Şimdi Ara

Auris mi, Mazda 3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgdsshn

Mazda 3 ün tasarımıyla Toyata Aurisin tasarımı bana göre kıyaslanamaz. emin olmak için mazdayı tekrar aradım sordum, mazda dizel sedan 2012 touring modeli ki son derece dolu bir model. toyatanın otomatik vitesinden vazgeçtim. ancak üstte ki arkadaşımın dediği gibi toyotanın manuel dizelini de düşünebilirim.

Mazda'nın size göre tasarımı daha iyiyse,donanımı son derece doluysa,çok daha güçlü bir motoru varsa ve ona rağmen daha az yakıyorsa(ki bu tartışmasız,sabit verilerle ispatlanmış),fiyatları benzer ise,alacağınız aracı en az 5 yıl kullanacaksanız(yani ikinci el önemsiz ise,)Auris'in de otomatiğinden vazgeçtiyseniz.Neden hala Auris düşünüyorsunuz bunu anlayamıyorum.Hangi konuda avantajı var bu aracın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Mazda 3 ün tasarımıyla Toyata Aurisin tasarımı bana göre kıyaslanamaz. emin olmak için mazdayı tekrar aradım sordum, mazda dizel sedan 2012 touring modeli ki son derece dolu bir model. toyatanın otomatik vitesinden vazgeçtim. ancak üstte ki arkadaşımın dediği gibi toyotanın manuel dizelini de düşünebilirim.

Mazda'nın size göre tasarımı daha iyiyse,donanımı son derece doluysa,çok daha güçlü bir motoru varsa ve ona rağmen daha az yakıyorsa(ki bu tartışmasız,sabit verilerle ispatlanmış),fiyatları benzer ise,alacağınız aracı en az 5 yıl kullanacaksanız(yani ikinci el önemsiz ise,)Auris'in de otomatiğinden vazgeçtiyseniz.Neden hala Auris düşünüyorsunuz bunu anlayamıyorum.Hangi konuda avantajı var bu aracın?

hiçbir konuda yok aslında. ben mazdaya kara verdim gibi ancak kendi arabamı satmayı bekliyorum. cevap yazan teşekkür ederim.

• 4 ay -6 bin km kadar kullandım 2010 model makyajlı Auris dizel düz vites aracı.

Motoru sınıfında güçsüz kalıyor.

Hız sabitleme kesinlikle yok.

İç mekandan çıtırtı eksik olmaz.

Bagajı cidden küçük.

Mazda 3'ü de birkaç kez test ettim.

Test ettiğim benzinli otomatik versiyonu idi.

Ama dizellerdeki 115 bg - 270 nm motora sahip Volvo S40, Ford Focus, Ford C-max ve 112 bg olan Citroen C4, Citroen Picasso, Peugeot 3008, 308, 508 modellerini de birkaç kez test ettim.

Mazda dizel motoru çok daha performanslı.

Hız sabitleme alınabiliyor.

İç mekandan çıtırtı gelmiyordu ama yol sesi yalıtımı Auris'le benzer düzeyde.

Bagajı biraz daha büyüktü galiba.

Sonuç: Ben Mazda 3 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

4 ay -6 bin km kadar kullandım 2010 model makyajlı Auris dizel düz vites aracı.

Motoru sınıfında güçsüz kalıyor.

Hız sabitleme kesinlikle yok.

İç mekandan çıtırtı eksik olmaz.

Bagajı cidden küçük.

Mazda 3'ü de birkaç kez test ettim.

Test ettiğim benzinli otomatik versiyonu idi.

Ama dizellerdeki 115 bg - 270 nm motora sahip Volvo S40, Ford Focus, Ford C-max ve 112 bg olan Citroen C4, Citroen Picasso, Peugeot 3008, 308, 508 modellerini de birkaç kez test ettim.

Mazda dizel motoru çok daha performanslı.

Hız sabitleme alınabiliyor.

İç mekandan çıtırtı gelmiyordu ama yol sesi yalıtımı Auris'le benzer düzeyde.

Bagajı biraz daha büyüktü galiba.

Sonuç: Ben Mazda 3 alırdım.

sağolasın kardeşim, yorumun için teşekkür ederim.

• ikisinide boşver derim.o kadar para verecem. bomboş.golf gibi.62000 verirsen iyi bir araba alıyorsun.bunlar insanları keriz zannediyorlar herhalde.gösteripte vermiyen cinsinden.katalog reklamlar süper .bomboş araç 50,000 e paket. pakete ......!! opel astra hb 3 klasik oto easytrnik.44,000 park snsörü.hız sbt.kararan aynalar.yğmr sensörü.direksiyondan kumandalar(golf te yok highline de var ) deri direksiyon.muhteşem işçilik.(wv bu konuda biraz geri). poloda arkada diz mesafesi sıfır.yol tutuşu mükemmel.şimdilik araba yeni olduğu için basamıyorum.malum rodaj.ama sport tuşu ile basınca mersedesi bile sollar.eksikleri çok olan araçlardan ziyade az eksisi olan araç tercih ediniz..c 4 almayı düşünüyordum.52700+3000 paket.55,000 e bıraktılar.ama ondada bir sürü sorun.üstelik bayii baya sorunluymuş..aynı toyota da ki gibi hep kullanıcı hatası..ALMAN VE OPEL DEN ŞAŞMA .hem ekonomik+hem hızlı+hemde ygun fiyat hepsi birarada zor.sadece 1 den 2 ye geçerken hantal sonra devirli kullan araba uçar.en azında yokuşta kaydırmıyor ve kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih kaptan

ikisinide boşver derim.o kadar para verecem. bomboş.golf gibi.62000 verirsen iyi bir araba alıyorsun.bunlar insanları keriz zannediyorlar herhalde.gösteripte vermiyen cinsinden.katalog reklamlar süper .bomboş araç 50,000 e paket. pakete ......!! opel astra hb 3 klasik oto easytrnik.44,000 park snsörü.hız sbt.kararan aynalar.yğmr sensörü.direksiyondan kumandalar(golf te yok highline de var ) deri direksiyon.muhteşem işçilik.(wv bu konuda biraz geri). poloda arkada diz mesafesi sıfır.yol tutuşu mükemmel.şimdilik araba yeni olduğu için basamıyorum.malum rodaj.ama sport tuşu ile basınca mersedesi bile sollar.eksikleri çok olan araçlardan ziyade az eksisi olan araç tercih ediniz..c 4 almayı düşünüyordum.52700+3000 paket.55,000 e bıraktılar.ama ondada bir sürü sorun.üstelik bayii baya sorunluymuş..aynı toyota da ki gibi hep kullanıcı hatası..ALMAN VE OPEL DEN ŞAŞMA .hem ekonomik+hem hızlı+hemde ygun fiyat hepsi birarada zor.sadece 1 den 2 ye geçerken hantal sonra devirli kullan araba uçar.en azında yokuşta kaydırmıyor ve kalmıyor.

hmm

• quote:

quote:

ikisinide boşver derim.o kadar para verecem. bomboş.golf gibi.62000 verirsen iyi bir araba alıyorsun.bunlar insanları keriz zannediyorlar herhalde.gösteripte vermiyen cinsinden.katalog reklamlar süper .bomboş araç 50,000 e paket. pakete ......!! opel astra hb 3 klasik oto easytrnik.44,000 park snsörü.hız sbt.kararan aynalar.yğmr sensörü.direksiyondan kumandalar(golf te yok highline de var ) deri direksiyon.muhteşem işçilik.(wv bu konuda biraz geri). poloda arkada diz mesafesi sıfır.yol tutuşu mükemmel.şimdilik araba yeni olduğu için basamıyorum.malum rodaj.ama sport tuşu ile basınca mersedesi bile sollar.eksikleri çok olan araçlardan ziyade az eksisi olan araç tercih ediniz..c 4 almayı düşünüyordum.52700+3000 paket.55,000 e bıraktılar.ama ondada bir sürü sorun.üstelik bayii baya sorunluymuş..aynı toyota da ki gibi hep kullanıcı hatası..ALMAN VE OPEL DEN ŞAŞMA .hem ekonomik+hem hızlı+hemde ygun fiyat hepsi birarada zor.sadece 1 den 2 ye geçerken hantal sonra devirli kullan araba uçar.en azında yokuşta kaydırmıyor ve kalmıyor.

hmm

hmmm

• quote:

quote:

quote:

hmm

hmmm

hmmmm

• Bence mazda3 o fiyatlara C segmentinde alınabilecek en iyi f/p araçlarından biridir.
  • ikiside japon ve sağlam araçlar ama ikinci el yönünden AURIS

•  Auris mi, Mazda 3 mü?

Auris mi, Mazda 3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 21 Kasım 2011; 0:14:42 >
  • Bişi sorucam, neden benim komşumdaki mazda 3'ün içi şöyle (1.6 otomatik)

Auris mi, Mazda 3 mü?

yukarıda verilen iç dizayn ile alakası yok da... onu da mı taraflı yaptınız

mazdanın kendi sitesinde ise şu şekilde bir resim mevcut

Auris mi, Mazda 3 mü?

yani eğer satılan aracın iç dizaynı bu ise lütfen ona göre iç dizayn koyalım eksik bilgi olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 21 Kasım 2011; 0:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

Bişi sorucam, neden benim komşumdaki mazda 3'ün içi şöyle (1.6 otomatik)

yukarıda verilen iç dizayn ile alakası yok da... onu da mı taraflı yaptınız

mazdanın kendi sitesinde ise şu şekilde bir resim mevcut

yani eğer satılan aracın iç dizaynı bu ise lütfen ona göre iç dizayn koyalım eksik bilgi olmasın

@Halleluja'nın koyduğu fotoğraf bir önceki kasa Mazda 3'ün içi.

Sizin koyduklarınız şuan üretilen kasanın.

• valla o fotolara bakarak aurisi seçerdim o yüzden fotolarını koydum içinin teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ve doğru hatırlıyormuşum Bir ara özel üretim falan zannetmiştim hani özel bi 90. Yıl modeli falan çıktı ya o zannettim ben de öyle görünce, çünkü içi gerçekten çok güzeldi aracın.
  • ikinci resimdeki tasarım hoş gözüküo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkandoygun -- 21 Kasım 2011; 0:44:36 >
  • auris sınıfının en çirkinlerinden mazda 3 ise en güzellerinden
    aurisin tip olarak mazda 3 e yetişmesi için en az 5 makyaj geçirmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

auris sınıfının en çirkinlerinden mazda 3 ise en güzellerinden

tabi bu arada mazdanın da hiç makyaj geçirmemesi lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

auris sınıfının en çirkinlerinden mazda 3 ise en güzellerinden

tabi bu arada mazdanın da hiç makyaj geçirmemesi lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamirci14
    Resimlerde Mazda nın beyazını kullanma abi.
    O muhtyeşem güzelliği azalıyor.
    Gri siyah lacivert le süper oluyor bu makine.

kesinlikle, birçok araçta beyazı çok severken benim de mazda 3 için favori rengim
     Auris mi, Mazda 3 mü?
    şudur

aynen ama 2012 modellerde bu renk artık olmayacak benim için hayal kırıklıgı oldu

• Mazda 3'un dizelinde cc olduğuna emin misiniz? Donanim seceneklerinde goremedim de.

Ayrica Auris'in bagaj hacmi (350) Mazda 3'e (340) gore 10 litre buyuk gorunuyor (katalog verisi)

Bunun dısında da Mazda'nin artilari var tabi, en basta motor gucu fazla. Bana Auris'in gucu yeterli geldigi icin, ve 2. el degeri olarak Toyota'nın Mazda'dan daha iyi oldugunu dusundugum icin Auris alirdim diyorum. Ama Mazda 3 de en az Auris kadar kaliteli bir araç bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.