Şimdi Ara

AURİS 1.33 Satıp 207 sw hdi almak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vatos73

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.2 müthiş bir motor. 0-100 hızlanması 10 saniye.

Teknoloji harikası.

olabilir...

senin şikayet ettiğin motorda 100 beygir 1.2 tsi de öyle madem masraf edeceksin 125 - 130 hp lik bişe al bari yoksa gerisi değmez
  • vw grup araçlara fabrikasyon veriden daha az yaktırmak mümkün uzun yolda, şehir içi dur kalkta çok yakıyorlar, bende fabia vardı, fab veri şehir dışı 5.5 idi benzin, ben 4.5~ civarı yaktırabiliyordum, tabi CC kullanıyordum ayrıca hangi viteste hangi hızda gideceğini de bilmek lazım, tsi şehir dışı üzmez ama ...
    aması var işte şehir içi fab veriyi tutturmak mümkün değil çok kasmak lazım... leon uzun yol arabası tam, senede 15000 yapanda pek uzun yol yapmıyordur sanırımmm
  • CRDI motor işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

peugeot düşmanları yine sahnede..şu açılan konunun danışıklı dövüş olduğu o kadar sırıtıyo ki gülünçsünüz

Ne alakası var saçmalamışsınız..ben peugeot düşmanı olsam gebzeden kalkıp küçükyalıya o kadar yol tepmem...asıl gülünç olan sen ve senin gibi düşünen art niyetli zihniyet..
  • Hocam marka imajlarını geçtim bir kere arada sınıf farkı var. Eğer yakıt tüketimi sizi zorlamaya başladı ise LPG takın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hocam marka imajlarını geçtim bir kere arada sınıf farkı var. Eğer yakıt tüketimi sizi zorlamaya başladı ise LPG takın derim.

Lpg taktırmayı pek düşünmüyorum.Yani dediğim gibi 207 sw nin hem tipi hemde dizel olması vede 0-100 11 sn. olması beni cezbtmişti. Doğrusunu söylemek gerekirse olaya sınıf farkı olarak hiç bakmamıştım..
  • 307 1.6 benzinli aracım var lpgli uzun yolda iyi basıyor yol tutuşu güzel ama ağır kısa mesafede vs. 207 hb arkadaşın vardı 1.4 hdi yakıtı mükemmel ama benim 307den daha ağır bir araba..
  • Sadece performans için araç değiştirmek bana manasız geliyor özellikle bide sınıf düşürmek çok saçma , araç gitmiyor demişsiniz rampalarda yüksek viteste ısrar ederseniz araç yığılabilir ama 4000 deviri koruduğunuz müddetçe sorun yaşanmaz , ama kopup gitmek istiyorum diyorsanız tsi yada 1.6 turbo disel tavsiye ederim.......
  • Araban daha 6000 km. de yolun başında. Şöyle bir kaç bin km. geçsin açılır ve kendini gelir.
  • sakın değiştirme deli olmaa derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Araban daha 6000 km. de yolun başında. Şöyle bir kaç bin km. geçsin açılır ve kendini gelir.

Yok zaten aracımı kullanmaya devam edeciğim...cevapların çoğu değiştirme diyor...

hepinize tşk.
  • Yokuşlarda yığıldığında değiştirme diyenler gelip iteceklerse. Benzin parasını değiştirme diyenler verecekse tabi değiştirme.
  • Bence aynı aracın dizelini alın şartları zorlayın Aurisden sonra 207 tatmin etmeyecektir yada başka alternatiflere yönelin.
  • arkadaş benzinli aurisi rampada yığmayı nası başardın yaa 132 yada 124 bg bi araç rampada nasıl bayılabilir bu da bir yetenek tabii. Bende kullanıyorum aynı aracı rampada o 1.4 TSI ları 1.2 TSI ları sollayıp çıkıyorum yaa birde Bolu gibi yokuşların bayaa bi sağlam olduğu bir yerdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrrems

arkadaş benzinli aurisi rampada yığmayı nası başardın yaa 132 yada 124 bg bi araç rampada nasıl bayılabilir bu da bir yetenek tabii. Bende kullanıyorum aynı aracı rampada o 1.4 TSI ları 1.2 TSI ları sollayıp çıkıyorum yaa birde Bolu gibi yokuşların bayaa bi sağlam olduğu bir yerdeyim.

Başlığı okumadığın açıkça bariz belli.

1.33 motorlu araç 100 beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

arkadaş benzinli aurisi rampada yığmayı nası başardın yaa 132 yada 124 bg bi araç rampada nasıl bayılabilir bu da bir yetenek tabii. Bende kullanıyorum aynı aracı rampada o 1.4 TSI ları 1.2 TSI ları sollayıp çıkıyorum yaa birde Bolu gibi yokuşların bayaa bi sağlam olduğu bir yerdeyim.

+1000 buda bir yetenek

• quote:

Orijinalden alıntı: vatos73

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

+1000 buda bir yetenek

başlığı okumadım valla 1.33 müş :)) yaa o kadar kötü mü 1.33 Auris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrrems -- 11 Nisan 2011; 22:55:59 >

• çokta kötü sayılmaz..ben biraz abartıyorum galiba..
  • Toyota'dan sonra başka bir japona yöneleceksiniz yönelin. Peugeot'a binerseniz hayatınızın hatasını yaptığınızı anlarsınız. Zaten aracınızı ilana koyun 207 ile takas yapacağım deyin, sizi sömürmek isteyenlerin telefonlarından kurtulamazsınız. :D
  • HOCAM AURİSTEN INECEKSEN 308 HDI YE BINECEKSIN, 207 SENI UZER RUHUN DARALIR. AMA 308 MINI COOPER S MOTORUYLA VE SIRADISI TASARIMIYLA SENI MUTLU EDER, AURİSİ KIYASLAMAM BILE..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.