ben de bu iki araç arasında kalmıştım.şimdilik auris diye karar kıldım umarım değişiklik olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izonurg -- 25 Kasım 2012; 22:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.