Şimdi Ara

Auris Direksiyon Kutusu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2012 1.33 Auris araç ilk sahibiyim. Aracımin direksiyonda bir takım tıkırtılar gelmeye başladı. 3 ustaya götürdüm hepsi direksiyon kutusundan kaynaklandigini söyledi. Arastirdigimda toyotalarda kronik bir problem olduğu söylendi , var mı bu konuda şikayeti olan ? ya da direksiyon kutusu değişmeden bir çözüm önerisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• auriste değil ama yariste yaşamıştım garantiden değişmişti. Hem tıkırtı son bulmuştu hem de yumuşamıştı direksiyon.
  • Ah keşke garanti süresinde yapsaydı ama 8 yıl sonra yaptı. Değişim yapsak çok pahalıya mal olcak, goturdugum ustalarda böyle binersin sürüşe bir etkisi olmaz sadece ses yapar dedi.

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt

Gören olursa diye yazıyorum,

2012 model Auris direksiyon sesi sorunu mafsalın gevşeyen vidalarından kaynaklanıyor. Ustaya söyledim saolsun sıktı ve geçti ses.

Direksiyon mafsalından olup olmadığını anlamanız için takırtı yapan yolda sağa ya da sola doğru direksiyonun boşluğunu alın ses gidiyorsa mafsaldandır. Boşuna kutuyla oynatmayın. Bir çoğu direksiyon sesi diye ellemek bile istemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.