Şimdi Ara

aurise jant arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16" olarak ve öncelikli olarak orjinal jant tercihim.
    eger aracının (elegant modeli ) üzerindeki 16" jantı çıkarıp 17" alan varsa bana ulaşırsa sevinirim..
    kazasız, keyifli sürüşler..

• quote:

Orijinalden alıntı: merrem

Arkadaşlar aracıma jant arıyorum,
    16" olarak ve öncelikli olarak orjinal jant tercihim.
    eger aracının (elegant modeli ) üzerindeki 16" jantı çıkarıp 17" alan varsa bana ulaşırsa sevinirim..
    kazasız, keyifli sürüşler..

sahibinden.com a bak 500-600tl ye var
  • üstad sahibinden com a baktım ama ben göremedim, eğer dikkatinizi çeken olduysa link yazarsanız müteşekkir olurum.
    (çıkma olarak ben sahibinden com da nerdeyse bütün ilanlara baktm.. sadece 1-2 tane replicası war, 1-2 tane de eksik olarak war kimi 1 tane satıyo, kimsi 3 tane satıyo.. )
  • uygunsa birinden 1 adet al diğerinden 3 adet tamamla,ama kafana yatmadıysa kartal sanayide parçacılar var,yer sana uygunsa oraya bak ben birkaç defa bakmıştım adamlarda birsürü jant var,ellerinde yoksada buluyorlar,ama onlar biraz pahalı satarlar.
  • ordan burdan çıkma jant alınmaz. Elegant jantı 2el bulmak kolay değil. sıfırı da çok pahalı. en iyisi orjinal diğer alaşım jantlardan alabilirsiniz. snowflake yakışır bence. fiyatı da 1300TL civarında olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGHTBOY

uygunsa birinden 1 adet al diğerinden 3 adet tamamla,ama kafana yatmadıysa kartal sanayide parçacılar var,yer sana uygunsa oraya bak ben birkaç defa bakmıştım adamlarda birsürü jant var,ellerinde yoksada buluyorlar,ama onlar biraz pahalı satarlar.

üstad yazdığını düşünmedim değil :) dün yazarken bian onu eklememişim, tek jant satan da 3 taneyi satan kişi, yani takım olmadığı için adam bi şekilde elindekini çıkartmaya yazmış ilanı, sanırım kaza yapan bi aracın.. bi taraf lastikten yemiş, o taraf iptal 3 tanesi satışta..

birde malesef istanbul da değilim, küçük bi şehirde olduğum için normal jant seçenekleri bile çok az, kataloktan begen getirtelim diyolar ama resimden seçmek de mantıklı gelmiyor bana..

@forumnick walla haklısın işde orjinal çıkma zor görünüyor..
    ama 1300tl snowflake e werecek olsam marka çok daha kalite jant alırım.. ama o kadar weremem o yuzden biraz da çıkmaya bakıyorum..

• ihtiyaç giderilmiştir,
    herkese iyi forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun ne aldın sıfır farklı modelmi,farklı markamı,çıkmamı kaça aldın
  • quote:

hayırlı olsun ne aldın sıfır farklı modelmi,farklı markamı,çıkmamı kaça aldın

teşekkürler,
    walla orjinal bulamadım,
    çıkmalara da görmeden netten almayaca cesaret edemedim,
    dj'nin 16" maxx 416 modekini adlım 640 tl 5 taksite..
    foto eklemeye calışırım birkaç güne..
  • quote:

quote:

hayırlı olsun ne aldın sıfır farklı modelmi,farklı markamı,çıkmamı kaça aldın

teşekkürler,
    walla orjinal bulamadım,
    çıkmalara da görmeden netten almayaca cesaret edemedim,
    dj'nin 16" maxx 416 modekini adlım 640 tl 5 taksite..
    foto eklemeye calışırım birkaç güne..

foto eklede nekadar yakıştığına bakalım
  • bakalım beğenecekmisiniz..

aurise jant arıyorum..
  • quote:

bakalım beğenecekmisiniz..

aurise jant arıyorum..

slm,sen söyledikten sonra markayı baktım internetten,tam tahmin ettiğim jantı almışın,zaten bende 5 kolluyu tavsiye ederdim,güzel olmuş yakışmış hayırlı olsun,siyahta bu arabaya yakışıyor doğrusu
  • teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.