Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.228.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Auris düşünüyorum 2015 16 model, dikkat etmem gereken konular nedir, aracın kronik sıkıntıları varmıdır, konfor anlamında ve yakıt anlamında üzermi? 1.33 motorlar hakkında konuşuyorum. Cevaplanabilirse memnun olurum.
  • Merhaba,

Auris 2018 Hybrid Advance Skypack kullanıcısıyım, soru varsa cevaplayabilirim.
  • Malesef Auris ismi tarih oluyor. Yeni nesil corolla hb olarak gelecek. Bu durumun ikinci ele de olumsuz yansıyacağı görüşü hakim.

https://paratic.com/toyota-auris-ismi-sonlandiriliyor-corolla-hatchback/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Malesef Auris ismi tarih oluyor. Yeni nesil corolla hb olarak gelecek. Bu durumun ikinci ele de olumsuz yansıyacağı görüşü hakim.

https://paratic.com/toyota-auris-ismi-sonlandiriliyor-corolla-hatchback/
    Millet

toyota'yı tamamen Türkiyeden çıkıyor sanıyor sanırım ikinci elde kimse aracını ederinden ucuza satmaz bence
    dünyanın zaten bir çok yerinde auris corolla hb olarak satılıyor . Aynı araç olduğunu herkes biliyor zaten

• 2013 auris dizel otomatik şanzıman problem olur mu arkadaşlar. multimode malum sorunluymuş ama yokuş sırasında yolda kalır mı deneyimleriniz nasıldır alınır mı bu araç yada 60 70 bin arasına tavsiyeniz var mıdır
  • Merhaba,

2011 1.6 Elegant start-stop'lu aracımın yedek anahtarını kaybettim. Ankara'da yada yakın cevrede uygun fiyata yapacak yer bilen var mı ?
  • 2009 auris 1.4 dizel comfort extra m m önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 2013. auuris skyspace
    92 bnde..
  • Birsürü soru ama cevaplayan yok.auris bakınıyordum bende ama soru sormayayım burda boşuna.

• merhabalar
    2013 auris almaya karar verdim. benzin - dizel onemsiz. otomatik olması şart.
    cocugum olacağı ve eşim kullanacağı için ufak araç almayı istedik.
    eşimin çok fazla trafik deneyimi yok. yedek parçası vs. pahalı mı?
    vergisi ne kadardır. aile için uygun mu? kronik sorunları var mı? ayda en fazla 300 km filan yol yapacaktır.
    deneyimi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
  • merhabalar

cok soru soran var ama cevaplayan yok gibi :)

2010-2012 model arasi bakiyorum bende. Benzin otomatik tercihim. Ne onerirsiniz? Kronik arizalar nelerdir? Alirken suna mutlaka bakmalisin dediklerinizi ogrenebilir miyim?
  • İyi akşamlar arkadaşlar bende 1 buçuk yıldır takip edip araştırdım ve sonunda 2011 elegant auris aldım otomatik çok keyifli bi araç
    Umarim pişman etmez
    Kazasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Birsürü soru ama cevaplayan yok.auris bakınıyordum bende ama soru sormayayım burda boşuna.
    https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/

daha hareketli
  • Selam arkadaşlar. Yazın Allah kısmet ederse Toyota Auris almayı planlıyorum. Hali hazırda kullandığım araç hyundai i20 dizel. Fakat artık dizelle baş edemiyorum o yüzden alacağım araç 1.6 benzinli olacak lpg taktırmayacağım. Şimdi gelelim sorularıma. 1.6 atmosferik motor nasıldır? Kronik sorunları var mıdır? Arıza yapma durumu nedir? Bunları merak ediyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

Selam arkadaşlar. Yazın Allah kısmet ederse Toyota Auris almayı planlıyorum. Hali hazırda kullandığım araç hyundai i20 dizel. Fakat artık dizelle baş edemiyorum o yüzden alacağım araç 1.6 benzinli olacak lpg taktırmayacağım. Şimdi gelelim sorularıma. 1.6 atmosferik motor nasıldır? Kronik sorunları var mıdır? Arıza yapma durumu nedir? Bunları merak ediyorum .
    merhaba, ben de aksine lpgden sıkıldım dizel arıyorum. neden dizelle başedemiyorsunuz? ne kullanıyorsunuz şu an?
  • .solitario. kullanıcısına yanıt
    Ben de dizelle baş edememe kısmını anlayamadım ? 1.6 atmosferik en sorunsuz motorlardandır. ben kronik bir sorun duymadım. Hele ki lpg düşünmüyorsanız hiç bir şekilde (Duruma göre yakıt hariç) üzmez.
  • erincar kullanıcısına yanıt
    Dizel parçaları ve bakımı çok pahalı hocam. Ayrıca sürekli dikkatli kullanmak gerekiyor.

Valla hyundai nasıldır bilemem ama ben yeni teklif aldım yetkili servisten 60 bin bakımım 699 TL (2015 dizel auris) Benzinliyle arasında fazla oynama olmaz Toyota'da.
    Sürekli dikkatli derken hocam? ben açıkçası 2010'dan beri aşırı bir dikkatle kullanmadım, bir sorunla karşılaşmadım hiç. Önceki aracım da dizel yaristi, onu da 5.5 sene kullandım, tık demedi araba. Bu hareket etmeden bekleme-stop etmeden bekleme durumları mı? onu bile unuttum. Benzinliye de aynı şekilde biniyordum açıkçası.
  • Selamlar,
    10bin km otedeki 2007 Auris 1.6 Comfort M/M aracimin 2019 sigorta bedelleri:

Trafik: Sampo Japan 571.06 TL (7.basamak)
    Kasko: Toyota Kasko 1138.28 TL (%65 indirim)

Referans olmasi acisindan birakayim buraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.