Şimdi Ara

Aurise tipsiz diyenler neyin kafasını yaşıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Golf , Focus, Astra dururken asla tercih etmeyeceğim araç . Siz full paket gösteriyorsunuz boş paketi resmen ben 4 teker 1 direksiyonum diyor
  • Sana göre güzel olabilir bize göre değil bu kadar basit.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    ben 1 ay önce auris aldım gayet memnunum
  • Aurise yakisikli diyen adam harbi japondur..cirkin iste cirkinnn hele ki baz 1.33 kasayi alip gezmiyorlar mi (lafim sis takip bass vurup gesen tayfaya) ne zannediyorlarsa araci..

Arac agir cirkin ve asimetrik arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu değilde yeni Corolla çok çirkin.

• Toyotada test surusu konusu acmistim ve aldigim fiyat var,buyrun kiyaslayin.@Booster_06
    Aurisin başarısını corolla ya yukleriz zira kisitli motor sanziman donanim secenekleri olmayan 1.6d otm ve lpg garantisi gibi konular olmasina ragmen uygun fiyatlariyla tercih edilebilirligi var.auris almayan gidip corolla aliyor.corollanin da uygun giris fiyatlari ile hem kullanici hem de şirket satisi cok yuksek.golf nesillerdir bir numara yeni olmadi bu.premiumlar da alt c segmentinin fahis fiyatlarina paralel olarak cok satıyor.100bini golfe gomene kadar 1serisi a serisi aliyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Haziran 2016; 23:00:13 >
  • JAPONLAR ESTETİK NEDİR BİLMEZ
  • Makyajla biraz toparlanmış ama rakiplerine göre vasat bir araba. O malzeme kalitesi bile insanı arabadan iğrendirir.
  • ben de beğenmiyorum bu kasayı. bir önce ki kasa auris daha yakışıklı bence..
  • yine kötü bence
  • ben begenmiyorum tasarımı aurisin bir önceki kasanın yuvarlak hatları daha güzeldi
  • Millet VWcilere kızıyor ama Japon fan boylarda az değilmiş, arabayı savunmak için neler denmiş öyle genelde beğenilmiyor işte zorlamaya gerek yok beğenen beğensin kim karışır. Toyota alacak Ada'm çok estetik ve donanım aramaz sorunsuzluk ve ekonomi arar bence mesele müşteri kitlesine hitap etmesinde.

• Bende bu halini beğeniyorum gayet keskin çizgileri ile iyi toparladılar aracı ve fiyatı da fena değil Golf yerine bence bu araç düşünülmeli ya da Opel Astra HB..
  • Orantısız ve kişiliksiz tasarım abidesi.
    Not: Çay kafasıyla yazıyorum

• Bu auris bu kadar kötümüydü ya

• Valla ben beğenerek kullanıyorum, milletin ne düşündüğü çok da umrumda değil açıkçası. Aksine bana çoğu rakibinden daha sportif geliyor. yüksek konsolu da seven biriyim. Kaldı ki aurisin mühendisliği gayet iyidir. Sınıfında sürtünme katsayısı en düşük araçtır. (0.277 cd) yeni astrayı rüzgardan etkilenmeyecek diye duyuran dergiler oldu, verileri de yazmışlar sağ olsunlar, yeni astra 0.285 cd.

Kuzenim benimle aynı dönemde benzinli golf aldı ben daha ucuza dizel auris aldım. İki aracın da malzeme yapısı aynı, aynı yerlerde yumuşak malzeme kullanmışlar. Hatta keşke bende de geri görüş kamerası olsaydı dedi. iki aracın da üstün yönleri olabilir, auris fiyat/performans olarak hoşuma gitti, başkasının gitmeyebilir. Her malın da bir alıcısı vardır, burdakiler gibi liseli ağzıyla iğrenç vs demem ben ya da insanları zevksiz diye sınıflandırmak benim haddime düşmez. keşke herkes haddini bilse, kendinden olmayana saygı duymayı öğrense ama yok bu bizim genel problemimiz.

Motordan dem vuruyorsunuz, rakamlara bakıldığında haklısınız da aurisin dizel motoru ölü bir motor değil onu da belirteyim. Ben gayet rahat sollamaya çıkıyorum ediyorum, yeri geliyor sol şeridi kapatıyorum. Burda herkes rallici heralde, her daim basıyorlar. Onun dışında yakıtından da memnunum. şehirler arası full yüklü 3.8 görmüşlüğüm var, izmirde de 5.5'ten fazlasını görmedim. Bana göre iyi siz beğenmeyebilirsiniz.

Sonuç olarak fiyat performans açısından iyi seçeneklerden birirdir. herkese araçlarıyla kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Sevgili Hondacı arkadaşlar.

Tasarımını kötü bulduğunuz, 'ihtiyar arabası' 1.6 132 hp lik auris;

Sizin 120 hp lik hondanızı arkasına çeki demiriyle bağlar, kaçırır götürür.

İyi günler.
  • Başkasının ne düşündüğü neden o kadar önemli ki?? Buradakilere baksan araç falan alamazsın. Çoğunluk kendi kullandığı markanın kölesi olmuş, diğer markalara laf atmaktan başka bir şey bilmeyen tipler. Zaten konuda kendilerini hemen belli etmişler. Hoşuna giden alsın kazasız belasız kullansın, başkalarının fikirlerinin önemi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz degil tipi kayık

• Bence Makyajsız kasa daha hoş duruyordu.

Ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.