Arkadaşlar aracıma jant arıyorum, 16" olarak ve öncelikli olarak orjinal jant tercihim. eger aracının (elegant modeli ) üzerindeki 16" jantı çıkarıp 17" alan varsa bana ulaşırsa sevinirim.. kazasız, keyifli sürüşler..
quote:
Orijinalden alıntı: merrem
Arkadaşlar aracıma jant arıyorum, 16" olarak ve öncelikli olarak orjinal jant tercihim. eger aracının (elegant modeli ) üzerindeki 16" jantı çıkarıp 17" alan varsa bana ulaşırsa sevinirim.. kazasız, keyifli sürüşler..
sahibinden.com a bak 500-600tl ye var
üstad sahibinden com a baktım ama ben göremedim, eğer dikkatinizi çeken olduysa link yazarsanız müteşekkir olurum. (çıkma olarak ben sahibinden com da nerdeyse bütün ilanlara baktm.. sadece 1-2 tane replicası war, 1-2 tane de eksik olarak war kimi 1 tane satıyo, kimsi 3 tane satıyo.. )
uygunsa birinden 1 adet al diğerinden 3 adet tamamla,ama kafana yatmadıysa kartal sanayide parçacılar var,yer sana uygunsa oraya bak ben birkaç defa bakmıştım adamlarda birsürü jant var,ellerinde yoksada buluyorlar,ama onlar biraz pahalı satarlar.
ordan burdan çıkma jant alınmaz. Elegant jantı 2el bulmak kolay değil. sıfırı da çok pahalı. en iyisi orjinal diğer alaşım jantlardan alabilirsiniz. snowflake yakışır bence. fiyatı da 1300TL civarında olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: NIGHTBOY
uygunsa birinden 1 adet al diğerinden 3 adet tamamla,ama kafana yatmadıysa kartal sanayide parçacılar var,yer sana uygunsa oraya bak ben birkaç defa bakmıştım adamlarda birsürü jant var,ellerinde yoksada buluyorlar,ama onlar biraz pahalı satarlar.
üstad yazdığını düşünmedim değil :) dün yazarken bian onu eklememişim, tek jant satan da 3 taneyi satan kişi, yani takım olmadığı için adam bi şekilde elindekini çıkartmaya yazmış ilanı, sanırım kaza yapan bi aracın.. bi taraf lastikten yemiş, o taraf iptal 3 tanesi satışta..
birde malesef istanbul da değilim, küçük bi şehirde olduğum için normal jant seçenekleri bile çok az, kataloktan begen getirtelim diyolar ama resimden seçmek de mantıklı gelmiyor bana..
@forumnick walla haklısın işde orjinal çıkma zor görünüyor.. ama 1300tl snowflake e werecek olsam marka çok daha kalite jant alırım.. ama o kadar weremem o yuzden biraz da çıkmaya bakıyorum..