Şimdi Ara

auris lastik seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 D-4D Comfort Extra M/M kullanıcısıyım aleminyon tubine 16' çelik jant var.
    Araç 32.000 km de ve geçen gün sağ arka lastiği kaldırıma sert girince yardım. Lastik perte çıktı bende stepneyi taktırdım ve 3-4 gündür böyle devam ediyorum. Lastikçi çıkma bi lastik takmak istedi ama taktırtmadım.

Lastiklere 25.000 de rotasyon yaptırmıştım. Lastiklerin 2sinimi 4ünümü değiştirmem lazım. 4ünü değitirirsem siz hangi marka model tavsiye edersiniz.

• Bence o şekil biraz kullan. Araç 40000 km olunca 4ünü birden değiştirirsin.
  • bak bu linkte bir tane toyota lastik var. bi incele lastiklerinin ebatlarını verseydin tam aracına uygun ebatta lastik linki verirdim sana ama ebat belirtmemişsin. lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=288

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 10 Temmuz 2011; 9:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Bence o şekil biraz kullan. Araç 40000 km olunca 4ünü birden değiştirirsin.

Uzun yola gideceğim o yüzden ya 2 sini yada 4ünü değiştireyim diyorum.Birde tüm jantlar 16 bi tanesi 15 sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**
    bak bu linkte bir tane toyota lastik var. bi incele lastiklerinin ebatlarını verseydin tam aracına uygun ebatta lastik linki verirdim sana ama ebat belirtmemişsin. lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=288

Bende şu anda ER300 16 inç var
    Michelin iyi diyorlar daha konforlu imiş ama kararsızım
  • michelin aldım energy saver premium 205/55/16
    220x4=880TL

fena değil galiba anlamadım bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jazz için lastik ebadı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.