Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.418
Cevap
105
Favori
1.226.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinli iyimiş :) Keşke benzinli alsaymışım :)
    Peki dizel le zorlayan varmı hızı kimse belirtmemiş Dizel kullanıcıları.

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

quote:

Orjinalden alıntı: attagun

valla 120 den aşağı kurtarmıyor beni :D

Aracın son hızını zorlayan arakdaşlar varmı ?

Selam,

İlk 10000 içinde 220'yi görmüştüm çok rahat. Sonra o çaplı basmadım bir daha; ama 180-200 arası gittiğim oldu sık sık...
  • Bide şöyle yakışıklı fotosunu eklim dedim benim canavarın :D
    Ah şu canavarların 2.2 litresi burda satılsa vergiler olmasa of ya :D

►  AURIS FAN CLUB  ◄
  • quote:

Orjinalden alıntı: akita

Pisogro Kardes ; aslında en bastakı uyelerın adlarının vs yazdıgı yere ılerınıde yazsak hanı hangı ılde kac kullanıcı var fıkır sahıbı olabılırdık gıbı geldı ne dersınız.

Dostum, şu aralar biraz yoğunum, müsait olunca yapmaya çalışırım, tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 16 Temmuz 2008; 11:25:43 >
  • Siyah çok yakışıyor bu arabaya, satış temsilcisi beni kandırmasaydı ben de siyah alacaktım
    quote:

Orjinalden alıntı: attagun

Bide şöyle yakışıklı fotosunu eklim dedim benim canavarın :D
    Ah şu canavarların 2.2 litresi burda satılsa vergiler olmasa of ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 16 Temmuz 2008; 11:31:44 >
  • Evet siyah cidden çok yakışıyor, satış temsilciside beni siyah almam konusunda kandırmaya çalıştı Daha önce koyu renk araç kullandım, tabiri caizse bezle gezmek gerekli, bakım istiyor gerçekten, bende sürekli olarak bunu yapamam o nedenle gümüş gri tercih ettim.
  • ama alet cok tatlı duruyor dımı sıyahla kazasız belaasız kullanalım araclarımız ınsallah , benımkıde gumus rengınde sıyah ıstemıstım 1 ay beklersınız dedı bende dayanamam okadar dıyıp aldım , gerci şimdi gumus de cok guzel gelıo gozume bıde gunes altında :)

attagun : buna yan bantları yaptır mutlaka derım ben
  • +1

Kesinlikle tavsiye ederim bende, hem çok güzel bi görüntü katıyor, hemde park edildiğinde yandaki kapı açıldığında çizilmeyi önler. Bu arada ben Auris basamağıda takdırdım (aksesuarlarda var) o da inanılmaz güzel bi görüntü katıyor araca, tavsiye ederim.

quote:

• Aksesuarlar la donatmayı bende istiyorum ama bu aralar acayip sıkışığım malum yeni aldım aracı da daha 2700 Km yol yaptım.
    Ama acilen kapı bantlarını yaptırıcam bir türlü zaman bulamadım biri cizecek otoparkta diye canım gidiyor.
    Herkese kazasız belasız günler. İyi sürüşler diliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

+1

Kesinlikle tavsiye ederim bende, hem çok güzel bi görüntü katıyor, hemde park edildiğinde yandaki kapı açıldığında çizilmeyi önler. Bu arada ben Auris basamağıda takdırdım (aksesuarlarda var) o da inanılmaz güzel bi görüntü katıyor araca, tavsiye ederim.

quote:

• Beyler millet Partiler düzenliyor :) biz hala bir görüşme fırsatı bile yaratamadık :) istanbul da toplansak bir yerlerde bir gün
    Partinin güzelliğine bakın canınız çeker belki
    Yer Afrika Durban

http://www.aurisblog.co.za/blog/nos/2007/08/auris-launch-its-gona-be-party#comment-152
  • Şunun güzelliğine bakın aman yarrabbim :D

►  AURIS FAN CLUB  ◄
  • sayfa güzel olmuş düşünenlerin ve hayata geçirenlerin ellerine sağlık
    benim aracımda 1.6 comfort mm
  • Bu siteyi mutlaka incelyin derim yeni keşfettim
    bilgileri de buradan aldım www.auris.co.za/index.asp
    Edindğim bilgiye göre Yurt dışında satılan modeller şu şekilde.

1.4 RT VVT-i
    1.4 RS VVT-i
    1.6 RT Dual VVT-i
    1.6 RS M-MT
    1.8 RS Dual VVT-i
    1.8 RX
    2.0 RS D-4D
    2.2. RX D-4D ( Araç budur işte Vergilerin gözü kör olsun çıkaranlarında :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attagun -- 16 Temmuz 2008; 14:49:44 >
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bu aracın müzik ses sistemi nasıl bu konuda hiç kimse yorum yapmamış gördüğüm kadarıyla....
  • Bence müzik sistemi orta sınıf bir araç için başarılı ama bana yetmiyor, ilk önce cd çaları değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Ses sistemi delicesine müziğe bağlı değilseniz (prof. ses sistemleriyle falan uğraşıp öyle dinlemiyorsanız) kesinlikle çok iyi, ben değil cd çaları değiştirmeyi çoğu zaman belli bi seviyeden sonra sesi bile açamıyorum, çok gür geliyor bana. Bu arada sesi açtıkça seste bozulma olmadığınıda ekleyeyim. Müzik konusunda herkesin beklentisi düşüncesi farklı olur, ben çok memnunum.
  • mesela cd çaları şu yönden eleştirebilirim, gece araba kullanırken kendi ışığı olmadığı için ne yazdığını göremiyorsunuz.
    sesi fazla açınca bariz bozulmalar olmasada biraz bozuluyor, belkide cd çaların şeklini beğenmediğim için bukadar takıyorum ama auris e bu cd çalar bence yakışmamış.
  • Anlayamadım, kendi ışığı derken?
    Gece ışığı yanıyor benimkinin, rahatça okuyabiliyorum yazıları...
    Acaba gündüz mü okuyamıyorsunuz? Ben anlayamadım ...
    quote:

Orjinalden alıntı: cemcem06

mesela cd çaları şu yönden eleştirebilirim, gece araba kullanırken kendi ışığı olmadığı için ne yazdığını göremiyorsunuz.
    sesi fazla açınca bariz bozulmalar olmasada biraz bozuluyor, belkide cd çaların şeklini beğenmediğim için bukadar takıyorum ama auris e bu cd çalar bence yakışmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 16 Temmuz 2008; 19:06:02 >
  • Bende onu söyleyecektim, benimkininde yanıyor ışıkları
  • Tip olarak fark yok ama class da yan aynalar ve kapı kolları gövde renginde değil siyah, araba siyahsa bu sorun değil. Ayrıca yine class da direksiyon simidi ve vites topuzu deri değil ve çok itici duruyor. Bu arada elegantta arka koltuk arasında açılan bardaklık var comfort ve class da yok. Corallanın classında bile var bu meret aurisde sadece elegantta var. Bunun dışındakiler özellik farkı sadece

quote:

Orjinalden alıntı: polokolik

arkadaşlar bir süredir yazdıklarınızı okuyorum ve takip ediyorum.Benim bir sorum olacaktı:

auris class ile comfort veya elegant arasında tip olarak bi fark var mı?

• arkadaslar navigasyon taktirmak istiyorum aracima mumkunse orjinal bi ara corolla sahibi arkadaslar yurtdisindan getirtip taktiriyorlardi bende bole bisey yapmak istiyorum satin alabilicegim bi site yada yer bilen warmi yardimci olursaniz sevinirim tesekurler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.