Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.228.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 dizel yarı otomatik veya benzin yarı otomatik auris alma arefesindeyim hangisini tavsiye edersiniz
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Az km yapıyor ve trafiksiz bir yerde yaşıyorsanız ya da tüketim vb. konular önemli değilse benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Az km yapıyor ve trafiksiz bir yerde yaşıyorsanız ya da tüketim vb. konular önemli değilse benzinli

Yılda 20.000 km deviriyorum.

İş yerim 3 km uzakta ve yokuş çıkıyorum.

Benzinli alırsam lpg taktıracağım zaten Hocam.

Benim kaygım mm şanzımandan dolayı. Çok dengesiz olduğunu söylüyorlar. Cvt de öyle bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    2013'lerdeki mm o kadar dengesiz değil. Tabi yine bir cvt de değil..
  • merhaba auris ailesi...

2006 model honda jazz sahibiyim. arabama 2. sahibi olarak 6 sene keyifle bindim. ama artık model yükseltmek istiyorum.

hedefim yine atmosferik motorlu bir araç. çünkü lpg harici bir yakıt tüketmek istemiyorum.

2015 1,33 life model aurislere bakıyorum. bütçem max. 55.000 TL.

aile aracı olarak, yüksek performans beklemediğim için aurislere yöneldim. aurisleri bir de sizin gibi birebir kullanan kişilerden duymak isterim. nasıldır bu araçlar? tavsiye eder misiniz?

not: özellikle bagajı benim için önemli. 2 çocuklu bir aile için yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 12 Nisan 2018; 16:15:16 >
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Jazz bagaj konusunda daha iyi olabilir, yükleme açısından en azından Auris'te 360 litre hocam bagaj. Ben de evlenmek üzereyim, şimdilik yetiyor ama çocuk olunca yeteceğini sanmıyorum.
    eşime 2007 honda jazzı satarak 2017 auris 1.6 cvt aldık bagajı jazzdan 20 lt daha dusuk ama jazzın bagaj kullanışlılığı daha iyi 380 lt değilde 400 lt uzeri bir bagaj varmış gibi yukleyebiliyorsunuz.Bizde de tek çoçuk var,aurisi bagaj kullanışlılığı çoçuklu aile için çok uygun değil. aurisin suspansiyonu jazza nazaran daha sert, sehir içinde bu olumsuz etki yapıyor ama sehir dışı yollarda jazz gibi tehlikeli sürülmüyor daha güvenli. 1.3 aurisin yakıtı jazzdan daha fazla olacaktır çünkü araç ağırlığı daha fazla. Lpg kullanacağınız için bagaj iyice ufalacaktır. eşiniz kabul ederse corolla çoçuklu aileler için daha iyi bir alternatif olabilir.
    jazz ın iç hacmi aurise nazaran ,tavanı daha yüksek olduğundan daha ferah auris jazzdan sonra biraz basık geldi ferahlık hissi yok.
    yeni jazzlara binmedim isterseniz bir onlara bakın,içi kullanışlılığı eski jazz gibiyse bence aurise iyi bir alternatif olabilir.
    yok jazz b segmenti, auris c segmenti derseniz inanın kullanırken o segment farkını anlayamıyorsunuz.

• @erincar,

teşekkür ederim. auris bize gelmez o zaman :) boşuna auris hayalleri kurmayım.

@kramerica,

teşekkür ederim. ben de jazz'dan vazgeçmek istemiyorum, fakat bütçem 55.000 TL olduğu için ve ilan sayısı da az olduğu için diğer seçeneklere yönelmek zorunda kaldım. fakat bu gidişle yine jazz olmak durumundayım. 2011, 2012 manuel araştırmalarına devam... bütçemden dolayı 3. nesil kasalara bakamıyorum :)
    jazz alacaksanız mumkunse cvt şanzımanlı olanı almaya çalışın , bizdeki manueldi 2007 model orjinal 37.000 km deydi ama manuel vites olduğundan satana kadar 1 ay vakit geçti ve istediğimiz fiyatada satamadık.
    cvt şanzımanlı olsaydı istediğimiz fiyatın 3.000 tl üstüne para veren bile vardı.
    anladımki TR de küçük arabada otomatik vites şart olmuş( GTİ) değilse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selamlar,

Az önce sigorta yenilemelerini yaptım. Referans olması açısından yazıyorum.

Araç 2007 Auris 1.6 Comfort M/M. Kazası belası, sigortasız dönemi yok. İlk sahibiyim.

Trafik: Mapfre 456TL, 3 taksit

Kasko: Aksigorta - Toyota Kasko 917TL, 6 taksit
    Selamlar,

Gecen seneki rakamlara kiyasla bu senenin rakamlari. Aracin yasi disinda degiseni yok :)

Trafik: Anadolu Sigorta, 535TL, tek cekim

Kasko: Aksigorta - Toyota Kasko, 919TL, 6 taksit

Trafik sigortasina iyice uyuz olmaya basladim. Kulliyen zarar.
  • callandor kullanıcısına yanıt
    Selamlar, eskilerden kimse kalmadı Kazasız-belasız
  • selamlar ,haftasonu 1.6 otomatik aracımla İstanbul bolu arası 600 km yol yaptım hız genelde 120 ara sıra 130 3 kişi tam bir depo benzin gitti normalmidir sizce ?
  • 2017 ya da 2018 Auris Hybrid almak istiyorum.

2017 ya da 2018 Auris Hybrid kullananlar var mı?

Yorumları benim için çok önemli.
  • Merhaba arkadaşlar.2010 model aurisim var .antifirizi değiştirmem gerekli.4 yıldır dokunmadım hiç.yalnız Toyota da hangi marka hangi renk antifriz kullanılıyor bilgisi olan var mı.sıcak bölge de yaşıyorum yeşil renk kullansam sıkıntı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay02 -- 4 Mayıs 2018; 0:42:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2007 auris comfort model aracıma mıtsubıshı lancern çelik jantlarını takıcam bijon aralığı uyuyo sizce olurmu bıde yakısırmı düşüncelerinz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurisclup -- 25 Mayıs 2018; 20:7:54 >
  • Arkadaşlar 2007 auris comfort model aracıma mıtsubıshı lancern çelik jantlarını takıcam bijon aralığı uyuyo sizce olurmu bıde yakısırmı düşüncelerinz nedir

• 2011 Auris Comfort modeli ile bende aranıza katıldım.
    Bu ilk aracım ve acemi bir sürücüyüm önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
  • Selam,

Firindan taze cikan 120bin bakim ucreti, Toyota forever "diamond" indirimleri ile 1099TLcik.
    Motor yagi: 225TL
    Antifriz: 240TL
    Bakim genel: 168TL
    Kabin filtresi: 85TL
    Hava filtresi: 70TL
    Enjektor temizleyici: 62TL

Kalanlar conta, vida, cam suyu vs,

Indirimler, isclilik %30, parca %20, BP %4.

Referans olmasi acisindan dursun burada.
  • AURİS 2016 LASTİK BASINÇ UYARISI VERİYOR NASIL SIFIRLANIR
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Lastik havalarını ayarladıktan sonra kendi sönüyor bende. Yine de resetlemek istiyorsanız torpidoyu açınca sol iç tarafta küçük bir düğme göreceksiniz ona basılı tutun yeni değerleri baz alır.
  • 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.