aurisimin performansından memnun deilim rampalarda yığılıp kalıyor...30000 tl verdiler araç 6000km de satıp 2010-11 207 sw çok düşük km'li hdi alsam pişman olurmuyum..benzinli yerine mazotlu arabaya binecem ama yılda 15000 yapıyorum..
saygılar..
Slm, auristen inip aurise binin ama bu sefer dizel olanina.
Uste vereceginiz miktar ne kadar tutar bilemiyorum ama peugeota binmeyin auristen sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: vatos73
Merhaba arkadaşlar
aurisimin performansından memnun deilim rampalarda yığılıp kalıyor...30000 tl verdiler araç 6000km de satıp 2010-11 207 sw çok düşük km'li hdi alsam pişman olurmuyum..benzinli yerine mazotlu arabaya binecem ama yılda 15000 yapıyorum..
saygılar..
207sw bence yanlış tercih, sorununuz sadece performans ise, 2009-2010 alabilirsiniz 30-32 bin civarına.
quote:
Orijinalden alıntı: trust_company
quote:
Merhaba arkadaşlar
saygılar..
207sw bence yanlış tercih, sorununuz sadece performans ise, 2009-2010 alabilirsiniz 30-32 bin civarına.
207 yi 1.6 HDİ alın kesinlikle 1.4HDİ yine performans konusunda sorun yaratacaktır ama bana sorarsanız c sınıfı araçtan inip b sınıfına binmeyin 308HDİ yeni c4 megane3 falan düşünün auris D4D dicem ama onlar da performans bakımından yeterli geleceğini düşünmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cobra41
207 yi 1.6 HDİ alın kesinlikle 1.4HDİ yine performans konusunda sorun yaratacaktır ama bana sorarsanız c sınıfı araçtan inip b sınıfına binmeyin 308HDİ yeni c4 megane3 falan düşünün auris D4D dicem ama onlar da performans bakımından yeterli geleceğini düşünmüyorum
Alıntıları Göster
Ben üstüne en azından 10.000 tl para kalıyorsa takas edin, kalmıyorsa etmeyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
Ben üstüne en azından 10.000 tl para kalıyorsa takas edin, kalmıyorsa etmeyin derim.
Alıntıları Göster
Toyotodan inip Peugeot a mı binmek ? kuzum saçmalamayın :) yılda 15bin yapıyorasanız dizele niye bakarsınız ki ? uzun vadede ve satışta benzinli daha rahat olacaktır sizin için... performanstan memnun değilseniz daha farklı yönlere yönelin derim... 206 küçük bir araç yinede performansı hakkında çok net bilgi söyleyemem ama ben çok üstte olsa bakmazdım
quote:
Orijinalden alıntı: SeniorAwesome
Toyotodan inip Peugeot a mı binmek ? kuzum saçmalamayın :) yılda 15bin yapıyorasanız dizele niye bakarsınız ki ? uzun vadede ve satışta benzinli daha rahat olacaktır sizin için... performanstan memnun değilseniz daha farklı yönlere yönelin derim... 206 küçük bir araç yinede performansı hakkında çok net bilgi söyleyemem ama ben çok üstte olsa bakmazdım
Alıntıları Göster
Anladığım kadarıyla kimse tavsiye etmiyor...peugeot elenmiştir..
teşekkürler...
quote:
Anladığım kadarıyla kimse tavsiye etmiyor...peugeot elenmiştir..
teşekkürler...
Alıntıları Göster
peugeot düşmanları yine sahnede..şu açılan konunun danışıklı dövüş olduğu o kadar sırıtıyo ki gülünçsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: smoothtouchdown
peugeot düşmanları yine sahnede..şu açılan konunun danışıklı dövüş olduğu o kadar sırıtıyo ki gülünçsünüz
Alıntıları Göster
lpg varken sırf yakıt yüzünden c sınıfından inilip b sınıfına binilmesi saçma olur.
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
lpg varken sırf yakıt yüzünden c sınıfından inilip b sınıfına binilmesi saçma olur.
Alıntıları Göster
olaya neden düşmancılık olarak bakılıyor ki ? bu kadar adam babasının hayrına mı beğenmiyor kendi çıkarları mı var ? duymuşlar incelemişler almışlar vs....
auris güzel araç bence... auris varken pejoya bakmam ben... zorlasın rampada... yine toyotam toyotamdır... çıkarım senle her rampada toyota dersin ;)
quote:
olaya neden düşmancılık olarak bakılıyor ki ? bu kadar adam babasının hayrına mı beğenmiyor kendi çıkarları mı var ? duymuşlar incelemişler almışlar vs....
auris güzel araç bence... auris varken pejoya bakmam ben... zorlasın rampada... yine toyotam toyotamdır... çıkarım senle her rampada toyota dersin ;)
Alıntıları Göster
Yığılma yapmasın Vergisi düşük olsun Tipi de güzel olsun Donanımı da yüksek olsun dersen Seat Leon 1.2 TSI derim. Sıfırı 37.000 TL
quote:
lpgyi düşünmen gerekli bencede
quote:
Orijinalden alıntı: Zouzuni
quote:
lpgyi düşünmen gerekli bencede
Alıntıları Göster
leonlarda güzel ama 1.2 düşündürücü...
quote:
leonlarda güzel ama 1.2 düşündürücü...
Alıntıları Göster
1.2 müthiş bir motor. 0-100 hızlanması 10 saniye.
Teknoloji harikası.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
1.2 müthiş bir motor. 0-100 hızlanması 10 saniye.
Teknoloji harikası.
Alıntıları Göster
bunu bilmiyordum açıkcası... 37binde o performans ve güzellik için tercih edilebilir. Leonun piyasası iyi
Çok saman yiyen attan inip az saman yiyen eşeğe binmek...
quote:
bunu bilmiyordum açıkcası... 37binde o performans ve güzellik için tercih edilebilir. Leonun piyasası iyi
Alıntıları Göster
HDİ motora diyecek hiç bir sey yok arkadasım o konuda memun olursun turbo işi koparıyor, ama sana tavsiyem 308 HDİ, C4 olur sw tarzı dersen tabikide sana kalmıştır, Bu araçlar zaten seridir dediklerim çok düşük begire kaçmazsan.
quote:
Orijinalden alıntı: smoothtouchdown