Şimdi Ara

AusLogics Disk Defrag!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Auslogics Disk Defrag, sabit diskinizde parçalanmış dosyaları birleştirmeye yarayan bir programdır. Birleştirme sayesinde bilgisayarınızın performansı artmış olur.

Sabit diskler dosyaları önüne gelen ilk boş bölüme kaydederler. Bölümdeki alanın büyüklüğü fark etmez. Bu yüzden dosyaları parça parça atarlar. Durum böyle olunca o dosyalara ulaşması da zor olur. Yapmanız gereken bu tür programları kullanarak o dosyaları birleştirmek.
    Programın en güzel özelliği ise birleştirme esnasında herhangi bir dosyayı açarken beklemiyorsunuz. Yani sistemi yormuyor. Program hızlı bir birleştirme özelliğine sahip. Windows’un kendi disk birleştirme programından kat kat daha hızlı çalışıyor. Ayrıca ayrıntılı bir şekilde ilk ve son durumu raporlayabiliyor.

Bilgisayarınızda çok fazla dosya yüklüyse, sürekli dosya silip yüklüyorsanız dosyalarda parçalanma gibi sorunlar meydana gelir. Bu yüzden bilgisayarınızın çalışması biraz sekteye uğrar tam verim alamazsınız. Sabit diskinizdeki dosyalara erişim hızınız düşer. bu programın amacı da size bilgisayarınızı verimli kullanmanın yolunu açmaktır. Hızlı ve kolay kullanımı olduğu için de Windows ile gelen programı aratmıyor

Arkadaşlar size programın özelliklerini anlattım

Sizlerin hem görüşürünü alayım dedim hemde paylaşayım dedim. Ve... sizlerin yorumlarınızı bekliyorum...

AusLogics Disk Defrag!!!

AusLogics Disk Defrag!!!

• tavsiye edilen programlardan biri alanında..

ayrıca alternatif olarak Q&Q Defrag programını da öneririm..

elinize sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

tavsiye edilen programlardan biri alanında..

ayrıca alternatif olarak Q&Q Defrag programını da öneririm..

elinize sağlık...

yorumun için teşekkür ederim
  • ben o&o defrag kullanıyorum bu progremaı birkaç defa duymuştum ama kullanmadım bir türlü. bilgiler çin teşekkürler bu arada
  • perfectdisk kullanıcısıyım. Bu programı denemiştim. Gerçekten işini güzel yapıyor.
  • Bazen kullanıyorum ama sadece fragmented dosyaları defrag ediyor gerisine dokunmuyor.(Yalnız antivirüs programım bunun uninstall dosyanısı virüs olarak görüp sildi o da ilginç bir not)
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Bazen kullanıyorum ama sadece fragmented dosyaları defrag ediyor gerisine dokunmuyor.(Yalnız antivirüs programım bunun uninstall dosyanısı virüs olarak görüp sildi o da ilginç bir not)

hhehe garip :D valla ben nod32 kullanıyorum taramalaımda bulmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diskeeper
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birçok ücretli defrag programı kullandım ama bu programın başarımını hiçbirinde elde edemedim. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

ben o&o defrag kullanıyorum bu progremaı birkaç defa duymuştum ama kullanmadım bir türlü. bilgiler çin teşekkürler bu arada

rica ederim
  • Sabit diske defrag yapmak performansı hissedilir derecede artıryor, birde bu programla deneyelim teşekkürler
  • Bu programın en belirgin özelliklerinden biride hızlı defrag etmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

Bu programın en belirgin özelliklerinden biride hızlı defrag etmesi.

• defrag olmasi icin 15% bos olmasi lazim diyor xp

acaba bu programda bos dolu fark eder mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

defrag olmasi icin 15% bos olmasi lazim diyor xp

Bu programda da uyarı veriyor fakat devam et diyince defrag yapıyor ama ne kadar sağlıklı bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

defrag olmasi icin 15% bos olmasi lazim diyor xp

Bu programda da uyarı veriyor fakat devam et diyince defrag yapıyor ama ne kadar sağlıklı bilemem...

diskler agizina kadar dolu :(

• Up

• Resme bakarsanız neden boş yere ihitiyaç olduğunu anlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.